Profile cover photo
Profile photo
Tim Vandenbergh
80 followers
80 followers
About
Tim's interests
View all
Tim's posts

Post has attachment
Brilliant... !

Post has shared content
Ohh yeah - and let's not forget about the lovely 5 1/4" and the even more exotic 8" models ! The high capacity 5 1/4" form factor was able to store an astronomic amount of 750Kb.... Probably able to store at least a fifth of a single photo of your digital camera. And It will safely store that data at least for a couple weeks !! #thosewerethedays  

Post has shared content
22 years.... How many million polygons ?
Game graphics have gotten a little more high-rez in the past 22 years.

Wolfenstein game graphics: 1992 on the left, 2014 on the right. 

Props: https://twitter.com/codinghorror/status/469254554282766336
Photo

Post has attachment
One day, not so far away, video #games will look like this. This is real-time rendering folks.

Amazing. 

Hey +Jorgen De Grande: Congrats with the Cup ! Now a whole week party-time !

Post has attachment
Lord Ra, ablaze,  in the #Zaventem  morning sky !
Photo

Post has shared content
We're preparing for tomorrow's inevitable Total Party Kill... So to soften the blow, I'm bringing (alcoholic) mock health & mana potions :D if any one knows of a tasty "blue" punch that would do well as a "mana" drink let me know! 
Photo

Post has attachment
Ryan Donk... ex #clubbrugge  ... Ryan... LOL!

Post has attachment
Interessante column... 

Sinterklaas

#clubbrugge   #kbvb  

Door Stephan Keygnaert, Chef Voetbal Het Laatste Nieuws, verschenen op maandag 9 december 2013

Op de Algemene Vergadering van de Pro League had Club Brugge voor iedereen een geschenk meegebracht: een cartoon en een stick.

Afgelopen vrijdag was het Sinterklaas. Het was ook Algemene Vergadering van de Pro League, met alle leden van ons profvoetbal. Voor de gelegenheid had de delegatie vanClub Brugge voor iedereen een geschenkje meegebracht: een cartoon en een stick. U weet wel: zo'n stick om in de laptop te stoppen. Een gunstige wind deed de cartoon in ons bezit waaien, alsook de inhoud van de stick: enerzijds een verzameling van alle (kranten)commentaren van de leden van de voetbalbond inzake het nieuw te bouwen nationale stadion, waarbij Club Brugge opmerkt dat 'het tevergeefs getracht heeft om een coherente lijn te vinden', en anderzijds een uiteenzetting bij de belangenvermenging van Philippe Collin als secretaris-generaal van Anderlecht én technisch directeur bij de voetbalbond. "'t Was toch Sinterklaas, hé", klinkt het bij Club Brugge achteloos. "Daarom zochten wij een passend geschenk."

Het nieuwe management van Club Brugge zit vol schalkse ruiters. Hun voorzitter, hun algemeen directeur, hun perschef, hun trainer: allemaal houden ze van een stukje provocatie. Soms zijn hun acties erover - zoals het proza over ref Boucaut -, soms houden ze steek. Hoe dan ook: liever deze rechttoe-rechtaanstijl dan het ancien régime van Club Brugge. In dit geval is het ons niet helemaal duidelijk of clubs als Waasland-Beveren, Bergen en andere Lierses wakker liggen van de Don Quichote-gevoelens van blauw-zwart. Of hun ongenoegen langs deze weg moest geventileerd, is ten zeerste de vraag. Natuurlijk is Anderlecht in alles de doorn in het oog van blauw-zwart. Club Brugge kijkt vanuit West-Vlaanderen toe op een schimmige paringsdans tussen de Brusselse club en de voetbalbond in het stadiondossier. Er is, zo wordt door beide instanties benadrukt, geen sprake van een joint venture tussen Anderlecht en de KBVB, maar bij Club Bruggeweten ze vanzelfsprekend ook van de uitstekende persoonlijke relatie tussen Herman Van Holsbeeck en Steven Martens. Dat het Eurostadion tevens ferm politiek gekleurd is, doet de achterdocht van Bart Verhaeghe geen goed. Maar in deze willen we Anderlecht nog het voordeel van de twijfel gunnen. Als paars-wit kàn meeprofiteren van de nood aan een nationaal voetbalstadion in Brussel, en het participeert op een concurrentieel gezonde wijze, dan moet Club Brugge ook maar ophouden met natrappen. Veel meer recht van spreken hebben ze in Brugge bij de rol van Philippe Collin.

Het is ongezien in Europa: een vooraanstaande clubleider die tevens de technische baas is van de nationale ploeg. Toen Michel Preud'homme destijds voorzitter werd van de Technische Commissie bij de voetbalbond, verliet hij daarvoor Standard. Collin blijft evenwel van de twee walletjes eten. Het kan zomaar dat Collin aan de bondscoach vraagt om Praet Rode Duivel te maken om zo de waarde van de Anderlechtspeler op te drijven. Collin zweert dat hij gescheiden leeft, en Wilmots doet op zijn beurt geloven dat hij onafhankelijk selecteert, maar de perceptie is al bezwarend genoeg. Dat de nationale ploeg zich steevast neervlijt in het oefencomplex van Neerpede is koren op de molen van Club Brugge. Anderlecht zal het niet met zoveel woorden stellen, maar zelf voelen ze zich ook wel ongemakkelijk bij de rol van hun dubbelspion. Het zou sommigen niet slecht uitkomen, mocht Collin zich helemaal op zijn bondstaken toeleggen - "Dan loopt hij hiér niet meer in de weg" -, maar als aandeelhouder in de NV zit hij gebeiteld in Anderlecht, mét een stem. Meer dan enkel Club Bruggebijtreden in hun ergernis kunnen we in deze niet. Een cartoon en een stick zullen aan beide dossiers weinig verhelpen, denken we zo. Origineel was het wel, het Sinterklaascadeautje.
Photo

Post has shared content
Wait while more posts are being loaded