Profile cover photo
Profile photo
Tzvetelina Dobreva
223 followers
223 followers
About
Posts

Post has attachment
ПРЕМИЕРА!!!
Благодаря Ви, че споделяме ЗАЕДНО, нашата Коледна приказка! Предай нататък... БЛАГОДАРЯ!!!

Post has attachment

Post has attachment
ПРЕМИЕРА!!!
Представям Ви новата ми балада "Ще пазя Любовта".
Подкрепете видеото, като го споделяте. Благодаря ви!

https://www.youtube.com/watch?v=2oW78nAav5w&list=PL297CEB82F514713B&index=2&t=0s

Post has attachment
ПРЕМИЕРА!!!

Post has attachment

Post has attachment
ПРЕМИЕРА!!!

Post has attachment
Цветелина с нов видеоклип на Петковден!

С настъпването на есента, певицата Цветелина и Агро ТВ, ще поднесат нов музикален заряд с поредния видеоклип от фолклорния албум „Завръщане към корените”.
„Да кумуваш, да кръщаваш” е осмата заснета песен от този проект. Тя е много скъпа на изпълнителката, тъй като й е подарък от ръководителя на „Конушенски оркестър” - Никола Илиев. Това е емблематична песен за Конушенци и затова Цветелина цени дълбоко този жест. Още повече, че е любимата група на покойния й баща Георги, който щеше да е изключително щастлив да чуе тази песен в изпълнение на неговата дъщеря. Любовта към тракийската музика Цветелина наследява именно от него.
За аранжимента певицата се е доверила на Ангел Ефтимов. По традиция, стайлинга е на Антония Димитрова - „Илтокони”
Видеото е заснето във Видин, а за разработката на танците отново са се погрижили ФС „Северняци”. Те умело пресъздават Кумската ръченица, която се играе на всяка българска сватба, където разбира се има младоженци, кум, кума и весели сватбари.
Цветелина е убедена, че тази песен ще съпътства сватбите на нейните почитатели, както и на любителите на българския фолклор.
Премиерата ще бъде на 14.10.2017г. по Агро ТВ, Фен Фолк ТВ и официалната й страница във фейсбук - www.facebook.com/tzvetelinabg1.
Photo

Post has attachment
ПРЕМИЕРА!!!

Post has attachment
Обещахме и изпълнихме!

Щастлива съм, че мога да кажа - обещахме и изпълнихме!

В последното интервю за телевизия AGRO TV обявихме, че даваме възможност на самодейни състави от цялата страна, да вземат участие в нашата съвместна видео продукция, към фолклорния албум „Завръщане към корените”. Също така уточнихме, че няма значение в кое кътче от страната се намира самодейния състав - ние ще отидем при тях.
И така, първи се отзоваха Фолклорна Студия Северняци от гр.Видин. Речено - сторено. С екипа на телевизията твърдо решихме да отидем във Видин.

ФС „Северняци” работиха по песните „Да кумуваш, да кръщаваш” и хороводната китка „Иванчо нива ореше / Гергьовденско хоро”. Това определено беше предизвикателство за тях, защото и двете песни са от тракийската фолклорна област, а както знаем в Северозападна България се играят съвсем различни хора. Въпреки това, те се заеха с изключителен ентусиазъм със задачата и се справиха отлично.

Не можа да ни спре нито дъжда, нито обещаващата лоша прогноза за времето. Слава Богу, небето ни отпусна няколко часа без дъжд и се справихме със задачата, която в началото ни се струваше почти невъзможна. Това за пореден път е доказателство, че когато на лице има огромно желание от всички страни, дори времето може да направи реверанс. В момента, в който приключихме изтощени и удовлетворени, заваля отново. Както се казва, да ни върви по вода, както на нас, така и на всички, които ще видят и чуят новите песни. Първата от тях, която ще види бял свят е хороводната китка „Иванчо нива ореше / Гергьовденско хоро”. Тя е посветена на всички български земеделци и животновъди, както и на тези, които обичат българския фолклор.

Благодарим Ви ФС „Северняци”!
За нас беше удоволствие да работим с Вас!

Цветелина и Агро ТВ
Photo

Post has attachment
20 години на сцена

Днес се навършват 20 години от излизането на първия ми самостоятелен албум „Смених любовта за песента”.

Така започна моята професионална кариера. Нямам представа как се изнизаха, като няколко мига, а в същото време имам усещането, че е минала цяла вечност. Толкова много песни, албуми, срещи с публиката, пътуване, радости, болки, приятелства, раздели, събития, събития, събития... Едно е сигурно, за 20 години крилете ми заякнаха и сега, повече от всякога, съм готова да продължавам да творя и да ви дарявам радост, оптимизъм, вяра, надежда, кураж и всичко онова, което може да даде един творец отдаден на публиката. Вие сте смисъла, който ме движи напред. Благодаря за любовта, всеотдайността, опората и всичко, което сте ми дали през тези 20 години. Затова сега е мой ред да Ви се поклоня! :)

Благодаря на всички, които са били част от творческия ми път.
На „Трио Андромеда” - Димитър Трайков и Валя Иванова, благодарение, на които направихме първата крачка към професионално записване и издаване на албум. Той се казва „Начертана съдба”. Песента я изпях аз и така, съдбата предрече самостоятелна кариера, която не очаквах...
На Мария и Митко Димитрови, както и всички от музикална компания „Пайнер”, с които положихме основите. Разминахме се някъде по пътя, но Вие сте част от живота ми завинаги. Благодаря Ви за всичко!
На композитори, аранжори, текстописци, режисьори, които няма да изброявам поименно, защото се боя да не пропусна някой. Благодаря за безценните песни и клипове, които създадохме за публиката и най-вече за приятелството.

Благодаря на всички партньори, които са ме подкрепяли през годините. На всички хора, които са ме канили на концерти и участия, и благодарение на тях е имало смисъл и възможност да продължавам да правя нови песни.

На хората, които са до мен в този творчески период от живота ми:
Христо Димитров - Основател на Национален фолклорен ансамбъл “Българе”. Гордея се, че съм част от Вас.
Цветан Гърбешков и екипа на AGRO TV. Благодаря, че помагате да увековечим фолклорното наследство в моя репертоар, както и за човешкото отношение и приятелството между нас. Благодарение на Вас, едни от най-трудещите се хора в България, могат да се веселят с песните, които направихме заедно.
FEN FOLK TV, благодарение, на които фолклорните ми песни достигат до хиляди зрители.
Всички регионални телевизии, които са се доверили на моя репертоар.
„Сънрайз Маринов”, които се грижат за разпространението на моите албуми с днешна дата.
Благодаря на екипа на „Цветелина Мюзик”, на който мога да разчитам по всяко време на денонощието.
На приятелите, които са с мен през всички години. Вие сте истинско богатство за мен.
На "ILTOKONI-Antoniya Dimitrova", за това, че толкова години се грижи да изглеждам добре, но най-вече за приятелството, което се зароди между нас и е водещо в съвместния ни път.
На учителите в моя живот, дълбока признателност.
Не на последно място, благодаря на моето семейство, които са били и са плътно до мен в хубави и трудни моменти. Когато прожекторите светят, но най-вече, когато са угаснали и мога да се прибера в една любяща среда, да се чувствам спокойна и че ме обичат такава, каквато съм. Както се пее в една моя песен „... без грим и без дантели...”. Не е лесен пътя на артиста, но те издържаха стоически и геройски на всички предизвикателства.
Благодаря на Бог за дарбата, която ми е дал, за да правя хората, с които имам контакт по-щастливи и дай Боже да мога да го правя още дълги години, защото света се нуждае неистово от радост.

ПОКЛОН и БЛАГОДАРЯ!!!
Photo
Wait while more posts are being loaded