Profile cover photo
Profile photo
Transilvania Adventure
34 followers -
Itinerar fără limite!
Itinerar fără limite!

34 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Te invităm de pe acum să te înscrii în cea mai frumoasă aventură, pe care am gândit-o special pentru tine, în perioada 29 aprilie – 2 mai 2016! Te așteaptă zile pline, cu rafting pe Jiu, cel mai tehnic râu din țară, canyoning în sălbaticele canioane ale Retezatului, stand up paddle, tiroliană, peșteri de o frumusețe nemaivăzută și tir cu arcul.
Add a comment...

Post has attachment
Muncă, viziune, tehnică, fair-play, antrenamente, munți, schi, dorința de a fi cel mai bun. Autorități care colaborează între ele pentru ca organizarea unei curse să fie impecabilă. Mii de spectatori, veniți să vadă spectacolul oferit de cei mai buni schiori ai lumii, fiecare cu povestea lui de viață.
Riscuri asumate, care pot duce la accidentări sau și mai rău, la pierderea vieții. Câini de oameni, cum îmi place mie să spun despre cei care nu se dau bătuți în fața obstacolelor și rănilor căpătate în curse. Oameni care își depășesc limitele, dând peste cap prognosticurile rezervate ale medicilor.
Add a comment...

Post has attachment
Și-odată cu acest ultim metru, imaginea mult dorită ne-a apărut dintr-o dată în toată măreția ei, copleșindu-ne! Retezatul, complet alb, era aici, în fața noastră, încremenit peste adânca vale a Lăpușnicului, aparent încremenită și ea. Coama Slăveiului, Judele, Bucura, Peleaga și Păpușa, străji tăcute în uniforme albe de sărbătoare, se profilau într-un contrast orbitor pe albastrul din ce în ce mai adânc al cerului. Frumosul nostru munte hiberna liniștit, bătrânește, sub mantia ocrotitoare a uriașei hermine albe, oferind celor șapte prieteni ai săi o imagine unică: Imperiul Alb al Retezatului!
Imperiul alb
Imperiul alb
voceastrazii.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
”Până m-am angajat cioban mi-a fost foarte greu în Spania. Am cunoscut acolo români care nu aveau de lucru. Și furau, dădeau în cap, te amenințau. Era ca în junglă. Eu am fugit de ei. Nu aveam ce mânca și am mâncat pâine din gunoaie, din aia în celofan. De atunci tare greu îmi e să mănânc pâine când o văd în pungă. Nu pot. Mi se pune un nod în gât, uite, aici, și mă ia cu plâns”.
Add a comment...

Post has attachment
Da, o parte a presei este de partea lui. O parte a presei dă știri despre cât de mișto e Oprea că merge la priveghiul polițistului, că l-a decorat post-mortem, că spune ”condoleanțe” familiei îndoliate. Dacă aș fi făcut parte din familia acelui om și te-aș fi văzut acolo, Oprea, te-aș fi scos în șuturi afară! Aș fi făcut un scandal monstru. Aș fi făcut tot ce poate fi omenește posibil ca niciodată, în viața ta, să nu mai ocupi vreo funcție politică și publică!
Familia acelui om, acum, e prăbușită de durere. Dar noi, cei care ne revoltăm, cei care știm că mâine ni se poate întâmpla nouă, trebuie să reacționăm! Să-i arătăm acestui monstru că nu ne poate conduce, dacă noi nu vrem! Haideți să ne supărăm și de data asta mai tare! Și să-l dăm jos pe nemernic!
Add a comment...

Post has attachment
August, zăpadă, gheață, crevase și Alpi. Totul, alături de o echipă formată din oameni frumoși , iubitori ai munților, împreună cu doi dintre ghizii noștri: Sorin Sanda și Roman Cornel
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded