Profile cover photo
Profile photo
Kickboxing Arte Martiale ARKO
106 followers
106 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has shared content
kickboxing kick box kickbox wushu kung fu arte martiale bucuresti
Add a comment...

Post has attachment
ARKO SPORT UNIVERSITY reprezentand Romania la primul Campionat European de Wushu Shaolin in Ungaria 9-11 Martie 2018 - 3 Medalii de Aur, 4 Medalii de Argint si 2 Medalii de Bronz! Felicitari!

http://tigrulma.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kickboxing Bucuresti Muay Thai Sector 3 Arte Martiale Pantelimon SUperkombat pentru toate varstele. Antrenor Florin Ioana 0741598883

http://tigrulma.com/
Add a comment...

Post has attachment
Nou! Kickboxing Pantelimon – Va asteptam la sala SuperKombat Pantelimon pentru cursuri si antrenamente de Kickboxing, K-1, Muay-Thai, Sanda, MMA si Wushu Kung Fu. Telefon: 0724 800 382 SuperKombat

http://tigrulma.com/arte-martiale/kickboxing-pantelimon-sala-superkombat/
Add a comment...

Post has attachment
Pentru inscrieri: 0724 800 382
http://tigrulma.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
NOU! Antrenament la sala SuperKombat Pantelimon Luni, Mierucri si Vineri de la 20:00 - 21:30

http://tigrulma.com/program/
Add a comment...

Post has attachment
Kickboxing Bucuresti
Autoapărare este în primul rând despre evitarea situațiilor rău, a învăța să vorbească dintr-un rău și să fugă, dacă nu este o opțiune, de a crea o oportunitate, apoi fugi.
Concurente:
1) Te face mai sănătos și capabil să ruleze mai mult
2) te învață să se gândească în mod clar sub adrenalina și de a depăși teama de a fi lovit (nu înjunghiat sau împușcat, cu toate acestea)
3) Poate că ar putea cineva pumn greu pentru a crea posibilitatea, și apoi fugi.
Deci într-adevăr, kickboxing este de ajutor doar în ultima parte de autoapărare după ce ați reușit să dracu 'totul în sus. Vorbeam cu unul dintre supraveghetori mele despre artele marțiale și în conformitate cu el, el are 12+ ani de arte marțiale experiență pe mai multe discipline
Asta a spus, str bătăi aproape nu se întâmple așa. Te lupți unele nemernic atunci când prietenul său vine și vă aruncă în partea din spate a capului, cu un scaun, sau înjunghia cu o sticlă, sau mai rău. De asemenea, atunci când cădea pe pământ cap poate sparge pe o bordură de beton, sau rola pe sticla ai rupt.
Kickboxing (în special Muay Thai) este foarte bun, în cazul în care sunteți în stare să se ridice în picioare, se ocupă cu mai multe atacatori și păstreze că mobilitatea, pentru a evita necunoscute, cum ar fi sculele cu scaune, sau borduri nefericire plasate. Dar, în caz cineva probabil vă abordează, sunteți futut dacă nu știți cum să lupte pe teren.
Dar fiecare stil are găuri în ea. Ești cel mai bun de pe cunoscând sunt o sumă bună despre câteva stiluri și folosi diferite oricare unul lucrează pentru această situație.
Dar orice artă marțială este mai bine decât nimic. Cei mai mulți oameni nu știu cum să lupte, deci un pic de formare merge un drum lung.
Cred că cel mai important lucru este sparring reală, deși. Am început a face tone de muncă sac grele, și m-am uitat ca un ninja totală faci după un timp. Dar prima dată m-am dus împotriva unui adversar real, tehnica mea a ieșit pe fereastră.
Add a comment...

Post has attachment
http://tigrulma.com/portfolio/kickboxing/

Acestea fiind spuse, dacă am avut de a alege fie funcționare sau haltere, aș alege de funcționare (cardio). De obicei, fie a alerga, nu bagwork, shadowbox, înot, sau de a folosi eliptic. Sunt un credincios mare în construirea spre rezistenta specifice sportului. Dacă arunci o împunsătură de 1000 de ori, la un sac greu pentru un an în timp ce învață cum să arunce mai bine și mai bine, atunci nu ești la fel de probabil sa scada mâna ca esti revenind, arunca cu doar brațul, etc.

Aș prefera să fii obosit la început pentru că nu au făcut suficient de cardio și să aibă obiceiuri proaste, care sunt rapid pentru a sublinia (exemplu comun: oameni în scădere mâini ... acest lucru se întâmplă chiar și în meciuri pro) și va fi mai ușor pentru tine de a stabili, spre deosebire de tine a fi un fel de mașină cardio care devine doar obosit la aproximativ sfârșitul anului de formare și nu obține cât mai mult timp pentru a țărm până la obiceiurile rele de a face anumite lucruri (cum ar fi păstrarea mâinile sus, sau aruncat o lovitură cu dvs. de putere solduri) internalizare și obișnuită.
Add a comment...

Post has attachment
https://www.youtube.com/watch?v=iIjpRa_dpZc

http://tigrulma.com/portfolio/adelin-mihaila/

Mihaila Adelin Profesional Fighter Tournament KO Romanian 70-75 KG KickBoxing Muay Thai K-1 Wushu Sanda Fight Style
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded