Profile cover photo
Profile photo
Uni-Pharma S.A.
13 followers
13 followers
About
Posts

Post has attachment
➦ Μύκητες στα νύχια: Πως αντιμετωπίζονται;

Η ονυχομυκητίαση είναι ο ιατρικός όρος για τη μυκητιασική λοίμωξη των νυχιών.

Η εμφάνιση του νυχιού μπορεί να είναι ιδιαίτερα δυσάρεστη και αποκρουστική.

Οι μυκητιασικές λοιμώξεις των νυχιών μπορεί να επηρεάσουν ένα μέρος ή το σύνολο των νυχιών, συμπεριλαμβανομένης της επιφάνεια, της βάσης και της ρίζας.

Η λοίμωξη αναπτύσσεται αργά και προκαλεί διάφορες διαταραχές στο νύχι, όπως αποχρωματισμό, σκληρότητα και παραμόρφωση. Τα νύχια των χεριών προσβάλλονται συχνότερα από τα νύχια των ποδιών.

Τα συμπτώματα της μόλυνσης από μύκητες περιλαμβάνουν:
Η πιο συχνή ένδειξη μυκητιασικής λοίμωξης των νυχιών είναι η σκληρότητα και οι αλλαγές στο χρώμα. Το νύχι μπορεί να γίνει λευκό, μαύρο, κίτρινο ή πράσινο.

Δεν θα αισθάνεστε συνήθως κανένα πόνο στην αρχή, αλλά το νύχι μπορεί να φαίνεται άσχημο.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, μια μυκητιασική λοίμωξη δεν θα προκαλέσει περαιτέρω επιπλοκές. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει πόνο και δυσφορία εάν η λοίμωξη δεν αντιμετωπιστεί, αν και αυτό είναι σπάνιο.

Διάφοροι παράγοντες αυξάνουν τον κίνδυνο της μυκητιασικής λοίμωξης:

-Παπούτσια που κάνουν τα πόδια σας να είναι ζεστά και Ιδρωμένα
-Το υγρό περιβάλλον
-Συχνοί τραυματισμοί των νυχιών
-Κακή υγιεινή
-Προβλήματα υγεία, όπως ο διαβήτης ή η ψωρίαση

Οι μύκητες των νυχιών μπορεί να θεραπευτούν και συνήθως θεραπεύονται, αλλά μερικές φορές η θεραπεία μπορεί να είναι λίγο χρονοβόρα μέχρι να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η λοίμωξη.
Κατά τη διάρκεια και μετά τη θεραπεία, είναι σημαντικό να έχετε καλή υγιεινή των ποδιών για να μην επανεμφανίζεται η μόλυνση.

Της Χριστίνας Ι. Μπουντούρη, Γενικός – Οικογενειακός Ιατρός
Photo
Add a comment...

Post has attachment
➦ Repel Mycoclean: H πένα για αποτελεσματική εξάλειψη των ονυχομυκητιάσεων!

• Καινοτόμο Ιατροτεχνολογικό προϊόν για τοπική χρήση, που εξαλείφει τους μύκητες των νυχιών δημιουργώντας δυσμενές περιβάλλον για την ανάπτυξη τους

• Κατάλληλο για ονυχομυκητιάσεις χεριών και ποδιών
• Χωρίς φαρμακολογική δράση
• Κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες.
• Χωρίς parabens & άλλα συντηρητικά
• Περιέχει φυσικά συστατικά με ήπια αντιμυκητιασική δράση (π.χ. Tea tree oil) και ενυδατικές ιδιότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:
http://uni-pharma.gr/…/otc-consum…/products/repel-mycoclean/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Τα προιόντα της Uni-Pharma στο ‪#‎Cosmoprof_2015‬ στην Bologna.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Συμμετοχή της Intermed και Uni-Pharma στην ‪#‎Cosmoprof_2015‬ στην Bologna.
Photo
Photo
2015-03-21
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Uni-Pharma : Χορηγός στην έκθεση του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης!
Γίνε και εσύ φίλος του Μουσείου και δες την έκθεση δωρεάν!
‪#‎unipharma‬ ‪#‎ΜΚΤ‬
Add a comment...

