Profile cover photo
Profile photo
Tyringe Nu
31 followers
31 followers
About
Tyringe's posts

Post has attachment
Invigning av Tyrehallen - Galakväll

Nästan 400 personer kom till invigningen av Tyrehallen igår. Kvällen började med Tyringe kyrkokör och Röke kör under ledningen av Ingvar Albihn. Sedan invigningsceremonin med representanter från kommunen och stiftelsen. Gästartisterna var Jörgen Johansson och Glenn Wish och kvällens konferencier var Håcan Nilsson.

http://www.tyringe.nu/img/2017/2017-27.jpg

Fler bilder från invigningen ...

https://goo.gl/photos/tonGCDY4tqnFS3hf8

Post has attachment
TKS Isshow 2017

Årets tema för isshowen med Tyringe Konståkningssällskap är "Jakten på stulna diamanten". Över 100 konståkare och några hockeyspelare från Tyringelaget intog isen i Tyrs Hov idag. Det blir fyra föreställningar med början idag, fredag kl. 19 och sedan lördag kl. 13 och 17 och till sist söndag kl. 15

https://goo.gl/photos/HNcqvzbENngWnJRB8

Post has attachment
Sanatorieskogen i Tyringe - alla årstider

https://goo.gl/photos/fz2LHCR3wTQLg32Q6

Post has attachment

Post has attachment
Bilder från Julmarknaden i Finja 2016 plus andra bilder från Finja med omnejd

Post has attachment
Bilder från årets Julmarknad i Tyringe - 2016
https://goo.gl/photos/iaMmMmVoTetcK4pLA

Post has attachment
Om ni vill följa bygget av Multihallen i Tyringe så tryck på länken/bilden nedanför. Nya bilder kommer tills bygget är klart. Invigning sker den 1 april 2017.
Hallen har fått namnet Tyrehallen.

Post has attachment
Åparkskvällarna 2016

Sammanfattningsvis har årets Åparkskvällar med Familjen Wrambjers, den 24:e i rad, varit en populär allsång och musikkväll bland Tyringeborna och folk från södra Sverige. Totalt närmare 4000 personer kom till dessa fyra torsdagar under juli månad. Under sista kvällen tackades familjen Wrambjers, av Tyringe Byalag, med blommor för deras stora insats under så många år. Årets artister var bl. a. Eddie Oliva, Michael Neumann, Thomas Lundin, Christer Gladers orkester, Danne Stråhed, Àpagaget (Irländsk musik), Dragspelaren Stefan Persson, Glenn Borgkvist (Branstad city släckers), Bo-Göran Svensson, Lotte Riisholt, Thorleif Torstensson och Canyons.

https://goo.gl/photos/9r7gNpXwVpiV5AvL7Post has attachment
Tyringe Jogget 2016

Det blev en riktig lyckad dag när 285 personer, i alla åldrar, kom till Tyringe Jogget under lördagen. 179 st av dessa var deltagare i det olika motionsklassen. Lilla Begsloppet hade störst antal deltagare, 56 st barn. De som inte ville springa deltog i motionsklassen och tipsrunda. Tyringe Joggets syfte var att stimulera till motion. Tyringe SK69 stod för arrangemanget och platsen var fotbollsplanen bakom Kurhotellet och Sanatorieskogen. Gratis sopplunch serverades av scouterna.


https://goo.gl/photos/Cwfxiob5HLuKNhFz8


Post has attachment
Ragnar Dahlberg på besök i Café 21 i Tyringe

För många år sedan medverkade familjen Wrambjer i Café Norrköping med Ragnar Dahlberg. Nu var det Ragnars tur att komma till Wrambjers Café 21 och med sig hade han Sten Nilsson. Det blev en avslappnad söndagseftermiddag med både sång och berättelse som de delade med sig.

https://goo.gl/photos/abA585ifKvKNbJXC7
Wait while more posts are being loaded