Profile cover photo
Profile photo
Ummul Azkee
330 followers -
"Art is my strenght , through art I become a stronger person"
"Art is my strenght , through art I become a stronger person"

330 followers
About
Ummul Azkee's posts

Post has attachment
shopback.my | Shopping online dan dapatkan kembali wang anda sebagai ganjaran!
shopback.my | berbelanja di Qoo10 dan dapat ganjaran wang tunai!    Hai semua, Selamat malam. Hari ini sudah masuk hari ke-18 kita berpuasa. Rasanya belum terlambat lagi nak ucapkan Selamat menyambut Ramadhan pada semua. Biasanya bulan ramadhan ni mak-mak m...

Post has attachment
DC SuperHero Girls | sumber inspirasi kanak-kanak perempuan masakini!
     Hai! Esok isnin, bermulanya hari sekolah setelah cuti dua hari. back to reality. So entri kali ni UA nak bercerita tentang DC SUPERHERO GIRLS. Siapa pula mereka ni ya? nak tahu? jom terus membaca.. DC SUPERHERO GIRLS | Jadi sumber inspirasi dan yakin d...

Post has attachment
DC SuperHero Girls | sumber inspirasi kanak-kanak perempuan masakini!
     Hai! Esok isnin, bermulanya hari sekolah setelah cuti dua hari. back to reality. So entri kali ni UA nak bercerita tentang DC SUPERHERO GIRLS. Siapa pula mereka ni ya? nak tahu? jom terus membaca.. DC SUPERHERO GIRLS | Jadi sumber inspirasi dan yakin d...

Post has attachment
BATERIKU | Servis tukar bateri paling murah dan dipercayai
      Hai, entri kali ini UA nak warwarkan tentang servis tukar bateri oleh  BATERIKU yang makin dikenali dan mendapat sambutan yang sangat baik di kalangan  pemilik kereta di Malaysia.  Pada sesiapa yang pernah mengalami masalah k ereta rosak di  tengah ja...

Post has attachment
Still life | lukisan berpadukan gambar ataupun setting.
         Hi,lamanya UA menyepi kan. sibuk memanjang UA sekarang sampai tak sempat nak menulis di blog ini. Yang sebenarnya dah lama draft gambar tapi tak berkesempatan langsung nak menulis. Ni pun curi masa kejap. Taip laju-laju.hihi.. Ok, kali ini UA nak b...

Post has attachment
M.A.D Wellness | homey spa dengan harga rawatan paling berpatutan
M.A.D Wellness | Spa paling selesa dengan kepakaran 3 doktor     Hai, Sekejap je masa berlalu kan, da bulan April. Moga semua kita rancang berjalan lancar tahun ini. Ok,Entri kali ini UA sangat teruja ingin berkongsi tentang pengalaman UA ke event pertama U...

Post has attachment
Resepi Cendawan goreng rangup, tanpa gunakan tepung segera
TIPS JADIKAN CENDAWAN GORENG RANGUP        Hai, Good morning . tengah sarapan ke? Lama UA tak kongsikan resepi di sini. Jadi kali ini tergerak nak kongsikan resepi ringkas dan tips jadikan cendawan rangup tanpa gunakan tepung segera dan boleh buat sendiri b...

Post has attachment
Aktiviti Seni Cuti Sekolah | Collage/ Kolaj
IDEA AKTIVTI CUTI SEKOLAH | COLLAGE / KOLAJ      Selamat tengah malam semua! hehe.. mesti ramai dah tido, UA je jadi burung hantu memalam buta ni. Almaklumlah hari ini hari ke- 5 cuti sekolah, siang memang sibuk. Walaupun UA tak bekerja macam orang lain tap...

Post has attachment
PROJEK SENI | Persediaan untuk April
PROJEK SENI 2017        Hai.rasanya dalam entri Januari lalu  UA ada mentions tentang fokus UA untuk tahun ini, Kalau ada baca entri itu mesti masih ingatkan yang UA majukan diri dalam bidang yang UA minati sejak dari kecil, SENI LUKIS. Jadi UA sedang menca...

Post has attachment
Ulangtahun ke-3 blog, dan sejarahnya
Blog | bagaimana semuanya bermula..    Sedar tak sedar hari ini  hari ke 15 di bulan mac, dan bersempena bulan bersejarah ini bagi UA sebagai blogger, UA terimbaulah bagaimana permulaan perjalanan UA dalam dunia blog ini dan nak juga berkongsi bagaimana sem...
Wait while more posts are being loaded