Post has attachment
Uni-Pharma : H Παραγωγή μας!

Το εργοστάσιο παραγωγής που ειδικεύεται στην παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων, βρίσκεται στην Κάτω Κηφισιά σε κτίρια συνολικής επιφάνειας 14.000m2 εκ των οποίων τα 12.400 m2 είναι χώροι παραγωγής και συσκευασίας. Ένας ανεξάρτητος χώρος 11.000 m2, φιλοξενεί τη διαχείριση και την αποθήκευση τελικών προϊόντων έως το σημείο διάθεσης, διανομής.
Παραγωγή στερεών φαρμακευτικών μορφών
Το υπεύθυνο τμήμα για τα στερεά φαρμακευτικά ειδικεύεται στην παραγωγή διαφόρων μορφών δισκίων (απλά, επικαλυμμένα, ελεγχόμενης αποδέσμευσης), κάψουλες, κοκκία σε φακελίσκους καθώς και προϊόντα που απαιτούν χώρους χαμηλής υγρασίας (αναβράζοντα δισκία και κοκκία καθώς και διαλυτά κοκκία και κόνεις σε φακελίσκους και φιαλίδια).

• Παραγωγή ημι-στερεών
Το υπεύθυνο τμήμα για τα ημι-στερεά φαρμακευτικά ειδικεύεται στη παραγωγή κρεμών, αλοιφών, γελών και υπόθετων.

• Παραγωγή υγρών
Το υπεύθυνο τμήμα για τα φαρμακευτκά υγρά ειδικεύεται στην παραγωγή πόσιμων διαλυμάτων (σιρόπια, ελιξίρια και εναιωρήματα σε φιάλίδια, διαλύματα σε σταγόνες και σε μονοδοσιμετρικά φιαλίδια) και υγρά για εξωτερική χρήση.

• Παραγωγή ενεσίμων
Στη μονάδα παραγωγής ενεσίμων παράγονται υγρά ενέσιμα προϊόντα, είτε με στείρα διήθηση είτε με τελική αποστείρωση.

• Συσκευασία
Το τμήμα συσκευασία αποτελείται από αυτόματες και ημι-αυτόματες γραμμές παραγωγής. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός του εργοστασίου είναι ένας από τους πιο σύγχρονους στον τομέα του και αξιολογείται μεταξύ των δέκα κορυφαίων στην Ελληνική Φαρμακευτική βιομηχανία. Εχει συστήματα υψηλής αυτοματοποίησης που στοχεύουν στην παραγωγή υψηλών προϊόντων μειώνοντας το κόστος. Η παραγωγή και η συσκευασία φαρμάκων της UNI-PHARMA ακολουθούν αυστηρά τους κανόνες Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής (GMP) και διεξάγονται σύμφωνα με τις καθιερωμένες διεργασίες στο πλαίσιο του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας της βιομηχανίας.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
● Uni-Pharma : Κοινωνική Ευαισθησία!

Άμεση προτεραιότητα για μας είναι η ανάπτυξη, η παραγωγή και η διάθεση φαρμακευτικών προϊόντων προστιθέμενης αξίας που θα απαλλάξουν τους συνανθρώπους μας από ασθένειες και θα συμβάλλουν στη βελτίωση της Ποιότητας Ζωής τους.

Ακολουθώντας το πλαίσιο της εταιρικής μας αποστολής έχουμε επιλέξει να αναλύσουμε αυτόν τον άξονα ευθύνης σε τρεις τομείς ανάληψης δράσης.

** Έρευνα & Ανάπτυξη.
Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην προαγωγή της Έρευνας & Ανάπτυξης τόσο μέσα από το οικείο τμήμα της εταιρείας, αλλά και μέσα από τη στενή συνεργασία με εγχώριους και διεθνείς ακαδημαϊκούς φορείς. Στο πλαίσιο αυτό προσπαθούμε να ενισχύσουμε το έργο τους με υλικοτεχνική υποδομή και ελεύθερη ανταλλαγή τεχνογνωσίας, ανοίγοντας «λεωφόρους γνώσης» (προγράμματα επιμόρφωσης και πρακτικής εξάσκησης φοιτητών), αλλά και κανάλια άμεσης και ανοιχτής επικοινωνίας των ερευνητών επιστημόνων μας με τους ακαδημαϊκούς ομολόγους τους.

** Εξασφάλιση πρόσβασης σε φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό.
Σε αυτό τον τομέα συνεργαζόμαστε με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ), αλλά και αναλαμβάνουμε ίδιες πρωτοβουλίες ώστε να εξασφαλίσουμε ότι, σε φυσικές καταστροφές, οικονομικές δυσκολίες και κοινωνικές αναταράξεις, οι συνάνθρωποί μας δε θα στερηθούν φάρμακα και περίθαλψη.

**Προαγωγή της ενημέρωσης του κοινού.
Αυτή η προσπάθεια αφορά σε τομείς της Υγείας που αγγίζουν συχνά εμφανιζόμενες παθήσεις και λοιμώξεις, όσον αφορά την πρόληψη αλλά και την παιδεία σχετικά με τη στάση όλων μας απέναντι στους πάσχοντες. Στόχος μας είναι να απευθυνόμαστε διαρκώς σε ευρύτερο ακροατήριο με πολλαπλάσιες προσπάθειες, καλύπτοντας όσο το δυνατό μεγαλύτερο φάσμα ενδιαφέροντος.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
➦ Eυκαιρίες Καριέρας

Στείλτε μας το Βιογραφικό σας!

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για κάποια θέση εργασίας στην εταιρία μας μπορείτε να υποβάλετε το βιογραφικό σας σημείωμα πατώντας εδώ.

Για την αποστολή του βιογραφικού μπείτε εδώ:
http://uni-pharma.gr/el/pages/cv-submission/

Follow Us!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
● Uni-Pharma : Ηθικό επιχειρείν!

Άρρηκτα συνδεδεμένη με τον πυρήνα της εταιρικής κουλτούρας και τη στρατηγική της Uni-Pharma είναι η πιστή υποστήριξη των αρχών τής εταιρικής διακυβέρνησης και της ηθικής επιχειρηματικότητας. 

Την ευθύνη, πέρα από τον ορίζοντα της δεοντολογίας και τη συνεπή τήρηση των κανόνων της, την αναγνωρίζουμε σε τομείς όπως η διαφύλαξη και προάσπιση της πνευματικής ιδιοκτησίας, η προαγωγή της ορθολογικής συνταγογράφησης, η ισορροπημένη στάση απέναντι σε θέματα βιοηθικής, και η αδιάκοπη παροχή υπηρεσιών επιστημονικής ενημέρωσης υψηλών απαιτήσεων.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
● Uni-Pharma : Αλληλεγγύη & Εθελοντισμός!

Όπως και στον πρώτο, έτσι και σε αυτόν τον άξονα διακρίνουμε τρεις τομείς ανάπτυξης δράσης:

1) Προαγωγή του εθελοντισμού μέσα από οργανωμένες προσπάθειες των εργαζομένων μας, ώστε να συνεισφέρουν με προσωπική συμμετοχή στη βελτίωση της καθημερινότητας συνανθρώπων μας σε ανάγκη

2) Ενίσχυση της συμμετοχικότητας μέσα από την ευθυγράμμιση της προσφοράς μας με ΜΚΟ (κοινωνικής δραστηριοποίησης) - τόσο με προσωπική συμμετοχή όσο και με απευθείας εταιρική οικονομική ενίσχυση -

3) Προσπάθεια εξάλειψης κοινωνικών ανισοτήτων και διακρίσεων με βάση την εθνικότητα, το φύλο και την οικονομική κατάσταση.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded