Profile cover photo
Profile photo
Cantik Sihat Semulajadi by Umi Nazrah
6,196 followers -
Pengedar Shaklee ID 869539
Pengedar Shaklee ID 869539

6,196 followers
About
Posts

Post has attachment
Ketahui Punca dan 7 Tips Hilangkan Lebam Bawah Mata (Eyebag)
Lebam Bawah Mata. Adakah anda mengalami masalah lebam bawah mata? 5 punca terjadinya lebam bawah mata. 1. Faktor Keturunan Bentuk lebam bawah mata bagi setiap individu bergantung kepada faktor keturunan. Jika faktor keturunan kebiasannya ahli keluarga atau ...
Add a comment...

Post has attachment
JERAWAT HILANG DAN KULIT MAKIN GEBU

⏩Jika anda seorang yang mementingkan kualiti, Youth ni untuk anda.
Ini kerana Shaklee telah menjalankan Ujian Klinikal selama 8 tahun ke atas produk ni.
Hasilnya 100% wanita telah dibuktikan memiliki kulit yang kelihatan lebih muda.
Dan 2/3 daripadanya telah mengubah usia kulit mereka sedekad lebih muda.

⏩Jika anda seorang mementingkan keberkesanan, Youth ini untuk anda.
Mereka yang telah menggunakan Youth mengakui telah merasai hasil yang lebih baik pada kulit wajah seawal 7 hari penggunaan.
Hasilnya;
❤parut jerawat lebih pudar
❤kulit makin cerah
❤liang pori semakin tertutup
❤kedutan di wajah & hujung mata makin berkurangan
❤wajah lebih runcing
❤'eye bag' makin hilang
❤wajah kelihatan lebih berseri & bersinar
❤Jeragat makin pudar

Cuba bayangkan kalau anda menggunakannya secara berterusan.
Sebab itu lah tidak mustahil jika anda bakal memiliki kulit wajah 10 tahun lebih muda dengan rangkaian produk penjagaan kulit dari Youth.

⏩Jika anda mementingkan keselamatan & ketulenan produk, Youth ini untuk anda.
Rangkaian Youth berasaskan 100% bahan tumbuhan.
Kesemua rangkaian Youth dihasilkan tanpa bahan kimia yang merbahaya.

5 bahan utama yang terkandung dalam Youth adalah;

💖MUSCADINE GRAPE
Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

💖LOTUS JAPONICUS
YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus,mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

💖APPLE STEM CELL EXTRACT
Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.

💖SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT
Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extractmenyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

💖VITAL REPAIR+® COMPLEX
Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.
Secara tak langsung ianya bertindak sebagai SLOWLY ANTIAGING.
So no wonder rejimen Youth Skincare menjadikan kulit wajah 10 tahun lebih muda.

⏩Jika anda mementingkan kulit yang cantik dan sihat secara dalaman dan luaran, sememangnya Youth diciptakan khas untuk anda.

Selain itu Youth Skincare
✔sangat sesuai untuk kulit lelaki dan wanita bagi semua peringkat umur.
✔sangat mudah digunakan.
✔sesuai untuk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif.

Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
Photo
Add a comment...

Post has attachment
LIANG PORI MENGECIL DAN BLACKHEAD DI HIDUNG HILANG
DENGAN SKINCARE YOUTH SHAKLEE
.
Satu set Youth Skincare korang akan dapat semua kat bawah ni :
🌸 Luminous Gel Oil Cleanser
🌸 Perfecting Skin Toner
🌸 Activating Serum
🌸 Age Defense Moisturizer SPF50
🌸 Advance Renewal Night Cream
&
♥️ FREE Wristlet Bag
♥️ FREE Membership (lepas ni nak beli anything guna member price je!)
♥️ FREE Consultation (akan diguide sepenuhnya cara penggunaan)
♥️ FREE Postage
♥️ CASHBACK RM 40+
.
Rata-rata customer yang dah mencuba YOUTH SKIN CARE ramai yang beri feedback best :
.
😍 Kulit jadi lebih tegang.
😍 Liang pori makin mengecil.
😍 Jerawat mengecut dan parut jerawat tompok2 hitam pudar dan hilang.
😍 Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak naik tumbuh boleh surut semula.
😍 Kulit semakin glowing, kulit makin lembap dan licin.
😍 Jeragat makin kurang dan pudar.
😍 Ada customer bagitahu biji kolestrol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang!
😍 Kedutan bawah mata makin pudar. Garis2 halus pun dah berkurang.
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
Photo
Add a comment...

Post has attachment
KULIT MUKA MAKIN LEMBUT DENGAN SKINCARE YOUTH SHAKLEE
.
Satu set Youth Skincare korang akan dapat semua kat bawah ni :
🌸 Luminous Gel Oil Cleanser
🌸 Perfecting Skin Toner
🌸 Activating Serum
🌸 Age Defense Moisturizer SPF50
🌸 Advance Renewal Night Cream
&
♥️ FREE Wristlet Bag
♥️ FREE Membership (lepas ni nak beli anything guna member price je!)
♥️ FREE Consultation (akan diguide sepenuhnya cara penggunaan)
♥️ FREE Postage
♥️ CASHBACK RM 40+
.
Rata-rata customer yang dah mencuba YOUTH SKIN CARE ramai yang beri feedback best :
.
😍 Kulit jadi lebih tegang.
😍 Liang pori makin mengecil.
😍 Jerawat mengecut dan parut jerawat tompok2 hitam pudar dan hilang.
😍 Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak naik tumbuh boleh surut semula.
😍 Kulit semakin glowing, kulit makin lembap dan licin.
😍 Jeragat makin kurang dan pudar.
😍 Ada customer bagitahu biji kolestrol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang!
😍 Kedutan bawah mata makin pudar. Garis2 halus pun dah berkurang.
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
Photo
Add a comment...

Post has attachment
PERBEZAAN KOLAGEN SHAKLEE
-
Of course bahan dan kandungannya!
Kolagen Shaklee dihasilkan dari bahan utama iaitu SISIK IKAN MERAH LAUT DALAM!
-
Bersifat tahan lasak dan jauh dari pencemaran!
Particle kolagen shaklee ni sangat sangat halus tau, jadi bila kita consume ia lebih mudah dan cepat serap dalam badan.. Sebab tu akan dapat kesan yang cepat!
-
Shaklee sangat pentingkan Quality, thats why pengguna Shaklee ramai yang kekal consume kerana keberkesanannya dan paling penting SELAMAT DAN SEMULA JADI
-
Sekotak kolagen ni mampu memberi anda pelbagai kebaikan, antaranya:
✅ Kulit yang licin tanpa jerawat
✅ Kulit yang cerah tidak lagi kusam
✅ Liang pori yang rapat dan kulit kelihatan lembut
✅ Tiada lagi sakit sakit sendi
✅ Mendapat payu dara yang terletak
-
Selain boleh diminum, Kolagen Shaklee juga boleh dibuat masker untuk mendapat kesan yang lebih cepat!
-
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Promosi Shaklee jun 2018 | Youth Skincare, Cinch Shake, Detox
Alhamdulillah harga produk Shaklee sudah jadi 0% GST. Selain tu promosi lain ialah Youth Skincare, Cinch Shake Mix dan Detox (Revitalize Set dan Cleanse & Burn) Di bulan Ramadhan, kita semua inginkan tubuh yang lebih sihat dan fit bagi menjalani ibadah puas...
Add a comment...

Post has attachment
Bonus Raya 2018 Penjawat Awam dan Bonus Bulanan Ahli Shaklee
Kerajaan telah buat pengumuman akan berikan bonus raya untuk penjawat awam tahun ni. Tapi awak pilih yang mana, bonus setahun sekali atau bonus setiap bulan? Bonus penjawat awam gred 41 ke bawah rm400 dan bonus bagi warga pencen rm200. Kali ni kami nak shar...
Add a comment...

Post has attachment
Harga Produk Shaklee 2018 Terbaru 0% GST Mulai 1 Jun
Alhamdulillah. Akhirnya harga produk Shaklee kembali kepada harga asal dengan kadar GST 0% pada 1 Jun ni. Harga ahli produk Shaklee semestinya akan lebih jimat. Nak harga jimat sebagai ahli? * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Ad...
Add a comment...

Post has attachment
Cara terbaik untuk mengukur penyerapan kalsium daripada supplement adalah dengan mungukur perubahan dalam tahap kalsium darah selepas penggunaan supplement.

Pengambilan hanya 2 biji OsteMatrix menyebabkan dalam peningkatan statistik penting dalam tahap kalsium darah untuk 12jam.

Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Perbezaan Shaklee

1. Kalsium yang isinya paling seimbang memastikan kadar penyerapannya adalah 99%.
2. Formulanya unik, dibuat dari mineral semulajadi & garam mineral dari Laut Mati.
3. Mengandungi kalsium, magnesium, fosforus & vitamin D, zink, kuprum, manganes & boron.
4. Nutrien-nutrien ini perlu diambil bersama-sama untuk memastikan penyerapan oleh tubuh & menghalang endapan sesetengah mineral.
5. Kajian membuktikan kalsium akan meningkatkan ketumpatan tulang, terutamanya wanita yang telah berumur secara berkesan.

Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
29/05/2018
7 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded