Profile cover photo
Profile photo
Telegiganten Aps
20 followers -
Vores mål er at have tilfredse og glade kunder, derfor tilbyder vi Dem tilfredshedsgaranti når du handler inde på vores hjemmeside.
Vores mål er at have tilfredse og glade kunder, derfor tilbyder vi Dem tilfredshedsgaranti når du handler inde på vores hjemmeside.

20 followers
About
Telegiganten's posts

Post has attachment

Post has attachment
Vi, hos Telegiganten.dk, har indrettet os inden det nye teknologiske udvikling, hvilket har ført os til, at lancere vores egen hjemmeside. Vores kunder nu har muligheden for, at shoppe på vores Webshop 24 timer i døgnet, hvor det er muligt at se priser og lagerbeholdning.

Vi arbejder løbende på, at have de mest gængse varer på vores lager, og har et samarbejde med logistikcenter, hvorfra vi kan garantere dag-til-dag levering i hele landet og hurtigt levering i Norden.

Vores fokus ligger i, at være en stabil forhandler med speciale og kvalitets reservedele til alle de kendte teknologiske udstyr reservedele og solid leverandør på det danske markedet, og være hovedleverandør til virksomheder i Danmark og Norden, med et kvalitet der topper til konkurrencedygtige priser.
Hos Telegiganten.dk sætter vi stor pris på kvalitet og service, og er altid klare til hjælpe vores kunder med et smil. Med dette sagt, kan vi med prale, at vi altid står inden for vores reparationer, og skulle der imod forventning opstå problemer, udskifter vi gladelig alle defekte dele. Vi tager også gerne ansvar for vores sendte produkter inden for rimelig tid.
Wait while more posts are being loaded