Profile cover photo
Profile photo
Terbaek Network
544 followers -
Ikhlaskan Memberi Walaupun Sebesar Zarah
Ikhlaskan Memberi Walaupun Sebesar Zarah

544 followers
About
Posts

Post has attachment
JOHN, RM4 sehari.
Sebulan, RM4 x 30 = RM120

C Model+, RM4 sehari.
Sebulan, RM4 x 30 = RM120

Harga yang sama, function yang jauh beza.

1 membahayakan.
1 inshaaAllah menyihatkan.

Itu kalau saya ambil contoh John yang berharga RM4, kalau yang yang sekotak RM7?
Bahkan ada yang cecah sekotak RM17 pun.

Entahla. Keputusan di tangan anda.
Saya hanya menyampai, anda buat pilihan.

Kalau dah buat pilihan terbaik, laju-laju whatsapp Saya. Click je link ke bawah ni πŸ‘‡πŸ‘‡

www.wasap.my/60145121425/Cuckoo
www.wasap.my/60145121425/Cuckoo
www.wasap.my/60145121425/Cuckoo

#AgentCuckoo
#UsahawanCuckoo
#CuckooBeyondStandard
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Since Amni ada share mengenai cara Amni rawat ekzema Adira dengan menggunakan penapis udara di rumah,ramai yang ingat penapis udara ni macam aircond.Sebenarnya tidak sama sekali.

Okai Amni bagi sifir mudah.

Air conditioner adalah penyaman udara atau penghawa dingin...

https://duniafarisya.com/2018/10/penapis-udara-ni-sama-ke-dengan-penyaman-udara.html
Nur Amni
Nur Amni
duniafarisya.com
Add a comment...

Post has attachment
Kalau dalam CUCKOO,tiap 10hb je mesti kecoh sebab masing2 dapat gaji.

Hari ni semua kecoh sebab semua nak share income masing2 berperang last month.

Surirumah yang jaga anak,suami yang nak cari duit lebih,anak yang nak bagi duit dkt mak ayah.

Semua ni pulun bulan lepas.
Hari ni semua senyum lebar termasuk my wife 😭😭😭😭

Duk rumah je whatsapp2 cust dan key in depan hp.
Terima kasih sangat2 kat semua yang sudi amik Cuckoo dengan wife saya .

Korang la asbab rezeki ni sampai dekat kami jugak 😭😭😭

Sapa nak join Farid dan wife buat cuckoo mehla wassap.Kami tlg guide sampai korang boleh buat 😊😊

Zero modal je 😊😊

www.wasap.my/60145121425/CuckooNE

Tq kak Azza Ahmad ketuk kepala bini kita 😭😭
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ramai anak muda sekarang terutamanya wanita sering melakukan kesilapan di dalam penjagaan muka secara harian.

Sebenarnya ada beberapa perkara rutin harian yang kemungkinan kesalahan yang sering anda lakukan didalam penjagaan muka.

#wowskinserum #wowskin
Add a comment...

Post has attachment
Hari ini ramai anak muda yang giat cuba untuk execute idea-idea hebat mereka untuk direalisasikan. Tetapi kebanyakkan mereka tidak berapa berjaya kerana tidak menyediakan ilmu yang cukup.
Add a comment...

Post has attachment
Penimbang berat boleh jadi kawan dan boleh juga jadi lawan. Bergantung pada cara penggunaan anda, ia sebenarnya mampu merosakkan lagi perjalanan anda untuk menurunkan berat badan.
Add a comment...

Post has attachment
β€œStrategi ni boleh lah buat, sebab bapak dia kaya, belikan rumah cash. Aku ni, laki bini kerja makan gaji, gaji pun sorang RM 2500/bulan. Macam mana nak beli rumah cash. Plan ni tak boleh pakai untuk anak aku”
Add a comment...

Post has attachment
Baru lihat dan baca sahaja resipi, dah telan air liur. Memang tidak menunggu lama, balik kerja terus pergi pasaraya cari bahan nak masak ikan masin talang ini.
Add a comment...

Post has attachment
Facebook telah menjadi salah sebuah platform yang boleh mendatangkan banyak traffic ke website. Pada summer 2015 Syarikat Menganalisa Traffik, Parsely telah membongkarkan bahawa Facebook telah mengatasi Google di dalam menjadi rujukan trafik untuk website berita.
Add a comment...

Post has attachment
Idaman semua wanita terutama bagi mereka yang memntingkan solekan. Ternyata terdapat banyak jenis langkah bagi melentikkan bulu mata.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded