Profile cover photo
Profile photo
TjänstePortalen
Att hitta rätt jobb är att investera i sitt eget liv!
Att hitta rätt jobb är att investera i sitt eget liv!
About
TjänstePortalen's posts

Post is pinned.Post has attachment
Att ha en arbetsgivare som ger mig tid att lyssna och tid att göra det lille extra gör att jag känner mig nöjd när jag lämnar jobbet. En riktig skön känsla!
- Camilla Nilsson, personlig assistent.
#arbetsliv #skåne #blekinge #bromölla #ledigajobb #kommunjobb

Post has attachment
#jobb #ledigajobb Analytikere/Tallknusere - Oslo kommune har mer enn 300 ulike IT-systemer. Flere av disse dekker samme formål, og vi vurderer at det er store drifts- og forvaltningsbesparelser å hente på sanering og standardisering. UKE har derfor startet arbeidet med å samle data fra kommunens ulike virksomheter. Vårt analytikerteam vil analysere innsamlede data om systemporteføljen og utarbeide business cases for sanering og konsolidering.

Post has attachment
#jobb #ledigajobb Barnehagelærer - Manglerud barnehage - Manglerud barnehage bygger på lange tradisjoner helt fra husmødrenes barnehager på 50-tallet og frem til i dag. Fra tradisjonell drift og tanker om barns behov til fokus på barns medvirkning på egen dag, deres ressurser og de ansattes kompetanse.

Post has attachment
#jobb #ledigajobb Vikariat Autorisert Sykepleier - Hjemmesykepleien har ansvar for ulike oppgaver knyttet til å forebygge, behandle og tilrettelegge for mestring av sykdom, skade, lidelse og nedsatt funksjonsevne.

Post has attachment
#jobb #ledigajobb Allmennleger til Distrikts-Norge - Vi søker deg som vil ha mer! Du har forventninger og stiller krav til din arbeidsgiver, oppdraget og din fritid. Du ønsker en effektiv arbeidsdag omgitt av gode kolleger, en positiv arbeidskultur & miljø. Du vil jobbe for en arbeidsgiver som vet at livet ikke bare dreier seg om jobb.

Post has attachment
#jobb #ledigajobb Har du erfaring innen regnskap/lønn og søker nye utfordringer?

Post has attachment

Post has attachment
#jobb #ledigajobb Fast 100 % stilling som helsesøster - Tana kommune har ca.2900 innbyggere. Kommunen ligger i Øst-Finnmark og grenser til Finland. Tanaelva, fjorden og vidda er dominerende landskapselementer og preger bosetting kultur og næringsliv.

Post has attachment
#jobb #ledigajobb Sykepleier - Saupstad hjemmetjeneste - Ved Saupstad hjemmetjeneste er det ledige fast 100 % stilling for sykepleier. Stillingen er i turnus med dag, kveld og helgearbeid.

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded