Profile cover photo
Profile photo
The New Company
169 followers -
Spesialister innen digital og sosial forretningsutvikling
Spesialister innen digital og sosial forretningsutvikling

169 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Sent men godt? Linkedin gjør det nå mulig for bedrifter å laste opp video på sine Linkedin Company Pages. Samtidig blir det mulig å annonsere videoene som såkalt sponset innhold.

For B2B-virksomheter, som gjerne prioriterer Linkedin som sin sosiale plattform, har video og video-annonsering vært en lenge etterspurt funksjonalitet. Undersøkelser viser bl.a. at video genererer 5 ganger så stort engasjement som tekst og bilder.

Det var i fjor høst at Linkedin ga private Linkedin-medlemmer muligheten til å laste opp video. Men bedrifter fikk ikke den samme muligheten. Før nå.

Annonseringsmulighetene knyttet til videoinnhold er i prinsippet de samme som gjelder for annet sponset innhold som tekst og bilder.
LinkedIn Introduces Video Ads
LinkedIn Introduces Video Ads
business.linkedin.com
Add a comment...

Post has attachment
Hub Sites øker Sharepoint sitt potensiale som intranettplattform, men vi tror større virksomheter fortsatt vil trenge flere verktøy og skreddersøm for å få brukerne om bord.

Hub Sites gjør det mulig å etablere en bedre navigasjon for brukerne, hvis du bruker Sharepoint Online som ditt intranett. Ved å ta i bruk Hub Sites, kan du nå koble sammen Team Sites og/eller Communication Sites innunder ett hierarki med én mor og inntil 50 døtre.

Dattersitene vil arve menyer og profil fra morsiten, slik at alle sitene vil ha samme look and feel. Motsatt vei vil innhold fra dattersidene kunne bli aggregert som en felles feed på den øverste siten i strukturen.

Sjekk ut hva Sam Marshall i analysefirmaet ClearBox tenker etter å ha testet ut Hub Sites.
Add a comment...

Post has attachment
Søk og Google er nå blitt en større driver av trafikk til nettsider enn sosiale medier og Facebook. Dette viser undersøkelser både fra Shareaholic og Chartbeat. Historisk er det søk som har vært den store trafikkdriveren, men ble for noen år tilbake passert av sosiale medier med Facebook i spissen. Denne trenden er altså nå snudd.

Bedrifter som la SEO-strategien sin i skuffen og satset alle pengene sine på Facebook, har dermed all grunn til å grave frem og fornye SEO-planene sine igjen.
Add a comment...

Post has attachment
«Messaging first»-plattformen Intercom har hentet 125 mill USD i ny kapital og verdsettes nå til 1,275 mrd USD eller over 10 milliarder norske kroner. Intercom har på mange måter definert en helt ny kategori innenfor CRM, hvor brukere kan chatte med en virksomhet direkte på nettstedet til virksomheten, eller via en mobil app som virksomheten forvalter.

Intercom skal bruke de friske pengene til å lansere nye produkter, bl.a. i konkurranse med Salesforce.
Add a comment...

Post has attachment
Et intranett bør håndteres som et produkt og ikke som en serie av delprosjekter, mener intranett-eksperten James Robertson, som driver tenketanken Step Two. Roberson mener at Product Management kan gi bedre målstyring og løpende forbedring av intranettet.
Add a comment...

Post has attachment
Workplace by Facebook ruller nå ut nye gruppefunksjoner i Work Chat: Det blir bl.a. lettere å invitere nye medlemmer inn i en gruppechat via såkalte «joinable links». Samtidig får en Chat Admin bedre muligheter til å forvalte medlemsskapet i gruppechaten, slik at formålet med samtalen ivaretas.

Tidligere har Workplace også forbedret gruppechaten gjennom lansering av Group video chat og en egen Chat desktop app.
Add a comment...

Post has attachment
En av gründerne bak Jive Software, Matt Tucker, er nå i gang med et nytt produktivitetsverktøy, Koan, som skal hjelpe ledere og team å jobbe med kontinuerlig forbedring. Vi er i gang med å teste ut Koan!
Add a comment...

Post has attachment
Okta, selskapet som tilbyr “single sign-on” i skyen, sitter på enorme datamengder om hvilke skybaserte verktøy som brukes og hvor hyppig de blir brukt. Okta har nå offentliggjort en oversikt over hvilke digitale verktøy som var mest populære blant sine brukere i 2017. Sjekk ut hvem som kapret pallplassene!
Add a comment...

Post has attachment
På IntraTeam-konferansen i København i begynnelsen av mars ble prisen for Danmarks beste intranett 2018 delt ut til dansk politi, eller Rigspolitiet.

Nytteverdi og brukervennlighet var noen av kriteriene som gjorde at «POL Intra» gikk av med årets seier. For dansk politi så er intranettet rett og slett et arbeidsverktøy i hverdagen!
Add a comment...

Post has attachment
Det har gått et par år siden Slack og kanalbasert samhandling tok de digitalt fremoverlente bransjene med storm og samtidig bråvekket Microsoft fra sin søte søvn. Og mens det lenge var uklart hvordan Goliat ønsket å svare på Davids utfordring, er det nå et drøyt år siden Microsoft lanserte Teams. Vi mener tiden er inne for å ta en titt på hva Teams kan tilby deg!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded