Profile cover photo
Profile photo
Topreklám
7 followers -
Több, mint reklám.
Több, mint reklám.

7 followers
About
Posts

Post has attachment
Grafika az alapja az igazán jó marketingnek.

A grafika nem más, mint rajz, szöveges és vizuális kommunikáció.

Grafikáinkat papíron ceruza, toll, és akvarellek fomájában, illetve számítógépen különböző grafikai és rajzolóprogramokkal készítjük.
Add a comment...

Post has attachment
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk! http://topreklam.hu/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Szórólap
Napjainkban az egyik legelterjedtebb hirdetési forma ez a kisméretű információgazdag szóróanyag.
http://topreklam.hu/szorolap
Add a comment...

Post has attachment
Biztonság és látvány!

Újdonság a Samsungtól, az átlátszó kamion.

Tavaly nyáron dobták be a látványos ötletet, de akkor úgy tűnt, csak egy koncepcióról vagy valamilyen reklámról van szó, és nem lesz a dologból semmi kézzel fogható.

Ehhez képest a cég most bejelentette, hogy pár hónapon belül kezdődnek a közúti tesztek.

Mondjuk az ötlet tényleg zseniális, és olyan magától értetődő, hogy furcsa, hogy még senki nem valósította meg. A lényeg, hogy a kamion elejére kamerákat szerelnek, a hátuljára meg egy óriási kivetítőt, így a mögötte érkező autók gyakorlatilag átlátnak rajta.

Ezzel megspórolható az az életveszélyes találgatás, hogy vajon érdemes-e előzéssel próbálkozni vagy épp jön szembe valaki, hiszen a sofőr az egész utat kényelmesen belátja a kamion előtt.

A Samsung a Helveticával és a Volvóval állt össze a Safety Truck, vagyis biztonsági kamion nevű projektre, és már meg is építették a prototípust. A kamion két kamerát és négy darab 46 colos, full hd felbontású OH46D óriáskijelzőt kapott.

Utóbbiak csepp- és porállók, tehát elvileg az időjárás se foghat ki rajtuk.

Az átlátszó kamion tesztje néhány hónapon belül kezdődik Argentínában, és több mint egy évig fog tartani. Ha tényleg segít a balesetek megelőzésében, máshol is megjelenhet az utakon.

(forrás:index)

https://www.youtube.com/watch?v=6GNGfse9ZK8
Add a comment...

Post has attachment
Jármű-dekoráció

Különleges járművek, villamosok, trolibuszok, hévek, metrók, vontatmányok, munkagépek, hajók, motorcsónakok, repülők, helikopterek, katonai harcjárművek reklám és információs dekorációja.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Jármű-dekoráció
6 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Villamos dekorácó
Photo
Add a comment...

Post has shared content

Post has shared content
Környezetbarát buszok
Szinte nem is kell tankolni az Üstra flottáját

Az Allison hibrid rendszerével akár harminc százaléknyi üzemanyagot is megspórolnak a Solaris Urbinók Hannoverben.

ápr29.2
Az Üstra ma összesen huszonhét Solaris Urbino 18 típusú csuklós buszt üzemeltet Allison H 50 EP hibrid rendszerrel Hannoverben. A lakosok nagyra értékelik a sokkal alacsonyabb zajterhelést (fotók: Allison Transmission)
Újabb hét tizennyolc méteres csuklós Solaris Urbino autóbuszt vett át az Üstra Hannoversche Verkehrsbetriebe AG, valamennyit az Allison H 50 EPTM hibrid rendszerével szereltek fel. A járműveket régi dízel modellek kiváltására szerezték be.

– Ezzel nagy lépést tettünk azért, hogy közelebb kerüljünk annak a célnak az eléréséhez, hogy környezetbarát és alacsony szénhidrogén-kibocsátású közlekedést valósítsunk meg buszainkkal – mondta Wilhelm Lindenbert, az Üstra igazgató tanácsának tagja. Január végén Hannover Opera terén mutatták be az új H18-generációs Solaris csuklós buszokat. A járművekbe Euro 6-os motorokat és Allison H 50 EPTM hibridrendszert építettek be. Azóta a hét busz a város 120, 121, 123 és 124-es jelzésű útvonalain teljesít szolgálatot. Ezeket az utakat a megállók közti rövid távolságok – körülbelül ötszáz méterre vannak egymástól a megállók – és az alacsony 18–22 kilométer per órás átlagsebesség jellemzi. Ilyen körülmények között jön csak ki igazán a különbség a hibridbuszok és a dízelek között.

– A hibridek akár harminc százalékos üzemanyag-megtakarítást is elérnek. Ebből kiindulva majdnem harmadával kevesebb szén-dioxidot bocsátanak ki, mint a nekik megfelelő dízel járművek. Sokkal kisebb a zajterhelésük is – mondta Hubert Nawa, Üstra busz divíziójának flotta-menedzsere.

Bővebben: http://iho.hu/hir/szinte-nem-is-kell-tankolni-az-ustra-flottajat-150428

Forrás: http://iho.hu/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded