Profile cover photo
Profile photo
Azah Rahaman
152 followers -
Today is mystery.
Today is mystery.

152 followers
About
Posts

Post has attachment
Happy 1st Anniversary
Assalamualaikum semua! Allah lamanya tak post kan. maaf maaf. terlalu sibuk dengan kerja. tambah2 sekarang musim marking paper PT3. Ujian Pentaksiran Tingkatan 3 dah pun berlalu awal bulan 10 baru ni, jadinya musim marking exam la pula kan. harini pun baru ...
Happy 1st Anniversary
Happy 1st Anniversary
azahrahaman.com

Post has attachment
Alhamdulilah, Azah's Junior is on the way!
assalamualaikum semua! Kesinambungan dari kisah SINI. hehe. lepas check OPK tu kan, kakak ipar suruh double check balik dengan UPT kan? time tu dah petang dah, dalam pukul 4 lebih. tak terasa nak pee lagi, so takpe. kita rehat dulu sambil2 tengok google keb...

Post has attachment
Hukum Meninggalkan Solat Jumaat - Pejabat Mufti Wilayah
Salam sayyidul ayyam semuanyaa! memandangkan harini hari jumaat, so azah nak share hukum meninggalkan solat jumaat. jawapan disediakan daripada pejabat mufti wilayah persekutuan, berdasarkan rujukan : soalan 180 Soalan : Asssalamualaikum wbt, Saya ada soala...

Post has attachment
Hadiah Hari Guru 2018
Assalamualaikum semuaaaa hiks. hari guru dah lama berlalu tapi kami baru je sambut. takpelah lewat sikit daripada orang lain kan. kebetulan hari 16 Mei tu, students sekolah kami dalam mood exam pertengahan tahun. bincang punya bincang, puasa pun dah nak dek...
Hadiah Hari Guru 2018
Hadiah Hari Guru 2018
azahrahaman.com

Post has attachment
From Kuala Lumpur to Langkawi
Pulau Langkawi ni adalah satu daripada banyak – banyak pulau di Kedah. Pulau Langkawi ni pulau terbesar antara banyak – banyak pulau yang ada di situ. Pulau Tuba adalah pulau kedua terbesar. Pulau Langkawi ni memang tourist attraction of Malaysia dah berapa...

Post has attachment
#MikiTheCat Hilang Tanpa Jejak
Assalamualaikum semua al kisahnya hari jumaat lepas wedding abang azah yang keenam, azah dan husband berbulan madu #honeymoonsangat :P di pantai Bachok. nanti azah update entri honeymoon tu ya. azah bertolak ke sana lepas solat jumaat. azah dan husband bali...

Post has attachment
Diriku Kempunan Nangka dan Salak
salam semua lamanya tak bersiaran. pemalas betul dua tiga bulan ni. disamping terlalu sibuk dengan kerja, tabiat malas nak buka laptop pun dah menular. banyak benda nak kongsi tai entahlah. malas nak menaip. haha. facebook pun dah jarang buka, asyik buka wh...

Post has attachment
Dinner di Restoran Wong Solo Bangi
assalamualaikum semua! waktu azah di KL waktu konvo haritu, kami sempat la ke restoran wong solo bangi untuk makan malam. sekali sekala kumpul satu family kan. tu pun ada lagi tak cukup. haha. nak buat macam mana adik beradik ramai. tak termasuk kakak ipar ...

Post has attachment
Tun Mahathir, Perdana Menteri ke-7
Assalamualaikum semua! alhamdulilah. semalam tepat jam 10 malam, angkat sumpah Tun Mahathir berjalan dengan lancar. alhamdulilah alhamdulilah. mudahan dalam masa 5 tahun ni, banyak berlaku perubahan untuk negara. tak sabar nak tunggu dalam 100 hari. agaknya...

Post has attachment
10 May 2018, Lembaran Baru
Alhamdulilah alhamdulilah. tahniah buat para pengundi yang sudah layak mengundi! kita mampu ubah kerajaan kali ni. banyak juga perubahan baru yang berlaku. parti apa azah pilih? haa setiap undian adalah rahsia ! haha. sekarang ni gigih buka awani semata-mat...
Wait while more posts are being loaded