Profile cover photo
Profile photo
TetraCOM DOO Beograd
97 followers -
TETRACOM DOO Beograd • SERVIS RAČUNARA • IZRADA SAJTOVA
TETRACOM DOO Beograd • SERVIS RAČUNARA • IZRADA SAJTOVA

97 followers
About
Posts

Post has shared content
GOLOVI

Liga Budućih Šampiona je omiljeno takmičenje naših najmlađih fudbalera, 2009. i 2010. godišta. U prošloj godini su bili uspešni uz mnogo golova. Želimo im svu sreću, da tako i nastave.

https://www.fkinternacional.com/

https://www.youtube.com/watch?v=PMs_GPjI02E&feature=youtu.be
~
Add a comment...

Post has shared content

Post has shared content
FK INTERNACIONAL NA NOVOM SAJTU

Fudbalski klub Internacional Beograd je osnovan 2008. godine. Vlasnik i direktor kluba je Mile Knežević, bivši internacionalni igrač i diplomirani trener fudbala. U svojim aktivnostima, klub uključuje sve uzraste od 5 do 19 godina i uspešno se takmiči u odgovarajucim ligama. U sklopu kluba radi i popularna škola fudbala. Fudbalske treninge organizujemo na dve lokacije, SC INGE Zvezdara i SC RADNIČKI Crveni Krst. Više detalja o radu FK Internacional pronađite na našem obnovljenom sajtu koji je aktiviran početkom Decembra 2017. Dobrodošli.

~
https://www.fkinternacional.com/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
PIZZA BY GOOGLE

HALO, JELI TO PICERIJA “ONA & ON”?
– Ne gospođo, ovo je “GUGL” picerija.
Znači, pogrešila sam broj? Izvinite…
– Ma ne gospođo…Gugl nas je nedavno preuzeo sa 100%.
U redu… Ja bih da poručim nešto!
– Pa, gospođo, želite li uobičajeno.
Uobičajeno? Izgleda da me poznajete?!
– Na osnovu identifikacije broja vaših poziva u zadnjih 9 slučajeva, vi ste poručili picu sa kulenom i domaćim sirom.
Da…tako je bilo.
– Mogu li da vam predložim i prilog sa malo peršuna, kiselih papričica i dehidriranog paradajza?
Molim? Pa ja mrzim povrće!
– Gospođo, vaš holesterol nije u redu.

A KAKO BRE TO ZNATE?
– Uporedili smo broj vaše fiksne telefonske linije sa vašim prijavama, pa imamo sve rezultate vaših testova krvi u poslednjih 7 godina.
Ufff dobro, onda neću da poručim picu… ja već uzimam lekove.
– Oprostite, ali ni te lekove niste uzimali regularno dobrih 4 meseca, vidi se to u našoj trgovinskoj bazi podataka, jer ste na Apoteka-ONLINE poručili samo jednu kutiju sa 30 tableta protiv holesterola.
Da, ali nabavila sam i ostale u drugoj apoteci.
– Mi to ne vidimo na listingu vaše kreditne kartice.
Platila sam u kešu.
– Ali ne vidi se ni da ste podigli određeni keš novac iz banke.
Eeee…pa imam ja i neke crne fondove.
– To nam se ne prikazuje na listingu vaših prijavljenih prihoda za porez. Osim ako ste to uzeli iz nekog tajnog izvora.

DOĐAVOLA!?
– Žao mi je gospođo, mi koristimo informacije sa namerom da vam pomognemo.
Ma dosta bre! Zabole me za Google, Facebook, Twitter, WhatsApp i sve ostale… Odoh ja na pusto ostrvo gde nema mobilne telefonije, ni kablovske, ni interneta … i da me bre niko više ne nadgleda i ne špijunira!
– Poptuno vas razumem, ali morate prvo da produžite pasoš. Istekao vam je pre 3 nedelje.


(izvor internet, dizajn, prevod i obrada by A.S.)


https://www.tetracom.rs/
https://pc-servis-kompjutera-kod-fontane.blogspot.com/
~

Photo
Add a comment...

Post has attachment
BEŽIČNO BRZINOM OD 50!

