Profile cover photo
Profile photo
Umie Sapidah
31 followers -
Shaklee Independent Distributor
Shaklee Independent Distributor

31 followers
About
Posts

Post has attachment
Happy New Year 2019
Hari ni dah masuk tahun baru. Happy New year you all. Moga tahun baru ni memberikan rezeki yang melimpah, diberikan kesihatan yang baik dan hidup dalam suasana yang sejahtera dan harmoni.
Happy New Year 2019
Happy New Year 2019
umikgadismelanau.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Berakhirnya tahun 2018
Berakhirnya tahun 2018
umikgadismelanau.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Berakhirnya tahun 2018
Assalamualaikum dan Selamat Petang Lewat petang jer boleh nak update blog. Hari ni umie cuti then duduk rumah. Usai solat Subuh plan nak update blog tapi kepala rasa pening pulak. Baring then terus tertidur. Bangun semula pukul 10 pagi tapi masih terbaring ...
Berakhirnya tahun 2018
Berakhirnya tahun 2018
umikgadismelanau.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mee Goreng Belawai Style
Assalamualaikum..selamat bercuti. Hari ni umie masak sarapan awal dari biasa. Biasanya umie akan Brunch terus tapi hari ni rasa lapar awal then asyik teringat kat mee goreng so terjadilah kejadian mee goreng pagi ni. Biasanya umie jarang makan mee goreng ka...
Mee Goreng Belawai Style
Mee Goreng Belawai Style
umikgadismelanau.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Shaklee tetap di hati Promo Best dari Shaklee
Dah lama umie tak update pasal Shaklee memandangkan memang jarang dah buka blog. Ni umie maklum sikit pasal promo shaklee bulan ni. mesti ramai yang teruja sebab shaklee tawarkan set yang ramai yang nak sebab harganya lebih murah dari harga ahli shaklee. sa...
Add a comment...

Post has attachment
Melabuhkan tirai
Assalamualaikum dan selamat tengahari.. Lama sungguh tak mengupdate blog ni. Tahun 2018 pun dah nak melabuhkan tirainya. Umie boleh kira dengan jari jer update blog ni pada tahun 2018. Adakah mood nak mengupdate pada tahun 2019. Hopefully la. Umie harapkanĀ ...
Melabuhkan tirai
Melabuhkan tirai
umikgadismelanau.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sun Protection atau Moisturizer Sunblock
Alhamdulillah..dah sampai dah produk ke 6 Youth yang baru sampai dari oversea tapi di poskan semula oleh Shaklee. Umie memang tak sabar nak pakai Sun Protection ni atau dipanggil Moisturizer atau Sunblock. Moisturizer ni dah sampai then boleh la pakai sekal...
Add a comment...

Post has attachment
Redeem Point BonusLink
Hari ni mengangkut barang dari ofis sebab barang shaklee dah sampai. Bukan setakat tu jer, redeem point Bonus Link hari tu pun barangnya dah sampai jugak. Husban umie redeem point bonus link tu then dapat la Fry Pan ni. Point dalam 5k gitu. Kalau ikutkan da...
Redeem Point BonusLink
Redeem Point BonusLink
umikgadismelanau.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kucing ke Kuching?
Umie kalau nak taip kucing mesti tersalah eja jadi Kuching. Korang tau Kuching tu apa? Kucing tu apa? Beza sungguh kedua-duanya..heheheh Kalau ikut kedua-duanya ada chemistry tau.. sebab kalau Kuching tu nama tempat dan dan replika negeri tu adalah pulak ku...
Kucing ke Kuching?
Kucing ke Kuching?
umikgadismelanau.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded