Profile cover photo
Profile photo
Timeta Group
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Met ons eigen merk aan vaatwasmiddel en spoelglans zorgen wij tegen een scherpe prijs een perfect wasresultaat. ‪#‎horeca‬ ‪#‎hotels‬ ‪#‎congrescentra‬
Photo

Post has attachment
Hygiëne is voor veel ondernemingen een bijzaak maar is wel een belangrijke factor als het gaat om kwaliteit. Naast het leveren van de noodzakelijke producten, geven wij daarom advies in het gebruik en maken wij voor u een hygiëne plan zodat u zich hier niet meer mee bezig hoeft te houden.
Photo

Post has attachment
Ook in de tuinbouw speelt hygiene een steeds belangrijkere rol. Onlangs de nieuwe vestiging van Red Harvest ingericht.
Photo

Post has attachment
Onze website heeft een make-over gehad om u nog beter in 2015 van dienst te kunnen zijn. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Kijk dan snel op www.timeta-group.com
Photo

Post has attachment
Het einde van het jaar is inzicht. Heeft u uitbreidingsplannen of gaat er een verbouwing plaatsvinden binnen uw bedrijf? En heeft u al nagedacht over de inrichting op het gebied van hygiëne voor de toiletruimtes etc.? Hier een foto van een van de merklijnen die wij leveren. Wij denken graag met u mee!
Photo

Post has attachment

Post has attachment
De vogelgriep: 

De vogelgriep is de laatste tijd veel in het nieuws. Maar is het nou eigenlijk ook een gevaarlijk griepvirus voor mensen? Nee, in principe is de vogelgriep niet gevaarlijk mits er intensief contact is geweest met zieke of doden vogels. 

Post has attachment
Werkgevers opgelet! Er heersen weer verschillende virussen waardoor uw medewerkers zomaar een week thuis zitten. Hygiëne op de werkvloer is daarom weer extra belangrijk in de herfst- en wintermaanden.
Photo
Wait while more posts are being loaded