Profile cover photo
Profile photo
Terbaek Network
534 followers -
Ikhlaskan Memberi Walaupun Sebesar Zarah
Ikhlaskan Memberi Walaupun Sebesar Zarah

534 followers
About
Terbaek's posts

Post has attachment
“Dulu saya terpaksa bergerak dari satu kedai ke kedai lain untuk dapatkan pakaian yang betul-betul ‘matching’ dengan bentuk badan dan juga penampilan diri supaya lebih yakin untuk berhadapan dengan orang ramai”.

Post has attachment
Tiba sahaja ramadhan, penuh pelbagai juadah di bazar ramadhan yang terdiri daripada banyak jenis menu. Lauk pauk, manisan, kuih muih juga air. Lihat sahaja menu-menu ini pasti terliur dan membuka selera bagi yang berpuasa.

Post has attachment
Hari ini kita hidup dimana peredaran ekonomi bertukar dan bergerak dengan sangat pesat apabila ada sesebuah produk atau servis yang baru sahaja bermula mampu bertahan dalam satu malam sahaja.

Post has attachment
RIYADH (Reuters) – Amerika Syarikat dan syarikat-syarikat Arab Saudi telah menandatangani perjanjian perniagaan bernilai berbilion-bilion dolar pada hari Sabtu yang lalu semasa lawatan AS Presiden Donald Trump, bertujuan dalam membantu Riyadh untuk membangunkan ekonomi yang melangkaui perniagaan minyak.

Post has attachment
SEOUL (Reuters) – agensi perisikan utama Korea Utara mempunyai sel khas yang dipanggil Unit 180 yang mungkin telah melancarkan beberapa serangan siber yang paling berani dan berjaya, menurut yang berpaling tadah, pegawai-pegawai dan pakar keselamatan internet.

Post has attachment
Semua wanita ingin tampil dengan penuh bergaya, namun tidak semua gaya bersesuaian dengan ketinggian dan bentuk tubuh masing-masing. Ada yang bertubuh ramping dan tinggi lampai, namun ada yang bertubuh gempal dan pendek.

Post has attachment
Untuk memastikan setiap ahli pasukan mempunyai motivasi yang sama seperti syarikat inginkan, ia merupakan salah satu perkara yang mencabar untuk dilakukan.

Post has attachment
Hangat isu ini diperkatakan oleh rakyat Malaysia harini, ramai yang mengatakan kegagalan kerajaan menyelesaikan isu Uber dan Grabcar menyebabkan 10,000 daripada 38,000 pemandu teksi di Lembah Klang, terpaksa memulangkan semula kenderaan mereka kepada syarikat pemilik permit sejak awal tahun lalu.

Post has attachment
Bab menggoreng ikan sahaja, perang pun bermula di dapur. Penutup periuk, pinggan, tudung periuk semua guna untuk elak daripada terkena percikan minyak. Paling tragis bila ada yang sanggup gunakan topi kaledar.

Post has attachment
Harini Admin nak berceritta mengenai insurans secara mudah dan ringkas.Sebab masih ramai di luar sana yang tak faham apa itu insurans kan?Tapi Admin akan cuba sampaikan apa yang Admin faham secara mudah ye?
Wait while more posts are being loaded