Profile cover photo
Profile photo
Toomba, full service internetbureau
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
TOOMBA IS VERHUISD

Na enkele drukke klusweken zijn we dit weekend officieel verhuisd.
Ons nieuwe adres is:

Schans 18-02
8231KA Lelystad

We zullen deze week nog de laatste dozen uitpakken, daarna volgen er meer foto’s om alvast een impressie te geven.
Photo

Post has attachment
Je kent het wel, al die oude foto's op je pc. Zou het niet handig zijn om die automatisch te filteren? Die stomme foto's waar je boos kijkt of die zijn bewogen kunnen direct de prullenbak in. Dit futuristische idee ligt dichterbij dan je misschien zou denken. De derde Freewheel Friday, een middag bedoeld voor onze programmeurs waarop ze met nieuwe technieken kunnen experimenteren, stond in het teken van het automatisch herkennen van foto's.

https://www.toomba.nl/Nieuws/freewheel-friday-3-318/
Photo

Post has attachment
De keuze voor een nieuwe website is gemaakt. Tijd om aan de slag te gaan! Voorkom dat je deze fouten maakt bij het bouwen en lanceren van een nieuwe website. Lees snel verder.

https://www.toomba.nl/Blog/Voorkom-deze-meest-gemaakte-fouten-bij-een-nieuwe-website/
Photo

Post has attachment
Je website staat al een tijdje en misschien begin je zelf te twijfelen of anderen wijzen je er op dat je website een opknapbeurt nodig heeft. Wanneer is het nou echt tijd voor een nieuwe website?

https://www.toomba.nl/Blog/Wanneer-is-het-tijd-voor-een-nieuwe-website/
Photo

Post has attachment
Het juiste onderwerp vinden en er dan een lekker lopend verhaal over schrijven is soms nog een beste uitdaging. Hoe zorg je ervoor dat je artikelen je bezoekers meer aanspreken, boeien en fijner te lezen zijn? Dat lees je in dit artikel.

https://www.toomba.nl/Blog/Betere-webteksten-schrijven/
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Onze 2e kennisdeling met #FreeWheelFriday! De vrijdag waarop onze collega's onderling hun kennis en kunde delen. Hoe wordt je slimmer? Nou zo dus! https://www.toomba.nl/Nieuws/freewheel-friday-2-316/
Photo

Post has attachment
Blog: Hoe zorg je voor een succesvol zakelijk blog?

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om te gaan bloggen, hoe zorg ervoor dat het ook een succes gaat worden? In dit artikel leer je de juiste onderwerpen kiezen, hoe je zorgt dat het leesbaar is en wat je nog meer moet doen om er een succes van te maken.

https://www.toomba.nl/Blog/Hoe-zorg-je-voor-een-succesvol-zakelijk-blog/
Photo

Post has attachment
Do you know what it takes to be a good developer? @robdudley and @markdrew discuss the matter at length in the latest @localhostfm podcast!

Post has attachment
BLOG: JE PRODUCT OF DINST PROMOTEN? GEBRUIK INFLUENCERS!

Heb je er al eens van gehoord, influencers? Heel kort door de bocht: Mensen die invloed hebben op een groep andere mensen. Je hebt grote influencers zoals BN-ers die al veelvuldig door bedrijven worden ingezet maar je kunt ook aan de slag met micro influencers, zoals vloggers of bloggers. Zij hebben kleiner netwerk maar vaak ook vele trouwe fans die ze bijna blindelings volgen.
https://www.toomba.nl/Blog/Je-product-of-dienst-promoten-Gebruik-influencers/
Photo
Wait while more posts are being loaded