Profile cover photo
Profile photo
Camille Manou
8 followers -
Numerologi og Journey terapi med Camille Manou
Numerologi og Journey terapi med Camille Manou

8 followers
About
Posts

Journey terapi

Der findes et utal af bøger om mirakler. Om tilgivelse, helbredelse og håb.

En af mine favoritbøger hedder “Rejsen” og er skrevet af Brandon Bays.

Brandon er nu i 60’erne – men da hun var 39, oplevede hun på egen krop en mirakuløs healing. Metoden til den healing har hun siden undervist i. Brandon havde arbejdet med sundhed, kost og terapi i mange år. Hun arbejdede som personlig assistent for Toby Robbins og hjalp “de tungeste” blandt deltagerne.

Trods al sin viden, erfaring og sunde livsstil fik hun en svulst i underlivet på størrelse med en basketball. Hun måtte indse, at hverken grønsagerne, meditationerne eller hendes daglige yogapraksis havde kunnet forhindre hende i at blive alvorligt syg.

Hun drog afsted på det, der kom til at blive hendes livs helbredende rejse. Jeg skal spare jer for detaljerne, for bogen er virkelig fantastisk at læse. Pointen er dog, at Brandon endte med at blive fuldkommen helbredt efter én session hos en massør. Her kom hun i kontakt med et frygteligt minde fra sin barndom. Hun overgav sig til mindet og tilgav sin mor, som var med i mindet. Og derefter forsvandt hendes svulst – fuldkommen af sig selv, på 6 uger.

Egentlig var det jo et mirakel! Men der var en forklaring.

Brandon var kommet i kontakt med den bevidsthed, som svulsten bar på. Hun opdagede, at kroppen egentlig bare gerne ville fortælle om de følelser, som den havde gemt på. Og da hun gik ind i mindet, bearbejdede det og tilgav på det dybeste celleplan, var svulstens arbejde færdigt.

Siden 1992 har hun rejst verden rundt og undervist i, hvordan vi alle kan komme i kontakt med vores krops bevidsthed. Hvordan vi kan forløse celleminder, der alle holder på en følelse, der ikke er sluppet og forløst.

Uddannet af Brandon Bays i Journey metoden

Jeg er så heldig at have taget uddannelsen i Journey metoden, som Brandon nu har udbredt i hele verden. Journey bliver brugt i slumkvarterer i Sydafrika, på børnehjem i Indien, blandt krigsveteraner, i offentlige myndigheder i Holland – og ikke mindst efter 11. september i New York!

Konkret i mit eget liv har Journey® gjort, at jeg tør tillade mine følelser. Jeg er blevet langt bedre til at være med min vrede, min jalousi, min sorg og følelsen af at være forkert eller ikke god nok. Ikke bare tør jeg mærke følelserne, men jeg har også lært, hvordan jeg (og vi alle) kan bruge vores stærke følelser til at komme i kontakt med vores sande væsen. Igennem f.eks. vrede kan jeg faktisk komme i kontakt med min guddommelige og fuldkommen uspolerede kerne.

En simpel, sjov og effektiv metode til healing

Metoden er simpel, men uvurderligt effektiv. Faktisk er den så simpel, at jeg også bruger den med mine børn hver aften, når jeg putter dem, og det virker! Alt fra mellemørebetændelse, rød numse og ondt i maven kan forsvinde på få minutter, når vi finder frem til årsagen til, at de opstod i første omgang.

Bliver man nogen sinde færdig?

Under uddannelsen til Journey terapeut har jeg været konstant i proces selv – jeg har grædt mange tusind tårer og talt med min familie de første 100 gange ved “lejrbålet”, som er det sted, vi bruger til at få talt ud og tilgivet i Journey processer.

Jeg er langt fra færdig! Jeg begyndte selv til Journey sessioner i 2012/2013 – og har gået lige siden. Jeg tog uddannelsen i 2016 – og har lavet flere hundrede sessioner med klienter (49 af dem som cases i forbindelse med min uddannelse).

Jeg har taget følgende Journey kurser:

Journey Intensive (april 2016 & november 2016)
Conscious Abundance (maj 2016 & november 2016)
Freedom from the Ego (juli 2016)
Healing with Conscious Communication (august 2016)
Life Transformation (september 2016)
Journey Intensive for Parents and Professionals med Hoppi Wimbush (februar 2017)
Fire of Freedom, Indien (februar 2017)

Jeg får selv løbende sessioner for at bearbejde det, som mit eget liv byder på af celleminder og hverdags-blokeringer. Jeg oplever, at Journey har hjulpet mig igennem en meget hård og smertefuld periode af mit liv. Jeg ved faktisk ikke, hvordan jeg skulle have klaret det uden!

Vil du prøve en Journey session?

www.camillemanou.dk/journey-terapi/
Add a comment...

Post has attachment
Hvad er min årsenergi?
Hvad betyder et 1'er år for mig?
Og hvad kan jeg forvente af 2017?

Få mit numerologiske bud her:

http://camillemanou.dk/gratis-numerologi-guide-aarsenergi/
Add a comment...

Post has attachment
[Nærvær, healing og kanaliserede budskaber] 

Du vil opleve en intens tilstedeværelse lige her og nu, og du vil føle dig afslappet. Denne tilstand giver dig mulighed for at finde ind til kernen af dine begrænsende overbevisninger og dybe traumer og ikke mindst forløse dem. Undervejs vil du modtage de budskaber, som Gud, dine engle, mestre og guider kommer med.

Du vil blive forbundet med den dybe fred, der bor indeni – og du vil få en metode til at kunne genfinde denne fred, også når vi ikke længere er hos dig.

Sessionen er en skøn blanding af healing, nærvær og kanalisering, hvor du bliver badet i guddommeligt lys og kærlighed.
Add a comment...

Post has attachment
Numerologi for virksomheder · Det er faktisk ikke en joke...

Rigtig mange virksomhedsejere vælger at investere i et "numerologisk firmanavn" - og hvorfor gør de det?

Fordi nogle navne indeholder mere succes og held end andre - og hvis vi gerne vil bidrage til verden med det, vi er gode til - og brænder for - hvorfor så ikke tillade os selv lidt medvind i entreprenørskabet? 

Læs her, hvordan en numerologisk firmasession foregår hos mig. 
Add a comment...

Post has attachment
Numerologi og udrensning - det lyder lidt som en juicekur, men det er faktisk bare den proces, der sker, når vi skifter navn. 

Læs mere om udrensning her. 
Add a comment...

Post has attachment
Skal jeg virkelig skifte navn, bare fordi jeg er interesseret i numerologien? 

NEJ! 

Men de fleste gør det. 

Læs mit syn på sagen her. 
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded