Profile cover photo
Profile photo
Tomislav Bilic
488 followers -
Entrepreneur and seeker for sense of life
Entrepreneur and seeker for sense of life

488 followers
About
Tomislav's posts

Post has attachment
Ako niste znali, Inchoo organizira Meet Magento konferenciju u Osijeku 17. i 18. ožujka. Hvala Netokracija što si objavila najavu :) Ako vam je ovo područje blisko, prijavite se. Još ima mjesta

Post has attachment
Nakon dugo vremena, objavili smo natječaj za eCommerce konzultanta. Kako bismo odgovorili na pitanja što rade eCommerce Consultanti, koja znanja trebaju imati i gdje ta znanja stječu, naši Toni, Tea i Matej snimili su i video! Pogledajte natječaj, pa zaključite je li za vas. http://inchoo.hr/ecommerce-apprentice-consultant/

Ako nije, pošaljite ga nekome tko bi mogao biti profil.

Post has attachment
In this interview, my colleague +Marko Brisevac explains why your Magento store deserves a custom tailored design. 

Post has attachment
Preveli smo Magento 2 na hrvatski. Prijevod je besplatan, pa se poslužite :)

Post has attachment
U potrazi smo za iskusnim i kreativnim web designerom koji će nam se pridružiti u radu na inovativnim eCommerce projektima iz cijelog svijeta. U ovom trenutku trebamo kandidata s iskustvom, pa ćemo posebnu pažnju posvetiti evaluiranju prethodnih radova. Tražimo designera koji posebnu pažnju usmjerava na user-centered design i stavlja korisničko iskustvo na prvo mjesto prilikom osmišljavanja funkcionalnosti korisničkog sučelja u eCommerce projektima.

Post has attachment
Magento has long surpassed the phase of being solely about the product. Here’s why Magento – and the community revolving around it – is all about the stories.


Post has attachment
Novi talenti, mlađi i stariji, su uvijek dobrodošli u Inchoo. U mjesecu lipnju pridružilo nam se čak dvoje. +Ivona Palko  i Mislav Glavačević, oboje studenati +Filozofski fakultet Osijek odlično su se uklopili u opis kandidata za našu praksu te smo ih odlučili ugostiti na mjesec dana. Iako su nam se pridružili na samo 20 radnih dana, odradili su mnogo stvari, a o tome što su naučili i kako 20 radnih dana može biti sasvim dobar start za buduće avanture, saznajte više u intervjuu s njima.

Post has attachment
+Inchoo zapošljava PHP Developera koji bi s nama gradio karijeru stručnjaka za izrađivanje online trgovina. Kao software inženjer, radio bi u timu vrhunskih individualaca na poslovima s internacionalnim klijentima. Rok prijave je 10. srpnja 2016.

Post has attachment
Developers Paradise stiže u Opatiju: Susret Magento developera u organizaciji Inchooa

Post has attachment
Zapošljavamo PHP Developera (M/Ž) koji bi s nama gradio karijeru stručnjaka za izrađivanje online trgovina. Kao software inženjer, radio bi u timu vrhunskih individualaca na poslovima s internacionalnim klijentima. Kao platformu koristimo Magento, koja je trenutno najbrže rastuća eCommerce platforma u svemiru.
Wait while more posts are being loaded