Shared publicly  - 
 
Det er noget skod at sælge trykte bøger. Der er stadig 300 tilbage af den trykte udgave af "Virkeligheden er klog", og nu gider vi ikke betale lagerhotel for dem mere!

Derfor ryger den trykte udgave for 89 kr. inkl moms (+ porto) fra nu og frem til der er udsolgt ELLER frem til 28. februar midnat. Derefter ryger de i containeren.

Har du allerede læst den? Giv en trykt bog eller flere som gave :-)
Translate
17
8
Kim Vinberg's profile photoPer Henrik Lausten's profile photoAnja Lysholm's profile photoKristian Lemme's profile photo
38 comments
Translate
Translate
 
+Lennart Øster Ikke forstået? Hvad sker der, hvis du klikker på linket, hvor der står: "Selvhjælpsbog / Coaching bog...."? Den skulle da gerne sende dig til hjemmesiden?
Translate
Translate
Translate
 
Ja kan du ikke forklare lidt hvad man kan bruge det til og hvad bog omhandler omkring ?
Translate
 
+Jesper Petersen Jeg ved ikke, om jeg kan forklare mere, end alt det, du kan læse på hjemmesiden og i det gratis kapitel, du kan hente samt de mange anmeldelser. Det er ikke nok?
Translate
 
Tja jeg har jo købt og læst den (værdsat i analog bogform faktisk) vil gerne anbefale den som input fra et inspirerende menneske 😊
Translate
 
+Thomas Rosenstand Efter bestilling af bogen, på kvitterings-siden, ser siden umiddelbart ganske fin ud, bort set fra at der står "fejl1" i oppe i venstre hjørne (som det først i HTML-koden).
Jeg satser dog stadig på at min bestilling er gået igennem ? :-P
Translate
Translate
 
Dårlig timing.... Fik min tredje trykte udgave med posten i dag :( Har desværre ikke brug for flere lige med det samme igen :-)
Translate
 
+Jan Ebsen Den er gået fint igennem :-) Og Tak. Der er solgt 72 bøger, siden jeg postede denne, så det hjalp da lidt med prisen...
Translate
 
Så er den bestilt, glæder mig til at læse den Thomas. :-)
Translate
 
+Thomas Rosenstand Hvis du har restlager, så er du velkommen til at få dem lagt på lager hos mig, vi har 140 kvadratmeter hvor vi sagtens kan finde et lille gratis hjørne. Så kan du jo bruge dem som handout når du holder oplæg i DK :-)
Translate
Translate
Translate
Translate
 
Bliver der nogen tilbage, kan jeg opbevare dem for dig - og sørge for forsendelse. Opbevaring for free. Du skal ikke smide dem ud. Har du fået bogen ud på bibliotekerne? Og Rigsarkivet?
Translate
 
Ja, det tilbyder jeg dig også gerne :-) Vi sender jo hver dag alligevel, så det er ikke noget problem.
Translate
 
I er godt nok nogle flinke mennesker! Tusind tak skal I have - det varmer helt over Atlanten!!! De sælger helt vildt nu - tror de første 100 er røget i dag, så mon ikke lageret bliver solgt ud nu?
Translate
 
Det krydser vi finger for - ellers siger du bare til. Jeg er godt i gang med min udgave og er fuld af ideer og energi når jeg har læst et kapitel. Stof til eftertanke :-)
Translate
 
Done deal, glæder mig til at læse den. 
Translate
 
Folk skal ik stille så mange spørgsmål, men blot købe bogen asap! De vil ik fortryde det, og prisen er latterlig lav i forhold til det, som du får igen... Klik så på den køb knap ;D
Translate
Translate
 
Bestilt. Glæder mig til at læse den ;-)
Translate
 
Jeg har heldigvis kun 1100 stk. Hvem er du utro? tilbage. Phew. ;-)
Translate
 
Så er der kun 25 eksemplarer tilbage af den trykte bog. Det gik skisme meget godt med at få dem "solgt" :-)
Translate
Translate
Translate
Translate
 
Så lå min bog allerede i postkassen, tak for hurtig levering :-)
Translate
 
Jamen hov, her har vi jo faktisk en case om, at man som mindre virksomhed godt kan skabe noget salg gennem "sociale medier" - så længe man har noget personlighed, ærlighed, ..... og et godt produkt (håber jeg da, når den snart lander i postkassen)  :-)
Translate
 
+Thomas Rosenstand har skrevet denne fantastiske bog! Har lige læst den sidste side. Frem for at lægge den væk, er den lagt til side med en masse gule post its (link til interessante sektioner) og kan ikke udelukke at den bliver læst igen igen :-)
Translate
 
Så er alle de trykte bøger væk. 300 stk. solgt på 5,5 døgn. Sociale medier ka' nu noget...
Translate
Add a comment...