Profile cover photo
Profile photo
Ummul Azkee
375 followers -
"Art is my strenght , through art I become a stronger person"
"Art is my strenght , through art I become a stronger person"

375 followers
About
Posts

Post has attachment
Singapore, Mu tunggu aku datang!
    Pejam celik, pejam celik kita sudah hampir ke penghujung tahun 2018 kan? Cepat betul masa berlalu. Dan Part yang paling UA dan anak-anak tunggu akan tiba. Apa yang di tunggu lagi kalau bukan cuti sekolah kan.hihi. .Tinggal seminggu sahaja lagi cuti seko...
Add a comment...

Post has attachment
Beach Photography | merakam momen dengan alam
 FOTOGRAFI | Merakam momen indah kehidupan     Selain dari menghasilkan lukisan, bermain dengan garisan dan warna, fotografi merupakan salah satu cabang seni yang sangat UA minati. Selain dari penting bagi UA dalam proses menghasilkan lukisan, UA juga memin...
Add a comment...

Post has attachment
Standard Chartered KL Marathon 2018 ,best ke tak?
  Standard Chartered KL Marathon 2018 best!      Lagi beberapa hari, kita akan beralih ke bulan Julai, cepat betul masa berlalu. Sedar tak sedar sudah melebihi setengah tahun di 2018. Tiba-tiba UA terkenang pula pengalaman menyertai Standard Chartered KL Ma...
Add a comment...

Post has attachment
Aidilfitri 2018 | Pengalaman pertama yang berbeza
Aidilfitri 2018 |  Aidilfitri pertama kami sekeluarga     Pejam celik, pejam celik, minggu ni sudah ke minggu terakhir Aidilfitri 2018. Bercerita tentang Aidilfitri, sudah pasti semua bergembira dapat bertemu sanak-saudara kan? Di bulan perayaan ni lah sela...
Add a comment...

Post has attachment
Experience the Trending Florist in Malaysia : A Better Florist
Experience the Trending Florist in Malaysia : A Better Florist  ​ A Better Florist is a relatively new and innovative florist in Malaysia, that has quickly stood out as the best florist in Malaysia . As every business has several aspects to take into consid...
Add a comment...

Post has attachment
Glory Beach Resort Port Dickson atau A'Famosa Resort, mana lagi best?
Glory Beach Resort at Port Dickson atau A' Famosa Resort?     Hai, semua. Lama UA tak bersiaran di blog ni kan, busy kalah menteri. Ni pun curi masa, terkocoh-kocoh menulis di blog yang dirindui selalu. huhu. Disebabkan terlalu sibuk dari awal tahun lagi, U...
Add a comment...

Post has attachment
5 Perkara Anda Wajib Tahu Sebelum Ubah Suai Rumah
Sudah menjadi lumrah kita manusia seringkali menginginkan sesuatu yang indah, terutama sekali untuk kediaman kita. Maklumlah, bak kata pepatah, “rumahku, syurgaku”. Jika anda seorang pemilik rumah, sama ada rumah yang baru siap dibina atau rumah yang sudah ...
Add a comment...

Post has attachment
A quick guide to home loan
A quick guide to home loan So you are ready to buy your first home for yourself. You did your research and finally decided to purchase a unit of HDB in Tampines , for example. What is the first thing you should do? Hunt for the best housing loan packages, o...
Add a comment...

Post has attachment
Planner terbaik 2018 | Planner dari One Syabab,planner terbaik pernah dimiliki.
Planner 2018 | Planner terbaik untuk perancangan harian             Azam baru, impian dan juga keinginan untuk menjadi manusia yang lebih baik dari tahun ke tahun sudah menjadi perkara paling biasa kita dengar apabila tahun baru tiba.    Salah satu benda te...
Add a comment...

Post has attachment
Tahun baru 2018. Rutin baru, cabaran baru.
 SELAMAT TAHUN BARU 2018          Assalammualaikum. Hai! Setelah berbulan -bulan lamanya menyepi, Ua harap tak terlambat lagi nak ucapkan Selamat Tahun Baru di penghujung januari 2018 ni.😂😂 Sepanjang bulan disember ke januari ini bulan kritikal dan bulan ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded