Profile

Cover photo
Traffic Builders | Online Marketing Intelligence
191 followers|29,490 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
In het laatste deel van de drieluik over gene http://ow.ly/eStO3087f8u raties willen we nog wat verder ingaan op de “kinderen” van generatie Z. In de vorige blogpost kwamen ze al ter sprake, maar toen heeft Content Marketeer Kelly hen vooral vergeleken met hun voorgangers en illustere groep waar zijzelf ook toe behoort, de Millennials. Inmiddels vormt generatie Z een groep om rekening mee te houden. Waarom lees je hier:
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Uitspraken van Google laten zien dat linkbuilding de afgelopen jaren erg belangrijk was en ook in 2017 erg belangrijk zal blijven. Zorg er daarom voor dat linkbuilding ook in 2017 voldoende aandacht krijg en waak ervoor dat de focus niet alleen op SEO Techniek en content komt te liggen.
Lees er meer over in het blog van onze SEO consultant Jasja: http://bit.ly/2jLAy3O
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
SEO gaat niet alleen over keywords, links en autoriteit. Techniek is ook een belangrijk onderdeel. Een stukje techniek dat SEO consultant Brent in dit blog behandelt is structured data. Hiermee kan je rijkere zoekresultaten (rich cards) genereren wat weer voor een hogere CTR kan zorgen. Meer weten? http://ow.ly/lRBD3079xxu
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Nog een aantal weken!! De Webwinkelvakdagen staan voor de deur en we hebben er weer zin in! Voor het gemak heeft Sanne de lezingen die je niet mag missen op een rijtje gezet. Natuurlijk staan wij er dit jaar ook en verzorgen we drie lezingen. Kom je 18 en 19 januari langs op stand 21? http://ow.ly/5oZw306XAfy
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
2016 is voor search advertising een veelbewogen jaar geweest. Zo hebben we de introductie van de Extended Text Ads gehad, de (her)introductie van tablet biedingen en de volgende stap genomen in mobile advertising. Daarnaast durven we steeds vaker conversie attributie toe te passen in onze campagnes. 2017 belooft ook een jaar te worden waarin we als adverteerders niet stil hoeven te zitten. Veel functionaliteiten welke in 2016 zijn geïntroduceerd worden op het moment namelijk nog lang niet ten volste gebruikt. In dit blog zet productmanager SEA Mitchell de 6 belangrijkste search advertising trends voor 2017 op een rij.
Lees hier verder: http://ow.ly/Ushe3082lGe
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Welkom in 2017 allemaal! Nog de beste wensen en we hopen natuurlijk dat je 2016 met een knaller hebt afgesloten. En dan hebben we het niet over champagne en vuurwerk, maar over die ene A/B test met resultaten waarmee je vriend en vijand omver hebt geblazen. In de laatste week van december 2016 had Conversie Optimalisatie specialist Eva het over terugkijken op je prestaties uit het afgelopen jaar. Vandaag gaan we vooruitkijken en bespreken we de stappen voor een succesvol 2017.
Lees en deel: http://ow.ly/3c6Y307R4EG
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Op 10 november vertelde onze vlammende webanalist Tije je al wat UTM tagging inhoudt en hoe je slechte tagging kunt herkennen én voorkomen. Vandaag presenteren we deel 2 van de UTM serie.
Benieuwd hoe je de effecten van al je marketingkanalen inzichtelijk kunt maken? Je vindt het antwoord in deze 15 spelregels: http://ow.ly/p69D30757ea
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Zoals we inmiddels weten, vinden conversies plaats in het brein van je bezoeker. Welk stukje van het brein van je bezoeker is verantwoordelijk voor zijn motivatie? Hoe kunnen we redelijk gemotiveerde bezoekers een extra beetje motivatie geven? En leg je hierbij de focus op het verminderen van frictie in de gebruikerservaring, of op het verhogen van de motivatie van de bezoeker zelf? Conversie optimalisatie specialist Joren legt het uit: http://ow.ly/EL8D306QWgq
 ·  Translate
1
Add a comment...
Contact Information
Contact info
Phone
+31(0)36 820 22 00
Email
Address
P.J. Oudweg 4 1314 CH Almere The Netherlands
Story
Tagline
Eén van de meest toonaangevende, gespecialiseerde online marketing bureau's van Nederland. Wij bieden “online marketing intelligence”, met een sterke focus op zoekmachinemarketing, resultaatgedreven display advertising campagnes, webanalytics en conversie-optimalisatie.
Introduction

“Wij helpen ambitieuze opdrachtgevers om hun online marketingdoelstellingen te overtreffen”

Traffic Builders is opgericht in 2001 en heeft zich sindsdien ontwikkeld van een zoekmachinemarketingspecialist tot één van de meest vooraanstaande, resultaat-gedreven online marketingbureaus van Nederland. Wij bieden “online marketing intelligence” met een sterke focus op zoekmachinemarketing en daaraan gerelateerde expertisegebieden, voornamelijk binnen het domein van inbound marketing.

Ons team van bijna 30 doorgewinterde professionals bestaat uit ervaren SEO en SEA consultants, copywriters, analisten, interactiedesigners en developers. Zij brengen dagelijks hun passie voor online marketing in de praktijk voor ambitieuze opdrachtgevers in zowel B2B als B2C markten, waaronder de Reisbranche, Bank- en Verzekeringswezen, Telecom en Zakelijke Dienstverlening.

Met ruim een decennium praktijkervaring werken we voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers in de volgende expertisegebieden:

Ons dienstenportfolio omvat zowel outsourcing als training en advies. In samenwerking met onze zusterorganisatie Traffic Builders People, gespecialiseerd in online marketing recruitment, kunnen we u zelfs van dienst zijn bij de werving & selectie en opleiding van in-house online marketing specialisten.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?
Wilt u meer weten over hoe we u kunnen helpen uw online marketingdoelstellingen te overtreffen, neem dan contact op. Bel met +31(0)36 820 22 00, stuur een e-mail naar sales@traffic-builders.com of bezoek onze website of social mediakanalen via www.traffic-builders.com