Ovih dana Telenor je pokrenuo akcijsku prodaju novog Huawei 4G rutera-modema sa SIM karticom, za bežični pristup Internetu. Govore da takav uređaj vredi bar $150 i da je među najboljim u svetu. Bežično radi kao klasičan sobni ruter a ima i četiri žičana LAN priključka. U našem PC servisu kod Fontane obavili smo kratak večernji test a sprava je radila brzinom 24 Mbps u Downloadu dok je za Upload dostigla fenomenalnih 46 Mbps! Bravo za Telenor, a veliko UAAAA za ostale provajdere koji nas godinama muvaju niskim upload brzinama, uz paprene tarife.

Gde god imate dobar signal 063 mreže, ovaj ruter-modem će biti više nego dovoljan vikendašima, pecarošima, lovcima, poljoprivrednicima, planinarima. Čak i kad se nađete usred ničega. Na primer, ako nastavnik ponese ovakav ruter na ekskurziju do nekog manastira, ceo razred može bežično i istovremeno da okači svoje slike i utiske na omiljene sajtove socijalnih mreža (a da ne troše svoj kredit).

Trenutna akcijska mesečna cena je smanjena na 625 dinara, sa kvotom od 100 GB za prenos podataka mesečno, uz dvogodišnju ugovornu obavezu. Recimo, stambena zgrada sa 6 spratova, može sa samo TRI ovakva rutera da obezbedi jeftin i brz internet za sve stanare… Odlična prilika i za preduzeća da umreže sa centralom neki istureni objekat, magacin, tezgu na pijaci… Još jednom Bravo za Telenor!

DETALJI
https://www.telenor.rs/webshop/sr/Privatni-korisnici/Modemi/Telenor/Home/#?tariff=247&contract=cena_ugovor24&cosmosInstallments=24&participation=0&purchase=cosmos&installments=false&color=2

OSTALE ZANIMLJIVOSTI
https://www.tetracom.rs/
https://pc-servis-kompjutera-kod-fontane.blogspot.com/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
AKO NE RADI

Internet u prekidu, tresemo se, nema surfovanja, a svi brauseri odmah "javljaju opasnost"! Zanimljivo je da svaki javlja različito. Neko bi reko, zbog bogatstva engleskog jezika ili zbog zaštite ovih ili onih prava. Ja bi pre reko, zbog sujete i licemerja. Mogli bi bre da se dogovore.

http://www.tetracom.rs/
https://pc-servis-kompjutera-kod-fontane.blogspot.com/
~
Photo
Add a comment...

Post has shared content
NOGE NA STOLU, VISKI?

Dragan Trivan u razgovoru za N1-TV (pogledajte video, dole)...ukazuje na pogrešne stereotipe o detektivskim poslovima. Ko je u stvari današnji moderan detektiv u Srbiji, kako deluje? Kakve su nedoumice u vezi sa potencijalnim neuskladjenim zakonskim propisima?

IZVOR: http://rs.n1info.com/a204865/Vesti/Vesti/Detektivske-agencije-u-Srbiji.html

http://www.protecta.co.rs/
http://www.protectagroup.co.rs/
~
Photo
Add a comment...

Post has shared content
HLADNJAK protiv DASKE?

Sva aktivna podnozja (hladnjaci) sa ventilatorima koji nisu baš ni jeftini, daju više štete nego koristi jer troše struju sa USBa i dodatno greju laptop. Još da podsetimo da je glavni uzročnik pregrevanja i crkavanja laptopova - PRAŠINA. Proverite ako vam je laptop topliji od 40 st., sigurno je vreme za servis i čišćenje, isplati se! Ako vam neko kaže da vam fali daska, shvatite ga ozbiljno.

Zadnjih godina (na osnovu prvih dobrih reakcija) svojim korisnicima delimo besplatno male crne DASKE, letvice 20x2x2 koje se podmetnu ispod laptopa radi boljeg hladjenja. Lično sam izmerio da je donja plastika laptopa hladnija za 4-8 st. kada se koristi ova daska, jer je malo odignut i slobodno "diše".

http://www.tetracom.rs/
https://pc-servis-kompjutera-kod-fontane.blogspot.com/
~
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded