Profile cover photo
Profile photo
Tubus System Nederland | Hoofdkantoor Benthuizen
5 followers -
Relinen is een bewezen methode waarbij Tubus System diverse lagen met glas versterkt polyester aanbrengt aan de binnenzijde van de bestaande leiding.
Relinen is een bewezen methode waarbij Tubus System diverse lagen met glas versterkt polyester aanbrengt aan de binnenzijde van de bestaande leiding.

5 followers
About
Tubus System Nederland | Hoofdkantoor Benthuizen's posts

Post has attachment
Tubus System is 99% mensenwerk. Het is van belang om bewoners tijdig in het traject te betrekken en hen in begrijpelijke taal te vertellen wat er in hun gebouw gaat gebeuren. Onze animatie is één van de manieren om dit te doen.

Post has attachment
Nieuwe website live! Afgelopen maanden hebben wij intensief aan onze nieuwe website gewerkt. We zijn erg trots op het resultaat en zijn benieuwd wat u ervan vindt. Kijkt u mee? www.tubussystem.nl
Photo

Post has attachment
Tubus System breidt zich verder uit in Midden-Nederland.

Per 1 december komt Hans-Willem van Kakerken ons #salesteam versterken voor de regio Utrecht / Midden-Nederland.
http://www.tubussystem.nl/nieuws/2016/11/tubus-system-breidt-zich-verder-uit-midden-nederland

Post has attachment
Tubus System is trotse sponsor van BSC68 uit Benthuizen.

'Onze jongens' van JO17 gaan hartstikke goed en staan nu bovenaan. Hier zijn we natuurlijk hartstikke trots op! Hou dit vol jongens :-)

Op de hoogte blijven? http://www.bsc68.nl/744/2904/competitie/
Photo

Post has attachment
Geluidshinder en overlast door standleiding?
Het #Bouwbesluit stelt eisen ten aanzien van de bescherming tegen geluid van installaties. In de nieuwbouw zijn hiervoor #geluidsdempende producten inzetbaar. Denk hierbij aan #geluidsarme standleidingsystemen van bijvoorbeeld Geberit, DYKA en Wavin.
De toepassing van Tubus System voor #standleidingrenovatie heeft als eerste prioriteit om de #waterdichtheid van het riool te garanderen. Maar daarbij heeft de #spraytechniek ook effect op de #geluidsvermindering van het riool. 

Post has attachment
Deze maand is Tubus System BV druk bezig met de standleidingrenovatie van enkele VvE's, in samenwerking met #Talis. Bewoonster mevrouw Breems stuurde ons spontaan haar mening over de mannen. Geen knip- en plakwerk, geen redactie, een van ‘onze’ bewoners aan het woord.

Post has attachment
Recentelijk haalde Tubus System BV het journaal in #Nijmegen. In opdracht van de #VvE Ligusterstraat renoveerden wij de #standleidingen van een complex in de Jerusalem wijk in Nijmegen. Men maakte zich daar zorgen over de overlast en de drie dagen zonder #riolering. Echter door de fijne medewerking met het bestuur van de VvE, de bewoners en #woningcorporatie #Talis was de klus binnen twee dagen geklaard. Nieuwsgierig naar ons project en de tv-uitzending?

Post has attachment
Sinds de oprichting in 2010 is Tubus System uitgegroeid tot marktleider van Nederland voor renovatie van binnenhuisriolering zonder hak- en breekwerk. Vanaf nu is onze vestiging in Vught een feit. "Met een vestiging in Vught kunnen wij direct schakelen met onze opdrachtgevers, relaties en partners in het midden en zuiden van Nederland", vertelt Richard Matchett, Algemeen Directeur van Tubus System BV.

Post has attachment
Renovatie & Transformatie 2016

Van 12 t/m 14 april vindt in de #Brabanthallen in Den Bosch de Renovatie & Transformatie 2016 plaats. Hét nationale platform voor #duurzame vernieuwing in #bouw en #vastgoed. Ook Tubus System BV is dit jaar weer te vinden op de beurs. 

De Renovatie en Transformatie beurs is het platform voor bouw en vastgoed en speciaal bedoeld voor:
• #woningcorporaties
• #VVE-bestuurders
• #projectontwikkelaars
• #gemeenten
• #architecten
• #adviesbureaus
• #facility-managers
• #aannemersbedrijven
• #uitvoerende bouw

Met name voor woningcorporaties is het een platform waar zij antwoorden en oplossingen vinden voor de vraagstukken waar zij mee zitten. 

U bent van harte welkom op onze stand in hal 5 stand A031. De toegang tot de beurs is GRATIS. http://www.tubussystem.nl/nieuws/2016/03/renovatie-transformatie-2016

Post has attachment
In opdracht van de #VvE en in samenwerking met JWA Beheer zijn we gestart met het renoveren van de #standleidingen aan de Wilddreef in Leiderdorp. We hebben zelfs gedacht aan #reclame op het gebouw. #spandoek   #merkbouw  
Photo
Wait while more posts are being loaded