Profile cover photo
Profile photo
Tere Sammallahti
102 followers
102 followers
About
Posts

Post has attachment
Tässä maailmassa on yllin kyllin työtä, mutta se pitää saada realisoitua työpaikoiksi. Valtiovallan ainoa keino mahdollistaa tällainen kehitys on laskea työn hintaa keventämällä työn verotusta, oli se sitten tuloverotusta, työn sivukuluja tai työnantamaksuja. Rahaa pitää kierrättää vähemmän poliitikkojen käsien kautta luomassa kuplataloutta, ja palauttaa se kiertämään kuluttajalta toiselle. Vain aito markkinaehtoinen kysyntä synnyttää työpaikkoja, joiden olemassaolo ei riipu poliitikkojen kannustimista ostaa verorahoilla itselleen kannatusta.

Muista äänestää viisaasti.

Tere Sammallahti
Uusimaa, 146
Add a comment...

Post has attachment
Suomalaiset ovat vinkeitä otuksia. Ulkomailla käydessään suomalainen syleilee niitä vapauksia, jotka antavat hänen kerrankin rentoutua vapaasti.

Kotimaan kamaralle jälleen astuessaan monelle suomalaiselle kuitenkin tapahtuu jotain. Elämisen ja yrittämisen vapaudesta, monipuolisesta arkkitehtuurista, kohtuullisista hinnoista ja elävästä kulttuurista nauttinut suomalainen muuttuu sääntelyä, holhousta, verotusta ja kiusaamista rakastavaksi sadomasokistiksi.

Haluatko vähemmän holhousta?

Muista äänestää viisaasti. ‪#‎vaalit2015‬ ‪#‎byroslavia‬
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Elintasopakolaisen puolustuspuheenvuoro
Elintasopakolaisen puolustuspuheenvuoro
jouniflemming.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Add a comment...

Post has attachment
Suomessa byrokratiasta, kieltämisestä ja holhoamisesta on tullut itsetarkoitus siinä, missä yksilönvapaus nähdään uhkana valtionkoneiston hyvinvoinnille. Me kansalaiset olemme poliitikkojen silmissä muuttuneet vain hyödynnettävissä olevaksi resurssiksi, jonka vapauksia täytyy rajoittaa aina, kun julkishallinnolta uhkaa jäädä verorahoja saamatta.

Kansalaisilla on onneksi vielä äänioikeus sekä mahdollisuus ns. talouspakotteisiin päättäjien tekemää politiikkaa kohtaan. Itse aloitan nyt Alkottoman vuoden, jonka aikana aion minimoida valtiolle maksetun alkoholiveron määrän. ‪#‎Alkoton2015‬ #Sammallahti2015
Add a comment...

Post has attachment
Suomessa termi ”sananvapaus” on vain vappunaamari poliitikoille, jotka haluavat peittää todelliset kasvonsa. Miettikääpä; vain pari päivää ennen Charlie Hebdo-iskuja Suomessa astui sananvapauttamme rajoittava alkoholilaki voimaan. Pari päivää myöhemmin joku näyttelijä oli poliisitutkinnassa, kun oli pelleillyt televisiossa Suomen lippua muistuttavan rievun kanssa. Harva kuitenkin tuntui näkevän ristiriitaa huutaessaan Je Suis Charlie.

Kun Jussi Halla-aho seuraavan kerran avaa sanaisen arkkunsa maahanmuuton vaikutuksista, tippuu Charlie-naamari jälleen monelta kotimaiselta journalistilta ja poliitikolta. Naamareiden alta paljastuvat samankaltaiset ihmiset, jotka leikkaavat nettivideoilla kurkkuja kostoksi profeettansa loukkaamisesta.
Add a comment...

Post has attachment
Tässä lista ydinvoimaa vastaan suunnatuista argumenteista ja vastaukset esitettyihin ydinvoimaan liittyvistä ongelmista. Ydinvoima ei ole ikuinen ratkaisu energiaongelmiimme, mutta tällä hetkellä se on paras vaihtoehto.
Add a comment...

Post has attachment
OL-4:n ja Hanhikivi-1:n torppaaminen tarkoittaa sitä, että 2 850 MW sähköntuotantokapasiteettia jäisi rakentamatta. Kukaan ei ole vielä esittänyt uskottavaa suunnitelmaa siitä, miten tällainen vajaus tulevaisuuden sähköntuotantokapasiteetissa tullaan korvaamaan. Konkreettiset vaihtoehdot ovat edelleenkin joko fossiiliset tai ydinvoima. ‪#‎villeniinistö‬ ‪#‎ydinvoima‬ ‪#‎rosatom‬
Add a comment...

Post has attachment
"Onko reilua vuokralla asuvaa pienituloista kohtaan, että hänen vuokraisäntänsä voi maksattaa kiinteistöverojaan ja vastikkeitaan osittain myös vuokralaisellaan? Onko reilua, että 100 kilometriä päivittäin töihin autoilevaa tuetaan rahoilla, jotka on verotettu keskusta-asuntoon ja polkupyörään rahansa sijoittaneelta? Onko oikein maksattaa korruptoituneiden poliitikkojen vaalityötä tai vaalibudjetteja AY-maksujen verovähennysoikeuden kautta heillä, jotka eivät AY-liikkeeseen halua kuulua?"
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded