Profile cover photo
Profile photo
Timeshare-hulp
7 followers -
Gratis timeshare advies en hulp bij timeshare contract ontbinding
Gratis timeshare advies en hulp bij timeshare contract ontbinding

7 followers
About
Posts

Post has attachment
Belangrijk artikel op de website van timesharestop.nl Timeshare gedupeerden wordensteeds vaker het slachtoffer van commerciële timeshare bedrijven. Na het lezen van het door timesharestop geplaatste artikel is de kans dat timeshare gedupeerden slachtoffer worden van dit soort commerciële timeshare bedrijven, vooral stichtingen, veel kleiner.

Post has attachment
Bekijk hier de uitzending op RTL4 waarin het Nederlandse bedrijf "Timesharestop", de Timeshare problematiek op een zeer heldere en goede manier belicht. Wilt u uw timeshare contract laten ontbinden of bent u tijdens uw vakantie slachtoffer geworden van de timeshare industrie? Neem dan snel contact met ons op of, voor de meer complexe  situaties, neem contact met Timesharestop op. Dit kan op Tel. nr. +31 33 2022 096 of op de website van timesharestop: www.timesharestop.nl

Post has attachment
Nieuwe timeshare advies website gesignaleerd in de Nederlandse taal. www.timesharealarm.com Goede info en duidelijke taal. Wat wij tot dusver gezien hebben van deze info Website: Timesharealarm.com spreekt ons aan. Hopelijk blijft dit zo en blijven ze objectief. Welkom Timesharealarm! Timeshare informatie in Nederland. Lang niet aanwezig. gelukkig komt hier langzamerhand verandering in. Timeshare gedupeerden zijn, volgens de vele berichtgevingen en klachten die bij ons binnen zijn gestroomd, te lang het slachtoffer van stichting Tecin geweest. De stichting die nadrukkelijk de timeshare gedupeerden om geld vraagt om vervolgens niets uit te voeren, zo werd ons gezegd.

Post has attachment
De ellende die begint bij een groot aantal leden van de RDO, oftewel de timeshare resorts. Dankzij hun misleidende en leugenachtige verkoopmethoden, trappen iedere dag weer een groot aantal vakantiegangers in de timeshare val. Deze RDO waar o.a. de Nederlandse stichting TECIN zulke goede banden mee heeft, weigert om hier iets tegen te doen.

Post has attachment
Toch nog even iets kwijt over de leugens van de voorzitter vanTecin die snel achterhaald zijn. Tecin was tot voor kort de enige Nederlandstalige advies website. Advies waar timeshare eigenaren helemaal niets aan hadden. Nu blijkt dat Tecin helemaal niet zo onafhankelijk is als dat ze doen voorkomen. Tecin is het klankbord van Mindtimeshare dat wordt gefinancierd door de RDO oftewel de misleidende timeshare resorts met hun verkopers. De stichting Tecin bestaat al een aantal jaren en heeft zonder twijfel goed werk verricht voor vakantiegangers die plotseling op vakantie geconfronteerd werden met de oplichtende praktijken van de timeshare resorts. Timeshare eigenaren die van hun timeshare contract af willen hebben echter niets aan het advies van Tecin. De stichting Tecin heeft gedurende de tijd dat ze actief is in Nederland, geen enkele tegenspraak gehad. Op dit moment is daar verandering in aan het komen, dat werd tijd. Wij vinden dat Tecin maar eens met de billen bloot moet en geconfronteerd moet worden met de leugens van de hr. Peek, de voorzitter van Tecin.
 

Post has attachment
Ook veel reakties van timeshare eigenaren die hun timeshare gekocht hebben in de USA. Grandview Las Vegas maar ook Westgate resorts zijn veelgenoemde namen

Post has attachment
Waar komt het inkomen van de timeshare resorts eigenlijk vandaan? Juist!.... uit uw zak!

Post has attachment
Vanaf 23 februari 2011 is er een nieuwe en bijzondere regelgeving van kracht voor vakantieproducten met een duur van meer dan 1 jaar. Deze regelgeving is ook van toepassing voor producten die stilzwijgend verlengd worden na 1 jaar. Wat houdt deze regelgeving precies in en welke gevolgen hebben deze regels voor uw timeshare contract. Wij weten inmiddels dat de meeste timeshare bedrijven zich niet gehouden hebben aan deze regelgeving. Indien ook u slachtoffer bent van de praktijken van deze timeshare bedrijven, u voelt zich benadeeld of zelfs slachtoffer van de timeshare misleiding,  dan zijn er wel degelijk mogelijkheden voor u. Schakel een degelijk bedrijf of persoon in dat/die uw belangen behartigt. Ook kunt u een goede advokaat inschakelen. Hieraan zitten meestal wel zeer hoge kosten aan vast aangezien een advokaat in Nederland vaak weer een andere buitenlandse advokaat moet inschakelen ( meer kosten). Nee, dan zijn er andere en betere en vooral goedkopere alternatieven. Laar u informeren!

Post has attachment

Post has attachment
De misleidende stichting Tecin vraagt aan timeshare eigenaren om zich, tegen betaling, aan te sluiten bij een gezamenlijke actie (Class Action) tegen timeshare resorts! Ons advies: NIET DOEN! Gelijktijdig waarschuwt de stichting tecin tegen bedrijven die dit doen...??
Op de website van Timesharehulp worden een aantal andere bedrijven genoemd waaronder: Lawrence Read in Londen, Timesharestop in Amersfoort, de Finn Law group in de USA, Timesharecancellation uit de USA. Volgens ons zijn dit allemaal uitermate betrouwbare bedrijven. Dit wil niet zeggen dat wij hier banden mee hebben. Aangezien wij een adviesorgaan zijn noemen we deze bedrijven uiteraard wel. Dit is een doorn in het oog van de stichting Tecin die op haar website meldt dat timesharehulp banden heeft met het bedrijf Timesharestop uit Amersfoort in Nederland. Timesharestop is een betrouwbaar bedrijf waarmee wij verder geen banden hebben maar die wel genoemd mag worden, evenals de andere betrouwbare bedrijven die vermeldt worden op onze website.
Ook doen wij vermelding van onbetrouwbare bedrijven, aangezien dit onze opgave is. Stichting Tecin wordt hierbij genoemd. Lees het artikel op onze website. onder
Wait while more posts are being loaded