Profile cover photo
Profile photo
Timesharestop
6 followers -
Uw timeshare annuleren? U wilt timeshare hulp en advies? Wij garanderen uw timeshare contract ontbinding en doen dit gewoon vanuit Nederland!
Uw timeshare annuleren? U wilt timeshare hulp en advies? Wij garanderen uw timeshare contract ontbinding en doen dit gewoon vanuit Nederland!

6 followers
About
Timesharestop's posts

Post has attachment
En weer hebben zich afgelopen week slachtoffers gemeld van de verkopers van Silverpoint Vacations SL op Tenerife. Dit bedrijf blijft timeshare eigenaren uitnodigen om gratis gebruik te maken van een week accommodatie in Hollywood Mirage - Beverly Hills Club of Club Palm Beach. Ze worden dan onderworpen aan een verkooppresentatie waarbij het aanbod wordt gedaan om over te gaan tot aanschaf van bedrijfsparticipaties. Wij blijven erop hameren..Doe dit niet want u zult enorme financiëel benadeeld worden.
Wilt u uw timeshare ontbinden of met andere woorden: wilt u stoppen met het gebruik van uw RCI Timeshare? Neem dan contact met ons op. Wij garanderen de ontbinding ook schriftelijk! Weet dat de timeshare verkopen niet mogelijk is omdat timeshare geen enkel kostenvoordeel meer heeft ten opzichte van de traditionele reisindustrie.

Post has attachment
We krijgen zeer veel meldingen binnen van gedupeerde timeshare eigenaren die zich hebben laten verleiden tot het doen van een nieuwe aankoop bij Palm Beach Club Tenerife van het beruchte bedrijf Silverpoint vacations SL.
https://www.timesharestop.nl/palm-beach-club-tenerife/

Post has attachment
Veel timeshare eigenaren laten zich overhalen tot het doen van een nieuwe aankoop. De reden hiervoor is eenvoudig: zij willen van hun timeshare af! Dit klinkt heel erg tegenstrijdig, maar dat is het niet.
Timeshare eigenaren komen namelijk in gesprek met timeshare verkopers, of nemen contact op met hun timeshare resort en maken kenbaar dat ze willen stoppen met het gebruik van hun timeshare. De timeshare verkopers zien hierin vervolgens een uitstekende verkoopmogelijkheid en geven de timeshare eigenaren een mogelijkheid om van hun lidmaatschap af te komen. Zij moeten dan wel eerst een nieuwe aankoop doen om vervolgens over 3, 5 of 10 jaren hun timeshare terug te kunnen geven aan het resort in kwestie. Dat ze vervolgens de komende jaren geconfronteerd gaan worden met extreem stijgende jaarlijkse onderhoudskosten, wordt hen uiteraard niet verteld.
een andere verkoopmethode is dat de verkoper tegen de eigenaar zegt, dat indien ze een extra aankoop doen, hij of zij kan garanderen dat hun timeshare(s) binnen 1 of 2 jaren verkocht zullen worden. Deze toezegging gebeurd uiteraard alleen mondeling.
Wij kunnen dan ook niet vaak genoeg zeggen: DOE GEEN NIEUWE AANKOOP, ONGEACHT HET VERHAAL DAT U WORDT VERTELD DOOR DE VERKOPER, OF DOOR UW TIMESHARE BEDRIJF.

Post has attachment

Post has attachment
Timeshare Stop bestaat 2 jaar. In deze 2 jaar mogen wij nog steeds trots zijn op onze 100% score. Wij zullen ook de komende jaren actief en vastberaden timesharing informatie blijven geven aan iedereen die hierom vraagt. Eveneens zullen wij doorgaan met het actief ontbinden van timeshare contracten wereldwijd! Dit gaat uiteraard gepaard met onze unieke schriftelijke garantie. Wij garanderen de volledige ontbinding van uw timeshare contract! In de afgelopen 2 jaren hebben wij dan ook een score van 100% met betrekking tot het annuleren en/of ontbinden van timeshare contracten. Hierop zijn we uiteraard enorm trots!!

Post has attachment

Post has attachment
Het bedrijf CLA oftewel Canarian Legal Alliance - is geregistreerd in Arguineguin op Gran Canaria. Haar website kwam voor het eerst “live” in 2012. CLA oftewel Canarian Legal Alliance richt zich op de timeshare eigenaar die hun timeshare hebben gekocht in Spanje en die er nu zeer ontevreden over zijn. Ze zouden. zo zegt CLA zelf, worden geholpen door CLA om een rechtzaak te beginnen tegen hun timeshare bedrijf.
Tot zover klink dit allemaal prachtig, totdat we verder gaan kijken en zien wie er allemaal te maken hebben met dit CLA – Canarian Legal Alliance.  We komen dan vele timeshare verkopers tegen die oftewel werkzaam zijn (geweest) bij het dubieuze bedrijf Reclaim GC en uiteraard het timeshare bedrijf ” Club Puerto Atlantico” van Eugen Kaiser. Deze laatste kennen we nog uit een zeer recent verleden toen de Spaanse politie een inval deed bij dit timeshare bedrijf. Vele werknemers belandden toen in de Spaanse cel op verdenking van oplichting van timeshare eigenaren en vakantiegangers.

Post has attachment
Uw timeshare annuleren? Het is van belang dat timeshare eigenaren niet meer in de verkoop praatjes van de vele verkopers trappen. Deze vertellen u dat zij uw huidige timeshare zullen terugnemen of zelfs zullen verkopen. U dient dan wel over te gaan tot een nieuwe aankoop bij hen. De gevolgen zijn vaak schrijnend. Mensen zitten plotseling met een dubbele timeshare en dus dubbele onderhoudskosten! Een actueel voorbeeld hiervan zijn de praktijken van Silverpoint Vacations SL op Tenerife. Hun huidige product is de aankoop van zogenaamde Participaties! De gevolgen hiervan zijn niet te overzien! Wilt u uw timeshare annuleren, neem dan gewoon contact met ons op. Wij beëindigen uw timeshare verplichting per direct.

Post has attachment
Laat uw Timeshare ontbinden door Timesharestop!
Doordat wij gevestigd zijn in Nederland, waar Timeshare wettelijk verboden is, hebben wij meer mogelijkheden uw timeshare te ontbinden en uw geld terug te vorderen. Geld dat u heeft geïnvesteerd in timeshare. Wat uiteindelijk geen investering blijkt te zijn.

Post has attachment
Er zijn veel bedrijven die gebruik proberen te maken van de ellende van de timeshare eigenaar die zijn timeshare wil verkopen. Let op de volgende zaken en blijf weg bij deze bedrijven. Uw timeshare verkopen is een onmogelijke zaak!
Wait while more posts are being loaded