Profile

Cover photo
Thomas Frost
Works at Seo-mand.dk
Attended Middelfart Friskole
Lives in Indonesien
1,300 followers|187,367 views
AboutPosts

Stream

Thomas Frost

Shared publicly  - 
 
Så er der satme guf til alle dem der vil arbejde med online marketing, men ikke lige har karakterer eller uddannelse til det.

Læs +Frederik Trovatten´s historie og bliv inspireret til at investere din tid gratis for at få payoff senere.
 ·  Translate
 
Har lige publiceret 2500 ord om hvordan jeg fik mit første online marketing job: http://www.trovatten.com/job/. Posten indholder en masse tools, guides, takeaways og mit eksamensbevis fra Esbjerg Statsskole :) - Nåå ja, har også skiftet design på bloggen. Hvad synes du?
 ·  Translate
I recently received a very flattering LinkedIn-message from a fellow new-coming marketeer named Edith. In short her question to me was this: “How were you able to get started on practicing online marketing before having any real credentials to show?”  Edith was okay with me answering this question in public, so here is my own personal... Continue reading →
5
Frederik Trovatten's profile photo
 
Tusinde tak for delingen +Thomas Frost!
Add a comment...

Thomas Frost

Shared publicly  - 
 
SUPER service VS. intet svar.

Jeg skriver til Chr. Hansen og Danisco vedrørende om de har en distributør i Indonesien af deres enzymer m.m. til osteproduktion.

Danisco: Intet svar på henvendelsen på deres kontaktformular og ingen mulighed for at ringe til dem.

+Chr. Hansen A/S: Ringer jeg til og den venlige sekretær tager imod besked og får min emailadresse. Jeg modtager en mail fra deres danske ansvarlige i Singapore, som gerne lige vil have en snak med mig inden han sætter mig i kontakt med den rette person her i Indonesien.

Vi aftaler en dag, og han ringer og vil gerne høre om mit lille oste-projekt. Han er uddannet indenfor præcis dette og kommer med en masse gode råd i forhold til mit lille setup.

Efterfølgende modtager jeg en mail fra deres distributør her I Indonesien som gerne vil have min adresse, da han gerne vil sende nogle gratis samples, så jeg kan testes produkterne af.

Chr. Hansen er nu for EVIGT printet som det mest awesome firma, der trods deres størrelse hjælper lille bitte mig, og Danisco-Dupont er for evigt dem der er så store de ikke engang gider svare.

Nogen gange skal der ikke så meget til for at give et vedvarende godt billede af en virksomhed, husk det.
 ·  Translate
28
Thomas Frost's profile photoJan Skinnerup's profile photoEmil Blücher's profile photoFilip Rasmussen's profile photo
8 comments
 
Jeg har hermed skældt konen ud (hun arbejder for Danisco) ;-)
 ·  Translate
Add a comment...

Thomas Frost

Shared publicly  - 
 
Hvis du er tilmeldt nyhedsbrevet på +PPC Profit fik du i dag denne. Bestemt læseværdigt for den mindre øvede adwordsbruger.
 ·  Translate
3
2
Andrew Lolk's profile photoKenneth Wellin's profile photo
 
Tak for deling, Thomas!
Add a comment...

Thomas Frost

Shared publicly  - 
 
Så er der lidt flere billeder her fra byen efter vulkanudbruddet 200 km herfra.

#mountkelut  
 ·  Translate
16
Frank Eskelund's profile photoEmil Engholm Sørensen's profile photoElsebeth Fogh's profile photoPeter Lauge's profile photo
13 comments
 
+Frank Eskelund det er præcis sådan jeg oplever det hernede. Det er forfærdeligt for dem som det går ud over, absolut ingen tvivl om det, men det er spændende at opleve hvordan et samfund reagerer på sådan en begivenhed.

Det knap så spændende er alt den rengøring vi skal lave de næste 2-3 uger. F.eks. fjernede jeg først 7 spande med aske i dag og spulede plankeværk, scooter, foran vores hus og på vores del af vejen (en blind vej hvor der ligger 8 huse.), og allerede her til aften ligger der et mindre lag aske igen.

Derudover kommer vi til at gøre rent hver dag overalt indenfor.
 ·  Translate
Add a comment...

Thomas Frost

Shared publicly  - 
 
Hvor mon det ender? Er det først når Google har overtaget alt?
 ·  Translate
1
Anders Hasle Nielsen's profile photoKlaus Larsen's profile photoPeter Larsen's profile photoKim Smidt Christiansen's profile photo
4 comments
 
Som tidligere inveseringsrådgiver i en bank kan jeg med 100% sikkerhed sige, at bankerne meler deres egen kage først... Og hvis der falder mere af, så får kunderne det. 
 ·  Translate
Add a comment...
In his circles
376 people
Have him in circles
1,300 people
Michael Iversen's profile photo
Mathias Alsen's profile photo
Simon Nyström's profile photo

Thomas Frost

Shared publicly  - 
 
Vil det være okay hvis din Google konto bliver slettet?

Hvis du ikke allerede har gjort det, så få sat 2-trins verifikation på din google-konto så du ikke ender med en hacket konto: https://support.google.com/accounts/answer/185839?hl=en

Og så er det tid til en fredags-øl over Skype med +Mick Stjernelykke, god fredag :-)
 ·  Translate
11
Morten Ganer's profile photoSandra Vestergård's profile photoTobias Ehlig's profile photoMorten Kristensen's profile photo
7 comments
 
Tak +Thomas Frost ;)
Add a comment...
 
En responstid på 2 minutter, det er der mange der kunne lære af :-)

11.37: Modtager jeg ordrebekræftelse, og på ordren pointerede jeg vigtigheden af at pakken er fremme inden fredag da tingene skal med herned til Indonesien.

11.39: Ejeren Jan skriver til mig at varerne er på lager og han nok skal sende dem med det samme.

#GodService   #HurtigRespons  
 ·  Translate
12
Tim Liljendahl's profile photoHenrik Rasmussen's profile photoJan Jochimsen's profile photoMichael Bach Kjeldsen Elkjær's profile photo
8 comments
 
Er gjort :-)
 ·  Translate
Add a comment...

Thomas Frost

Shared publicly  - 
 
Vil du splitteste et site uden en masse trafik, er her nogle gode råd til hvad du kan teste uden at skulle have 50K unikke besøg pr.måned.
 ·  Translate
1
Tim Petersson's profile photo
 
Visual website optimizer har også lige sendt en et nyhedsbrev ud om det, fik kun lige fat i overskriften så har ikke nær læst, måske der er også er lidt at hente.
 ·  Translate
Add a comment...

Thomas Frost

Shared publicly  - 
 
Vildt vildt vildt, klokken er 06.37 lokal tid og det plejer at være fuldstændigt lyst. Men Mount Kelud 200 km herfra er gået i udbrud, og det halvmørkt, og sner med aske.

#mountkelud  
 ·  Translate
7
Thomas Frost's profile photoSteen Schøn's profile photo
3 comments
 
så er der lidt flere billeder, det er sgu rimelig vildt https://plus.google.com/107222604027514317882/posts/4Tsyxmk7CEU
 ·  Translate
Add a comment...

Thomas Frost

Shared publicly  - 
 
Har du en drøm? En drøm om fiasko? For fiasko bliver det!

I dag på Amino er en person der har åbnet (endnu-endnu-endnu) en børnetøjsshop. Det har været hendes drøm i 7 år.

Shoppen sælger selvfølgelig ingenting for der er ingen besøgende. For drømmen var at åbne en shop. Men det er for fanden da ikke nok. Drømmen bør være at drive en shop, og når man driver en shop er det rimelig smart at kende til f.eks. SEO, Adwords, CRO, m.m.

Men kvinden aner tydeligvis intet om disse ting, og så undrer jeg mig over hvad fanden hun har lavet de sidste 7 år mens hun drømte om shoppen (?).

Nu sidder hun så med udgifter til stort varelager, indløsningsaftale, hosting m.m. og en shop der ikke sælger, fordi hun har gået og drømt i 7 år uden at gøre noget som helst for at få de kompetencer der skal til for at drive en shop med succes.

#Ihaveafiasco
 ·  Translate
49
Andreas Isholm's profile photoAleksander Bordvik's profile photoEmil Engholm Sørensen's profile photoMarianne Raabye's profile photo
32 comments
 
+Andreas Isholm Du har ikke forstået mig ret så :-) og min strategi er en helt anden.

