Profile cover photo
Profile photo
The Competence Group (TCG)
2 followers
2 followers
About
The Competence Group (TCG)'s posts

Post has attachment
Samenwerking Itension voor werken met Omaha System in CareAssist

TCG werkt samen met Itension, leverancier van kostenbesparende software als CareAssist. Deze samenwerking maakt het voor thuiszorginstellingen mogelijk om kennisontwikkeling rond Omaha System en competentiemanagement naar een hoger niveau te tillen.

Ondersteuning Omaha System

Met CareAssist van Itension automatiseren en verbinden zorginstellingen de primaire processen. Dit maakt informatie uitwisselbaar en processen transparant, waardoor instellingen efficiënter organiseren. Daarnaast moeten instellingen vanaf 2017 werken met een geautomatiseerd classificatiesysteem, zoals Omaha System. Samen met Itension ondersteunen wij instellingen in de nakoming van deze verplichting. Voor dit doel ontwikkelen wij zowel een onderwijs- als een software-oplossing.

Competenties ontwikkelen

Met de e-learning-module ‘Omaha System in CareAssist Online’ gaan instellingen in korte tijd grote groepen medewerkers efficiënt, meetbaar en uniform opleiden. Het beheer van competenties vindt plaats via CareAssist Online, waarbij medewerkers hun bevoegd- en bekwaamheden met modules van TCG gaan bijhouden. Een koppeling tussen onze software gaat dubbel beheer op de zorgverlenersadministratie voorkomen. Wilt u meer informatie over deze oplossingen? Bel tijdens kantooruren (030) 256 56 25 en vraag naar Hugo Schouten, of stuur een e-mail.
Photo
Wait while more posts are being loaded