Profile cover photo
Profile photo
Uitvaartverzorging de Jong
13 followers -
Persoonlijk - Deskundig - Onafhankelijk - Duurzaam
Persoonlijk - Deskundig - Onafhankelijk - Duurzaam

13 followers
About
Posts

Post has attachment
Rouwkamer Pancratius, een intieme plek voor een afscheid van uw overleden dierbare.

Voor de bewoners uit Sloten, Nieuw-West en Badhoevedorp is er nu ook een mogelijkheid om afscheid te nemen in het rustieke dorp Sloten. De Pancratiuskerk aan de Sloterweg 1186, heeft met adviezen en ondersteuning van uitvaartverzorging A. de Jong een rouwkamer gecreëerd op een bescheiden, intieme plek in de voormalige doopkapel van de kerk. Een locatie waar u, op afspraak, in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare. In de rouwkamer is plaats voor één overledene. Voor een rouwbezoek met meer belangstellenden kan voor een gesprek het naast de kerk gelegen parochiehuis gebruikt worden. De kerk is natuurlijk ook te gebruiken voor een afscheidsdienst en achter de kerk is al ruim 100 jaar de mogelijkheid om begraven te worden voor kerkbetrokkenen uit de regio. Ook voor een crematiedienst is de rouwkamer en de kerk te gebruiken. De begraafplaats heeft plekken waar een urnengraf gehuurd kan worden. Sloten heeft nu, met behulp van de Pancratiuskerk en uitvaartverzorging A. de Jong, een plek voor een volledig, intiem afscheid. Voor het gebruik van de rouwkamer kunt u altijd contact opnemen met uitvaartverzorging A. de Jong, zij staan al ruim 50 jaar dag en nacht voor nabestaanden klaar om hen van advies te voorzien vanuit het familiebedrijf, telefoon 020- 6761337, www.uitvaartcentrum.amsterdam
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
10-05-17
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Sinds een half jaar hebben wij regelmatig de, unieke Tesla, elektrisch aangedreven rouwwagen kunnen gebruiken. Deze rouwwagen is te zien op zaterdag 22 april op het plein bij de Westerkerk waar de Amsterdamse uitvaartbeurs wordt gehouden en op zondag 4 juni op de begraafplaats Buitenveldert in de Fred.Roeskestraat waar een open dag wordt gehouden van 11.00-17.00 uur. Deze open dag wordt gehouden als afsluiting van de week van begraafplaats met als thema duurzaamheid. Voor een duurzaam advies kunt u ons op 4 juni daar ontmoeten.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Cremeren duurder dan begraven ?

Graf zonder zorgen

10 jaar een gedenkplek om, direct, naar toe te kunnen.

Totale begrafenis geregeld v.a. € 3200


Een eenvoudige met eikenhout gefineerde kist.
Overbrengen + kisten overdag, verzorging overledene, alle wettelijke formaliteiten, bespreken en begeleiden van de uitvaart, verblijf uitvaartcentrum.

Een algemeen graf gedurende 10 jaar incl. onderhoudskosten. Inclusief grafmarkeerder naar keuze. Gelegenheid voor een afscheidsdienst van maximaal 45 minuten en 45 minuten gebruik van de ontvangkamer. Exclusief consumpties.

Informatie: dejong@uitvaart.nl - 020 - 676 13 37
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nu in Amsterdam, de eerste volledig elektrische Tesla rouwwagen, een echte wereldprimeur. De grijze Tesla rouwwagen – modern rouwvervoer voor een stijlvol, milieubewust en stil afscheid.

ANWB introductie: https://www.youtube.com/watch?v=GS6evaqOi28
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Een grote kistenleverancier heeft een meer duurzame lijn met kist en een opbaarplank van hout uit de bossen van Staatsbosbeheer.

Hollands hout komt uit bossen van Staatsbosbeheer waarin we dagelijks wandelen, sporten en spelen. Bossen die duurzaam worden beheerd en daarom het FSC®-keurmerk hebben. Staatsbosbeheer oogst hout uit bossen, zonder dat dit ten koste gaat van de totale oppervlakte aan bos. Staatsbosbeheer haalt dus nooit meer hout uit het bos dan er bijgroeit. Het hout dat wij nu oogsten, hebben wij te danken aan de generaties voor ons. Daarom hebben wij de verantwoordelijkheid om te blijven investeren in bos en vakmanschap voor toekomstige generaties.

Een deel van de opbrengst voor iedere verkochte kist of opbaarplank gaat rechtstreeks naar het natuurbeheer.
Photo
Photo
06-10-16
2 Photos - View album
Add a comment...

Bezoek onze nieuwe websites:

www.uitvaartcentrum.amsterdam met informatie over ons bedrijf en voor een meer duurzame uitvaart www.duurzameuitvaart.amsterdam
Add a comment...

Post has attachment
boeketten
boeketten
rouwstukkenamsterdam.nl
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhoto
Groen Rouwvervoer
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Photo
2014-05-15
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded