Profile cover photo
Profile photo
Thailand Holiday Homes
27 followers -
Live your dream holiday in Thailand
Live your dream holiday in Thailand

27 followers
About
Posts

Post has attachment
แนะนำสถานที่ดับร้อนสบายกายที่สุดในเกาะช้าง น้ำตกคลองนนทรี อยู่ทางด้านทิศตะวันออกในเขตอุทยานแห่งชาติหมู่เกาะช้าง เป็นน้ำตกที่มีขนาดชั้นเล็กๆ ถ้าเดินเท้าจากบ้านด่านใหม่เข้าไปประมาณ 3 กิโลเมตร บรรยากาศร่มรื่นไปด้วยต้นไม้ น้ำตกก็เย็นชื่นใจสบายทั้งกายและใจ แนะนำให้มาพักผ่อนเล่นน้ำคลายเคลียดกันได้นะคะ
Photo
Add a comment...

Post has attachment
จุดชมวิวไก่แบ้เกาะช้าง เป็นสถานที่ที่นักท่องเที่ยวมาถึงเกาะช้างแล้วจะต้องมาถ่ายรูปกันที่นี่ โดยตั้งอยู่ทิศตะวันตกของเกาะช้าง ซึ่งเป็นจุดที่มองเห็นพระอาทิตย์ตกดินที่สวยงามพร้อมกับลมที่พัดอยู่ตลอด อีกทั้งยังมองเห็นเกาะ 4 เกาะด้วยกัน มีเกาะมันใน เกาะมันนอก เกาะปลี เกาะหยวก จะเห็นว่าเป็นจุดที่น่าสนใจมาก
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Pattaya as a beach and party region is known throughout the world Pattaya Beach and Pattaya Beach Road are on many visitors itinerary All that is fine and well as long as those visitors understand that they will never find themselves alone in either of those places At Pattaya Beach and Pattaya Beach Road you will never walk alone Nor stroll or lounge nor swim alone, except for very early in the morning If bustling activity is what you are looking for then this is the beach for you Thailand Holiday Homes respects your choice and preference and we have several luxury holiday condos and villas in the vicinity But we also have a great selection of locations to choose from that are a distance from the action Contact us to let us know what type of vacation accommodations you are looking for and where you would like to be located We have been satisfying travelers’ needs in Thailand for nearly 15 years
Photo
Add a comment...

Post has attachment
บ้านรักกะลาหนึ่งในผลิตภัณฑ์โอทอปที่ขึ้นชื่อของเกาะช้าง เป็นร้านกะลาที่ออกแบบขึ้นลายตามที่เราต้องการ แต่ผลิตภัณฑ์ที่ต้องสะดุดตามากๆคือชุดชั้นในกะลามะพร้าวที่ดูเก๋ไก๋ เหมาะกับใครที่มีความมั่นใจที่จะใส่ออกไปเดินชายหาด ซึ่งเป็นที่น่าสนใจของนักท่องเที่ยวอย่างมาก ถ้าใครอยากได้เป็นของฝากให้เพื่อนเราขอแนะนำ
Photo
Add a comment...

Post has attachment
วิลล่าควอลิตัสเป็นบ้านพักสุดหรูที่อยู่ใกล้เมืองหัวหินมีการออกแบบของห้องที่อบอุ่น ซึ่งเป็นตัวเลือกที่น่าตื่นตาตื่นใจสำหรับสมาชิกในครอบครัวและกลุ่มเพื่อนวิลล่ามีลักษณะเป็นแบบ 3 ห้องนอน 4 ห้องน้ำ โดยหันหน้าเข้าทางทะเล สามารถมองเห็นเนินเขาที่แลดูห่างตาออกไป เห็นแบบนี้แล้วจะช้าทำไมล่ะ ชวนเพื่อนแล้วจองเลย http://bit.ly/2yQo4fS
Photo
Add a comment...

Post has attachment
When people go on vacation there are a few things they have on their checklist Luxury Comfort Relaxation Pleasure Enjoyment Entertainment Safety and value Not necessarily in that order At Thailand Holiday Homes we put equal emphasis on all of these requirements and give them the utmost consideration We think that with this 3-bedroom pool villa which is within walking distance of Jomtien Beach you can put a check mark in all of the boxes 3 bedrooms, 3 bathrooms, equipped kitchen, dining room, private pool with patio for outdoor grilling, dining, lounging and entertainment Venture out and you are within walking distance of lovely Jomtien Beach, restaurants, shops, spas and nightlife. All at an incredible price This is a luxury villa providing the highest level of QUALITY, comfort, relaxation pleasure, enjoyment, entertainment and value that you can find in Thailand At THH, we have this tropical abode and many others of equal merit all across Thailand available for you and your travelling companions Contact us now http://bit.ly/2yQ6Qzc
Photo
Add a comment...

Post has attachment
หาดสามร้อยยอดตั้งอยู่อำเภอสามร้อยยอดห่างจากหัวหินลงมาทางใต้เพียง 25 กิโลเมตร เป็นหาดที่อุดมสมบูรณ์และยังคงความสวยงามไว้อีกด้วย เหมาะกับนักท่องเที่ยวที่มาสัมผัสกับธรรมชาติซึ่งเรายังจะได้เห็นวิถีชีวิตแบบดั้งเดิมของชาวบ้านที่คุณไม่เคยเห็นมาก่อนนั้นออกมาหาหอยหาปูตามหาด ซึ่งเป็นภาพที่น่าประทับใจอย่างมาก
Photo
Add a comment...

Post has attachment
#หาดวงศ์อมาตย์ ตั้งอยู่ทางเหนือของอ่าวพัทยา มีความยาวประมาณ 1 กิโลเมตร เป็นหาดที่เงียบสงบ แต่ที่น่าสนใจคือไม่มีกิจกรรมให้เล่นเหมือนหาดอื่นๆ แต่มีร้านค้าตั้งขายไว้คอยบริการนักท่องเที่ยวที่มาพักเหมาะสำหรับนักท่องเที่ยวที่ต้องการพักผ่อนเป็นส่วนตัวกับครอบครัวและลงเล่นน้ำได้เลย ถ้าสนใจก็แวะมาได้เลย
Photo
Add a comment...

Post has attachment
เวฟวิลล่าAบ้านพักสุดหรู 4 ห้องนอนเป็นวิลล่าตั้งอยู่ฝั่งตะวันออกของเกาะช้างในพื้นที่เงียบสงบ จุดเด่นของที่นี่คือสระว่ายน้ำรวมที่อยู่ห่างจากทะเลเพียงแค่ 20 เมตร คุณจะได้ชมวิวจากตรงหน้าได้แทบทุกมุมห้องของวิลล่า ซึ่งเหมาะกับคนที่อยากหลีกหนีความวุ่นวายในเมืองเพื่อมาพักผ่อนแบบส่วนตัว อย่าช้ารีบกดจองกันเลย

https://goo.gl/npRjxG
Photo
Add a comment...

Post has attachment
The chocolate factory shop & restaurant หนึ่งในร้านอาหารที่สุดแสนจะโรแมนติกพร้อมบรรยากาศของธรรมชาติแห่งหนึ่งของพัทยา สไตล์อาหารไทยและของหวานที่สุดแสนจะอร่อย นอกจากนั้นเรายังเลือกที่นั่งกิน ไม่ว่าจะเป็นการนั่งในห้องแอร์สุดหรูหรือจะเป็นการนั่งชิลล์ๆรับลมก็สามารถเลือกได้ตามใจท่านเลย
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded