Shared publicly  - 
 
Har du tid til overs, interesserer du dig for affiliate markedsføring og er du dygtig til SEO/linkbuilding, så læs med her.

Jeg har for nylig taget en principiel beslutning om kun at arbejde med ting, som jeg synes er sjove eller som med stor sandsynlighed giver mig en realiseret timepris på mindst 800 kroner.

Jeg har derfor en række veletablerede affiliate sites med stabil indtjening relateret til fx. grøn energi, psykologer, legehuse, legetøj, herretøj, dametøj, som jeg gerne vil dele med en partner.

Som udgangspunkt vil du komme til at stå for 95% af arbejdet fremadrettet (primært søgemaskineoptimering og evt. nyt indhold) mod at få eksempelvis 75% af alle indtægter over en aftalt baseline.

Send mig en mail på troels@onlineeffekt.dk, hvis du vil høre, hvorfor det kan ende med at blive en rigtig god deal for dig :o)
Translate
4
1
Casper Blom's profile photoHalfdan Timm's profile photoTroels Kjems's profile photo
3 comments
 
Super god idé med kun at lave ting der synes man er sjove, eller som giver smør på brøddet!
Måske det er noget for fx. +Halfdan Timm ?
Translate
 
Jeg håber du har planer om at blogge om beslutningen og dens udførelse. Det kunne vel nok alle i verden lære meget af, både i forhold til økonomi og livskvalitet, du får ud af det.

Tak for heads-up, +Casper Blom !
Translate
 
Tak for de mange henvendelser. Interesserede er fortsat velkommen til at sende mig en mail, men de bedste sites har jeg sandsynligvis allerede fundet partnere til.
Translate
Add a comment...