Profile cover photo
Profile photo
't Hoentje & van der Zalm Erkende verhuizers
About
Posts

Post has attachment
Bedrijfsverhuizingen

Verhuizen met uw bedrijf heeft grote invloed op uw organisatie en op uw personeel. ’t Hoentje & Van der Zalm zorgt voor een vlekkeloze verhuizing. Vandaar ons motto ‘Uw verhuizing is onze zorg’.
Professioneel verhuisbedrijf

’t Hoentje & Van der Zalm heeft alles voor uw verhuizing in eigen huis. Hierdoor heeft u 1 aanspreekpunt tijdens de verhuizing van uw organisatie. Van de planning van uw verhuizing, tot voorbereiding en de uitvoering.

Goede coaching en bespreking vooraf is een goede start van uw verhuisdag(en).

Wij verzorgen uw verhuizing met de modernste technieken, materialen, transportwagens en liften.

Maatwerk in dienstverlening zakelijk
Bedrijfsverhuizingen.
Renovatie verhuizingen.
Project inrichtingen.
Archief verplaatsingen en opslag.
Pallet transporten.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Uw vertrouwde, verantwoorde, voordelige en veelzijdige verhuizer. Voor verhuizingen in Den Haag of Zoetermeer en omstreken.

Een familiebedrijf en dat merkt u

Verhuisbedrijf ’t Hoentje & Van der Zalm bestaat sinds 1973 en is uitgegroeid tot een erkende verhuizer. Ons familiebedrijf is specialist in particuliere en bedrijfsverhuizingen in Nederland. Door onze kennis en ervaring zorgen wij voor een onbezorgde verhuizing.
Verhuizen is vaak een spannende en emotionele gebeurtenis. Om u hier in bij te staan, kunnen wij u veel zorg uit handen nemen. Zo kunnen wij uw complete verhuizing verzorgen. Maar ook voor enkele onderdelen kunt u ons inschakelen.

Verhuizen is een zaak voor professionals

Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben de nodige vakkundige ervaring. Tijdens uw verhuizing gebruiken wij de modernste middelen. Zo zijn standaard in onze verhuisauto’s verhuisliften, rolcontainers, garderobekasten en schilderijdozen aanwezig. Zelfs de inzet van een verhuislift  is mogelijk als dit nodig blijkt.

Natuurlijk is uw inboedel tijdens de verhuizing verzekerd. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw verhuizing. U kunt zo onbezorgd genieten van uw nieuwe woning.

Verhuizer 't Hoentje & van der Zalm: extra werkzaamheden en service

Als erkend verhuizer bieden wij verschillende verhuisarrangementen  aan. Door extra werkzaamheden in onze handen te leggen, heeft u alle aandacht voor de inrichting van uw nieuwe woning.
Neemt u gerust contact  met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Verhuisbedrijf 't Hoentje & van der Zam heeft een geheel vernieuwde responsive website zodat deze in alle smartphones, Ipads en en PC's laptops goed te zien is http://www.thoentje-vanderzalm.com/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded