Profile cover photo
Profile photo
The Brandaholic
8 followers -
Ne dorim să atingi cel mai înalt standard de branding personal, pentru ca imaginea pe care o arăți public să vorbească despre valorile și aspirațiile tale.
Ne dorim să atingi cel mai înalt standard de branding personal, pentru ca imaginea pe care o arăți public să vorbească despre valorile și aspirațiile tale.

8 followers
About
Posts

Post has attachment
Echipa The Brandaholic a stat de vorbă cu italianul Luca Rubinacci, croitor, designer şi stilist, nepotul celui care a inventat ceea ce astăzi numim stilul napolitan. El a amintit totodată despre bunul său prieten, Scott Schumann (The Sartorialist), fără de care nu ar fi ajuns la popularitatea pe care o are în prezent, şi a povestit cum au fost primele sale experienţe la Pitti Uomo, pe când locul acela nu era decât un simplu târg de haine. Pentru Luca, brandingul personal e simplu: be yourself!
Add a comment...

Post has attachment
Italianul Fabio Attanasio, fondatorul blogului "The Bespoke Dudes", a primit un sfat foarte valoros legat de importanţa unui bun croitor: dacă reuşeşti să-ţi găseşti croitorul ideal, este ca şi cum ai întâlni-o pe femeia vieţii tale. Ce altceva consideră Fabio esenţial în ceea ce privește stilul și eleganța, vă invităm să aflaţi din interviul realizat de The Brandaholic.
Add a comment...

Post has attachment
The Brandaholic a vizitat (şi a încercat, totodată) Atelierul de Tuns din strada Aurel Vlaicu 25, un loc mic, dar primitor, unde domneşte eleganţa. În timp ce Alexandru Mocanu s-a lăsat pe mâinile lui Valentin Niculescu, managerul Atelierului, noi am aflat povestea acestui business aflat la început de drum. Vă prezentăm o tunsoare, un salon şi o poveste în stilul „clasic pentru bărbaţi“!
Add a comment...

Post has attachment
Pentru Gabriela Atanasov, creatoarea brandului Sweet Paprika, a avea o personaliate puternică este cheia pentru a construi un nume puternic, fie că vorbim despre imaginea personală sau despre un startup. The Brandaholic a stat de vorbă cu ea şi a aflat câteva lucruri importante despre branding şi stil. Enjoy!
Add a comment...

Post has attachment
În 1932, în oraşul Bradford din statul Pennsylvania, George G. Blaisdell a decis să creeze o brichetă care să reziste timpului, datorită fiabilității și utilității sale. 

De atunci până în prezent, peste 500 de milioane de brichete Zippo au însoţit fanii acestui brand în cele mai importante momente ale vieţii lor. Zippo a câştigat încrederea şi fidelitatea oamenilor, fiind primul nume care ne vine pe buze atunci când ne gândim la acest tip de produse. 

De aceea, am decis ca ‪#‎Zippo‬ să fie singura marcă de brichete care merită să apară în oferta noastră de produse. Am adus modele inedite şi originale, pe care vi le prezentăm în oferte atrăgătoare. Vă invităm să vizualizați colecția noastră - http://thebrandaholic.ro/produse/brandhabits/brichete-zippo/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
În ultimele zile ale anului facem o trecere în revistă a lucrurilor pe care le-am dobândit în ultimele 12 luni. Cu bune şi cu rele, acesta este momentul în care ne tragem suflul şi privim înapoi numai pentru a vedea cât de departe am ajuns. Bifăm rezoluţiile pe care ni le-am notat conştiincios pe lista făcută anul trecut pe vremea asta şi întocmim una nouă, pentru anul ce vine. Noi aspiraţii, noi idealuri, un început în forţă. Şi cu gust.

Noaptea dintre ani nu ne poate prinde nepregătiţi, iar ţinuta aleasă trebuie să fie pe măsura evenimentului. „The Great Gatsby“ inspiră Revelionul 2013-2014. Este o aducere-aminte a stilului anilor ’20-30, adică a petrecerilor grandioase, cu mii de oameni, a fularelor şi bentiţelor cu pene, a port-ţigaretelor, a efervescenţei şi opulenţei. Rochii şi accesorii extrem de strălucitoare, blănuri, ţinută Black Tie şi multă poftă de distracţie. Aşa se traduce o petrecere în stil Gatsby, precum cea care va fi organizată la Palatul Parlamentului în noaptea dintre ani.
Add a comment...

Post has attachment
Quote of the week, by Marilyn Monroe - http://thebrandaholic.ro/citatul-saptamanii-1/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A venit acea vreme a anului în care lăsăm deoparte toate sursele de stres: ședințe, proiecte, întâlniri, deadline-uri, trezit devreme și muncit până târziu. Punem „Pauză”, ieșim din filmul zilelor obișnuite și intrăm într-o dispoziție mai destinsă. E vremea să mergem acasă, să ne ...
Add a comment...

Post has attachment
Există cupluri de îndrăgostiți a căror poveste de iubire le-o admiri: te oprești, îi privești și te imaginezi în acea postură. Ce îi face atât de diferiți?
Add a comment...

Post has attachment
După câteva luni în care am strâns laolaltă cele mai inventive și originale produse, lansăm platforma The Brandaholic, care înseamnă deopotrivă magazin online, comunitate și blog. Prin toate acestea ne propunem să te inspirăm în a-ți crea propriul stil, acel brand personal care să te reprezinte. Vizitează-ne pe http://thebrandaholic.ro/ și hai să ne cunoaștem!
The Brandaholic
The Brandaholic
thebrandaholic.ro
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded