Profile cover photo
Profile photo
Tommy Bæk Søgaard
968 followers -
The story of me
The story of me

968 followers
About
Tommy Bæk's posts

Post has shared content
Det er gratis og det har fokus på netop dig! What's not to like? 
Gratis videogennemgang af din hjemmeside eller webshop. Lyder det som noget for dig at få en gennemgang af dit site med konkrete forslag til optimeringer, øget brugervenlighed og design? Vi giver dig tips til dit site, som du kan implementere her og nu! 

Alt, du skal gøre, er blot at følge linket herunder. Resten klarer vi.

Vi glæder os til at tage et kig på dit site!

Post has shared content
Solid Media Group er begæret konkurs. Eksisterende kunder vil blive tilbudt en hosted løsning hos Danaweb og kunderne har 5 dage til at beslutte sig for, hvad de skal, inden der lukkes og slukkes for mails og domæne. Barske løjer. Vi kan hjælpe ved at tilbyde at flytte eksisterende Magento og Joomla sites til hhv. Shoporama og WordPress. Og vi gi'r selvfølgelig en god pris - situationen taget i betragtning.

Kender du nogen, der er berørt at konkursen, så del endelig denne side og bed dem kontakte os. Vi garanterer gennemgang af site og et tilbud inden for 24 timer.

//Martin

Post has attachment
Jeg har ramt væggen. Jeg har brug for lidt hjælp til Facebook annoncer og Adwords i forbindelse med de to webshops www.mycoolposters.dk og www.navneleg.dk. Det skal være til at betale sig ud af - men det er vel heller ikke et problem, når først kampagner ruller :) Kender jeg nogen med gode anbefalinger eller som selv kan - som også har tid? Lad høre fra dig.
Photo

Post has attachment
Wifi! Hvem kan leve uden? En ny plakat tilgængelig på MyCoolPosters (sammen med en masse andre selvfølgelig). God lørdag derude!

Post has attachment
www.mycoolposters.dk er officielt oppe at køre. Er der bugs? Sikkert. Men der er også plakater. Og der kommer løbende en masse flere til i den kommende tid. Kig ind - det gør så glad. Inden for den nærmeste fremtid er det også håbet, at der bliver åbnet op for salg af forskellige designeres kreationer. Så hold øje.

Kender du i øvrigt en butik eller webshop, som kunne være et perfekt match med navneleg.dk og MyCoolPosters.dk, hører jeg meget gerne om det, da plakaterne skal endnu længere ud i fremtiden.

God weekend til dig!
Photo

Post has shared content

Post has attachment
Forbered dig på at blive overrasket :) Ny plakat på vej. 
Photo

Post has attachment
Hvem kan ikke bruge 20.000 kr. ekstra? Vi gi'r dig dem gerne, hvis du kan formidle salget af vores i øvrigt ret dejlige lille hus på knap 200 m2 fra kælder til kvist. Du kan se mere her: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1650049435214451&id=1504413243111405

Post has attachment
Åh internet. Jeg elsker dig. 

Post has attachment
I dag kom Karoline helt personlige plakat i ramme og op på væggen... til helt enorm stor glæde for den lille. Hvor er det fedt, at sådan en lille ting kan hjælpe så meget på selvopfattelsen (som rigtig prinsesse). 
Photo
Wait while more posts are being loaded