Min drømmekunde er på ingen måde en nystartet børnetøjsshop der efter 7 års drømmen, mangler den allermest grundlæggende viden for at kunne drive sin forretning.

Jeg har heldigvis så tilpas meget at lave at jeg selv vælger mine opgaver alt efter hvad jeg har lyst til, og jeg vil tusind gange hellere arbejde med en allerede succesfuld shop, der allerede har succes på mange parametre, og hvor jeg virkelig kan bruge min specialviden til at hæve deres forretning.

Jeg har i øvrigt igennem tiden fået rigtigt mange mails fra nystartede shops, der ofte starter ca. således:

"Jeg har startet en shop og det var mere besværligt og dyrere end jeg regnede med, nu er hele mit budget brugt og jeg vil høre hvor billigt jeg kan komme i gang med SEO for jeg har ingen kunder".

Ikke nogen drømmekunde, selvom de gerne vil betale lidt.

Ham der læste SEO dag og nat hjalp jeg i øvrigt gratis, og det er pisse fedt at hjælpe en i gang, jeg med 99 % sikkerhed ved får succes.

Der er så meget federe energi i at hjælpe en gratis, der bare er pisse tændt og har gjort ALT hvad han kan selv, fremfor et betalt job, hvor jeg skal sidde og skrive personens side-titler, fordi ikke engang det er i orden.

Og set fra et forretningssynspunkt, så er strategien herfra altid hovedsageligt at sige ja til projekter hvor jeg vurderer chancen for succes maksimal. For succesfulde projekter kaster altid anbefalinger af sig, og anbefalinger betyder man kan skippe næsten hele salgsprocessen.

En kunde med stor succes, der tillægger mig/os en del af succesen kan være virkelig meget værd fordi han/hun anbefaler os til højre og venstre, og hvis man kun vælger den slags kunder, så bliver det bare nemmere og nemmere at være SEO-mand og webbureau.
 ·  Translate
Add a comment...
People
In his circles
376 people
Have him in circles
1,300 people
Michael Iversen's profile photo
Mathias Alsen's profile photo
Simon Nyström's profile photo
Work
Occupation
Salg/SEO WebCoders.dk og seo-mand.dk
Employment
  • Seo-mand.dk
    Søgemaskineoptimering, present
  • WebCoders.dk
    SEO/Søgemaskineoptimering, 2008 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Indonesien
Previously
Yogjakarta
Contact Information
Work
Phone
+45 36 96 51 36 (9-15 man-fre)
Email
Story
Tagline
WordPress- og SEO nørd
Introduction
Thomas Frost født i 1978.

Til dagligt arbejder jeg hos WebCoders.dk med søgemaskineoptimering/SEO men sælger også søgemaskineoptimering seo-mand.dk.

Jeg har tidligere arbejdet med forskellige blackhat SEO-projekter, bl.a. adsense nichesider og diverse autoblogs. Det gav en god erfaring, men jeg er glad for at være skiftet spor til at arbejde med SEO langsigtet og seriøst på måder som ikke groft overtræder Googles retningslinjer.

Når man arbejder med søgemaskinoptimering er det vigtigt at vide hvad der virker og hvilke risici der er. Jeg holder mig indenfor det grå område, dvs. området mellem whitehat og blackhat, da det er det der virker bedst og med mindst risiko.

Det mest spændende ved søgemaskineoptimering er den konstante ændring af arbejdsvilkårene. Google forsøger konstant at optimere sit måde at udvælge de bedste resultater på, og os som arbejde med søgemaskineoptimering forsøger konstant at finde ud af hvad der er ændret og hvad vi dermed kan gøre bedre.

Det er en konstant vekselvirkning mellem ændringer og indlæring som også gør at det bestemt ikke er alle der kan/har lyst, til at følge med da det kræver mange timers læsning af artikler og blogindlæg hver uge.

Men synes man søgemaskineoptimering er spændende kan man ikke ønsker sig noget mere afvekslende job.
Bragging rights
Blev rykket op som senior i skak som 12-årig.
Education
  • Middelfart Friskole
    1984 - 1993
Basic Information
Gender
Male
Looking for
Networking
Relationship
Married
Links
Contributor to