Profile cover photo
Profile photo
Timesharestop
7 followers -
Timeshare Reclaim met Garantie
Timeshare Reclaim met Garantie

7 followers
About
Posts

Post has attachment
Timeshare Reclaim met garantie vanuit België en Nederland

Post has attachment
Anfi sales is de verkooptak van de Anfi Group op Gran Canaria. Anfi Beach Club - Puerto Anfi - Monte Anfi en Anfi Tauro zijn de resorts die aanwezig zijn en van waaruit altijd verkocht werd.
Nadat er in 2015 een paar uitspraken waren gedaan door het Spaanse hooggerechtshof, zijn er vele andere Timeshare Reclaims tegen diverse resorts geweest. Vooral Silverpoint Vacations sl en Anfi Sales zijn hiervan, terecht, de dupe geweest. Hier lijkt echter verandering in te komen. Steeds meer Timeshare bedrijven gaan hun constitutie, oftewel de grondwet van het timeshare bedrijf, veranderen of gedeeltelijk aanpassen. Dit heeft voornamelijk betrekking op de duur van de contracten. Het lijkt er dus op dat er binnenkort geen nieuwe timeshare reclaims zullen zijn.

Post has attachment
World Travel Centre op Tenerife is een hardnekkige Cold Caller die eigenaren benadert om ze zover te krijgen naar Tenerife te komen. Hier aangekomen moeten ze forse bedragen betalen om van hun timeshare af te komen.
Blijf weg bij World Travel Centre op Tenerife!

Post has attachment
Timeshare Reclaim met garantie. Alleen bij timesharestop en immoclaim

Post has attachment
Centaurus Mediations heeft het masker laten vallen en bezoekt nu ook ongevraagd timeshare eigensaren die op vakantie zijn in hun Resorts op Tenerife, sterker nog ze bezoeken de klanten op de Silverpoint Resorts. Hoe komt Centaurus Mediations aan de gegevens van deze klanten en waarom worden ze toegelaten tot Silverpoint Resorts? Is hier sprake van een bepaalde samenwerking misschien?
Bent u in contact geweest met Centaurus Mediations? Neem dan snel contact met ons op. Laat u behoeden voor een groot financieel verlies!
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Uw timeshare verkopen omdat u wilt stoppen met uw timeshare? Ja wij weten als geen ander dat de verkopers tegen u gezegd hebben dat uw timeshare week of punten gemakkelijk weer verkocht kan worden, wij weten echter ook dat diezelfde verkopers nu tegen u zeggen dat uw timeshare geen enkele waarde meer heeft en u er dus niet meer vanaf kunt geraken tenzij u een nieuw produkt bij hen koopt. Zij zullen dan uw timeshare terugnemen.. Doe dit niet! Onderteken geen nieuw contract maar neem even contact op met Timesharestop in Nederland of met Stoptimeshare in Antwerpen - België, voor een gegarandeerde timeshare contract ontbinding

Post has attachment
En weer hebben zich afgelopen week slachtoffers gemeld van de verkopers van Silverpoint Vacations SL op Tenerife. Dit bedrijf blijft timeshare eigenaren uitnodigen om gratis gebruik te maken van een week accommodatie in Hollywood Mirage - Beverly Hills Club of Club Palm Beach. Ze worden dan onderworpen aan een verkooppresentatie waarbij het aanbod wordt gedaan om over te gaan tot aanschaf van bedrijfsparticipaties. Wij blijven erop hameren..Doe dit niet want u zult enorme financiëel benadeeld worden.
Wilt u uw timeshare ontbinden of met andere woorden: wilt u stoppen met het gebruik van uw RCI Timeshare? Neem dan contact met ons op. Wij garanderen de ontbinding ook schriftelijk! Weet dat de timeshare verkopen niet mogelijk is omdat timeshare geen enkel kostenvoordeel meer heeft ten opzichte van de traditionele reisindustrie.
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
We krijgen zeer veel meldingen binnen van gedupeerde timeshare eigenaren die zich hebben laten verleiden tot het doen van een nieuwe aankoop bij Palm Beach Club Tenerife van het beruchte bedrijf Silverpoint vacations SL.
https://www.timesharestop.nl/palm-beach-club-tenerife/
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Veel timeshare eigenaren laten zich overhalen tot het doen van een nieuwe aankoop. De reden hiervoor is eenvoudig: zij willen van hun timeshare af! Dit klinkt heel erg tegenstrijdig, maar dat is het niet.
Timeshare eigenaren komen namelijk in gesprek met timeshare verkopers, of nemen contact op met hun timeshare resort en maken kenbaar dat ze willen stoppen met het gebruik van hun timeshare. De timeshare verkopers zien hierin vervolgens een uitstekende verkoopmogelijkheid en geven de timeshare eigenaren een mogelijkheid om van hun lidmaatschap af te komen. Zij moeten dan wel eerst een nieuwe aankoop doen om vervolgens over 3, 5 of 10 jaren hun timeshare terug te kunnen geven aan het resort in kwestie. Dat ze vervolgens de komende jaren geconfronteerd gaan worden met extreem stijgende jaarlijkse onderhoudskosten, wordt hen uiteraard niet verteld.
een andere verkoopmethode is dat de verkoper tegen de eigenaar zegt, dat indien ze een extra aankoop doen, hij of zij kan garanderen dat hun timeshare(s) binnen 1 of 2 jaren verkocht zullen worden. Deze toezegging gebeurd uiteraard alleen mondeling.
Wij kunnen dan ook niet vaak genoeg zeggen: DOE GEEN NIEUWE AANKOOP, ONGEACHT HET VERHAAL DAT U WORDT VERTELD DOOR DE VERKOPER, OF DOOR UW TIMESHARE BEDRIJF.

Post has attachment
Timeshare Stop B.V.
Timeshare Stop B.V.
timesharestop.nl
Wait while more posts are being loaded