Profile cover photo
Profile photo
Trude Helén Hole
37 followers -
Utholdende!
Utholdende!

37 followers
About
Posts

Post has attachment
Tralalaaaaa, må jo dele det som står i avisene. Helt uten filter, skriver Fanaposten - og det kan nok stemme! :-) <3
Add a comment...

Post has attachment
Hell yeah! Two years with a lot of heavy shit. I know, since I am an author and blogger that writes a lot about travels and adventures, books, wine, politics and other funny stuff, people might think that my life is sunshine every day. It´s not. In fact, my life in recent years has consisted of a lot of bad weather; heavy storms, gray and misty days (and nights), overcast with no signs for the better, and rain, rain, rain. And it has been cold! Very cold!
Add a comment...

Post has attachment
Ny anmeldelse i dag, en anmeldelse som står til terningkast 6! Litt stolt og veldig glad! :-) <3
Add a comment...

Post has attachment
Hell yeah! Two years with a lot of heavy shit. I know, since I am an author and blogger that writes a lot about travels and adventures, books, wine, politics and other funny stuff, people might think that my life is sunshine every day. It´s not. In fact,…
Add a comment...

Post has attachment
Fra meg til deg! Gratis kompendium til deg som ønsker å lære forskjellen på champagne, cava, prosecco, sekt og slikt. Del gjerne. :-)
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Åhhhh… Herreguuuuud, så deiiiliiiig! Ahhhh! ….Sukk! Og slik gikk timene på Sawan på Frogner, en av de nyeste i rekken av eksklusive asiatiske restauranter i Oslo. Og gjett hva – dette er den beste! To be present is the key to happiness. Jeg er ikke den…
Add a comment...

Post has attachment
– «Lotte-Marie og Matchmorderen» er definitivt den beste boken jeg har skrevet, og jeg har skrevet mye. Den bygger opp et spennende klimaks, og er en morsom krimbok. Jeg har alltid vært veldig tullete og uhøytidelig, og håper at folk vil sitte å le høyt av den i påskeferien. La det runge i fjellheimen! oppfordrer den produktive forfatteren, som regner med at neste bok er ute allerede før sommeren.
Add a comment...

Post has attachment
På Druen er et vinkompendium på 140 sider rikt illustrert med flotte bilder. Hole, som er utdannet sommelier og har drevet med vinimport i over 6 år, har også vært vinskribent i over 15 år for forskjellige medier. Hole produserte også Norges første (og eneste) vinprogram med samme navn På Druen.

I tillegg har hun holdt en rekke vinkurs over hele landet – dette er vinkurs hvor vinsnobber er bannlyst. Hole liker nemlig ikke snobber! Nå kan du laste ned Alt du trenger å vite om bobler - helt gratis! :-)
Add a comment...

Post has attachment
Å la mennesker med onde intensjoner få bli i landet, mennesker som er tilknyttet ekstremister som har utøvet de mest utenkelige, voldelige og groteske handlinger i moderne tid, er å støtte deres virksomhet med det resultat at vi og andre mennesker utsettes for fare.

At Støre og co i tillegg skal tvinge Listhaug til å unnskylde det faktum at hun tenker på folks sikkerhet, er direkte skammelig. Støre fremstår direkte patetisk. Men dette vil slå tilbake på dem selv – for Listhaug vil etter denne saken stå sterkere enn hun noen gang har gjort før.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded