Profile cover photo
Profile photo
Torben Grue
342 followers -
SEO Implementation Manager - www.lego.com
SEO Implementation Manager - www.lego.com

342 followers
About
Torben's posts

Post has attachment
I SEO mekkaet Kolding er der åbenbart en intens kamp igang mellem +OnlinePartners og +River Online Marketing, hvor mange nørder man har fået ansat :)
Photo

Post has attachment
Hey danske sommer, hvor blev du lige af. Vil lige minde dig om at det er den 17. Juni og det er 14 grader udenfor, hvilket er 2 grader mere end hvad vi havde den 17. december - just saying!
Photo

Post has attachment

Jeg kører mod +MarketingCamp i morgen kl 06.20 fra Kolding (så er der også tid til en tissepause). Har 3 ledige pladser i bilen - skal du med?
#MCDK15 #marketingcamp  

Post has attachment
Efter 2½ times samlearbejde blev den nye trampolin testet igennem! #snartsommer  
Animated Photo

Post has attachment
Efter lang tids arbejde med SEO og linkbuilding er det nu endelig lykkedes Google at ranke #1 på "best SEO guide" (PDF dokument)  #seodk   #ironikanforkomme
Photo

Post has attachment
Eksempel på tweets (fra +LEGO) direkte på Google SERPS via Mobil. Måtte dog gå via US proxy for at få resultatet. #seodk #twitter #google
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Nu kan du snart handle på Google Marketsplace via "køb" knapper direkte i mobile søgeresultater. Er det Googles modspil til Amazon og Ebay, hvor mange køb starter helt uden om Google?

#seodk #søgemaskineoptimering #adwords

Post has attachment
Jeg er her i weekenden til 3 dages konferencen http://www.ungagged.com og der er ikke mindre end 3 forskellige sessions om hastighedsoptimering.

+Bastian Grimm (som du bør følge, hvis du interesserer dig for dette område) fortalte bl.a om WebP som er et nyt billedformat som slår de eksisterende formater.

I gennemsnit bliver filerne 26% mindre ift. PNG og op til 34% ift. JPEG. Ulempen (endnu) er at WebP kun understøttes af Chrome, Opera og Android browser. Se hvilken browser der understøttes her: http://caniuse.com/#feat=webp

Mere om det nye filformat her: https://developers.google.com/speed/webp/

Jeg poster løbende fra konferencen via Google+, så tilføj mig hvis du vil have flere updates.
Wait while more posts are being loaded