Profile cover photo
Profile photo
TopAutoverhuur.com
5 followers
5 followers
About
TopAutoverhuur.com's posts

Post has attachment
#Reistip:
Gaat u deze dagen op reis of #vakantie ??? Hou dan rekening met vertraging op #Schiphol door ijzel en #sneeuwval.
Geef uw eventuele vertraging ook door aan de #autoverhuurder zodat deze daar rekening mee kan houden met het ophalen van uw #huurauto.
Prettige vakantie.

Post has attachment
Was uw #vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt? Dan heeft u recht op een #schadevergoeding van € 250,, € 400, of € 600,- per passagier. Uw #rechten zijn in Europese wetgeving vastgelegd.

Post has attachment
#‎TipTop‬ 
Informatie ‪#‎autoverhuur‬ nuttig als u op vakantie gaat naar ‪#‎Spanje‬ en een auto wilt huren. Bekijk onze informatieve animatie video en u gaat beter voorbereidt op vakantie met uw ‪#‎huurauto‬.

Post has attachment
#TopTip: “HOE WERKT AUTOVERHUUR” 
Dit is een algemene boekingstip voor iedereen die ergens ter wereld een #huurauto reserveert). 

Ik had afgelopen week een boeking die werd geannuleerd in #Cork #Ierland. De reden was de (véél) te hoge borg (€3000,), en dat kan natuurlijk een bezwaar zijn. Wat deze klant niet heeft gedaan, was binnen de zelfde zoek opdracht een andere huurauto cq. #verhuurder selecteren en de huurvoorwaarden bekijken. Zelfs een iets voordeligere huurauto had “slechts”een borg van €1300,. Hetzelfde als waar deze klant voor heeft gekozen bij een andere verhuurder. 

Post has attachment
#TopTip: Dit jaar op reis naar #Indonesië #Jakarta?? Dan reist u het meest luxe met #Garuda Airlines. Vanaf April wacht u een heerlijke sterren maaltijd tijdens uw vlucht van #TopKok #Budisetiawan van het #Dharmawangsa Hotel in Jakarta.

Post has attachment
#Vakantie !!!
Ook in #Spanje zullen we het vandaag met een dagje regen moeten doen...maar snel weer heerlijk #zonnig in #Denia.

Boek vroeg uw #huurauto voor de #voorjaarsvakantie of #zomervakantie. De prijzen zijn nu gunstig en u hoeft slechts €25,- aan te betalen...

TopAutoverhuur op 24.000 locaties #wereldwijd.

Post has attachment
#Nederlandse en andere buitenlandse #verkeersovertreders worden binnenkort hard aangepakt in #Frankrijk. Lees ons nieuws artikel....!!! En wees gewaarschuwd.

Post has attachment
‪#‎TopTip‬
De beste ‪#‎autohuur‬ deals in ‪#‎Spanje‬ vindt u bij Top Auto verhuur voor de ‪#‎voorjaars‬- en ‪#‎zomervakantie‬...Kijk op onze website en reserveer NU uw ‪#‎huurauto‬ tegen de beste tarieven!!!

Post has attachment
#TopTip Het is nog #winter maar zo stilletjes aan merken wij dat er al weer wordt gezocht naar een #huurauto voor de komende #zomervakantie.

Via onze informatieve animatie video op onze website hopen wij u te kunnen wijzen op een aantal zaken waar u op moet letten bij het boeken en bij het ophalen van uw huurauto.

Post has attachment
Luchthaven #Chicago #O'Hare (USA) bouwt vijf nieuwe gates voor #AmericanAirlines. Gates moeten in 2018 operationeel zijn.
Wait while more posts are being loaded