Profile cover photo
Profile photo
Techlab Τεχνική-Κατασκευαστική εταιρεία
17 followers -
κατασκευαστική εταιρία, τεχνική εταιρία, κατασκευή κατοικίας, ανακαίνιση κατοικιών, κατασκευαστική-τεχνική εταιρία Aγία Παρασκευή, αρχιτεκτονικό γραφείο Αγία Παρασκευή, κατασκευή κατοικίας
κατασκευαστική εταιρία, τεχνική εταιρία, κατασκευή κατοικίας, ανακαίνιση κατοικιών, κατασκευαστική-τεχνική εταιρία Aγία Παρασκευή, αρχιτεκτονικό γραφείο Αγία Παρασκευή, κατασκευή κατοικίας

17 followers
About
Posts

Post has attachment
Καλοκαιρινός ‪#‎Διαγωνισμός‬ της Techlab με δώρο ένα 4ήμερο στην Ερέτρια.

Ανακαίνιση τον Ιούλιο; Διακοπές τον Αύγουστο...

Επιλέξτε 1 από τα 4 πακέτα ανακαίνισής μας που μπορείτε να δείτε εδώ http://techlabpartners.gr/Kalokairini_Prosfora.pdf , ανάλογα τις ανάγκες και τα τετραγωνικά της κατοικίας σας ή επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας τις ανάγκες σας, ώστε να φτιάξουμε προσφορά ακριβώς στα μέτρα σας και μπείτε στο Διαγωνισμό μας, με δώρο 3 πολυτελής διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με πρωινό, σε 2κλινο δωμάτιο σε Ξενοδοχείο στην Ερέτρια, τον Αύγουστο!

*Όλοι όσοι προχωρήσουν σε ανακαίνιση της κατοικίας τους (ανεξάρτητα από το αν είναι μικρή ή μεγαλύτερη) θα συμμετέχουν στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιουλίου.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Αναβαθμίστε ολόκληρη ή επιμέρους την κατοικία σας και την ποιότητα διαβίωσής σας!

Η εταιρεία μας αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων μηχανικών, αρχιτεκτόνων και διακοσμητών εσωτερικού χώρου, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες! 

Οι τεχνίτες μας είναι άτομα με πείρα στις ‪#‎ανακαινίσεις‬ που θα φτάσουν το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα των εργασιών του χώρου σας.

Κάποιοι απ'τους λόγους για να επιλέξετε την ‪#‎Techlab‬:

✔ Παρουσίαση από την αρχή του συνολικού κόστους του έργου χωρίς επιπλέον χρεώσεις
✔ Συγκεκριμένη ημερομηνία παράδοσης του έργου 
✔ Μελέτη, σύμφωνα με το ύψος δαπάνης που έχετε επιλέξει
✔ Επαγγελματικό τεχνικό προσωπικό και ποιοτική εκτέλεση των έργων 
✔ Εγγύηση στα έργα μας, με πιστοποιημένα υλικά και εργασίες
✔ Ποιότητα κατασκευής, σε πολύ καλές τιμές

Είτε ενδιαφέρεστε λοιπόν για ‪#‎Ανακαίνιση_Κουζίνας‬, είτε για ‪#‎Ανακαίνιση_Μπάνιου‬, είτε φυσικά για την πλήρη ανακαίνιση της οικίας σας, η Techlab είναι το κατάλληλο εργαλείο στα χέρια σας!
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://www.techlabpartners.gr/services/renovations για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού με ένα μηχανικό της εταιρείας μας.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ολοκληρωμένα πακέτα ανακαίνισης σε ανταγωνιστικές τιμές, με δυνατότητα επέκτασης των εργασιών στα μέτρα σας!

Mάθετε περισσότερα στο http://www.techlabpartners.gr/services/renovations

Eπικοινωνήστε σήμερα μαζί μας, επιλέξτε με τη βοήθεια ενός έμπειρου μηχανικού της εταιρείας μας το πακέτο ‪#‎ανακαίνισης‬ που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, αναβαθμίστε το χώρο που ζείτε και δώστε αξία στο ακίνητό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες...
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nέα ιστοσελίδα, νέες υπηρεσίες από την TechLab...
Aνακαλύψτε τις, στο http://www.techlabpartners.gr  #techlab #construction 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Techlab new logo! #techlab  
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Το σύγχρονο περιβάλλον όπου ζούμε έχει υψηλές απαιτήσεις για να εξασφαλίσουμε ένα υγιές και βιώσιμο κτήριο. Η δόμηση στην Ελλάδα αποτελείται κυρίως από κατασκευές τις δεκαετίας του 1980 περίπου το 80% των κτηρίων έχουν κατασκευαστεί την περίοδο αυτή. Οι μέθοδοι δόμησης έχουν εξελιχτεί, νέα υλικά έχουν εισέρθει στον χώρο της οικοδομής και ολοένα νέοι μέθοδοι κατασκευής έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της εξέλιξης. Μέλημα της TECHLAB είναι η γνωστοποίηση αυτών των μεθόδων στον σύγχρονο καταναλωτή και η προσπάθεια δημιουργίας της κατάλληλης κουλτούρας με σκοπό την πράσινη δόμηση, την χρήση οικολογικών υλικών, την μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και σαφώς την μείωση των λειτουργικών εξόδων της κατοικίας.
Είναι σχεδόν βέβαιο, ότι οι ιδιοκτήτες που θα καταφέρουν, όχι μόνο να ξεπεράσουν την σημερινή κρίση, αλλά και να συνεισφέρουν στην διαμόρφωση αυτής της κουλτούρας στην νέα γενιά θα έχουν σαφώς οικονομικό όφελος. Η εταιρεία μας με τους κατάλληλους ειδικευμένους συμβούλους εντοπίζει τα προβλήματα που παρουσιάζουν αυτά τα κτήρια και προτείνει λύσεις, κατασκευάζοντας έργα που θα ενσωματώσουν τις ευρωπαϊκές οδηγίες στην ελληνική πραγματικότητα.
Η ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων έχει σκοπό την βελτίωση της αποδοτικότητάς τους, την επίτευξη βέλτιστων αποσβέσεων, την αύξηση της αξίας τους, την μείωση της κατανάλωσής τους και σαφώς την διαμόρφωση ενός υγιούς περιβάλλοντος διαβίωσης.

Για την επίτευξη των προαναφερόμενων σκοπών, μπορούμε να: 
1.  Διενεργήσουμε επιτόπιες επιθεωρήσεις, στους χώρους των κτηρίων 
2.  Καταγράψουμε, ελέγξουμε και αναλύσουμε την υφιστάμενη ενεργειακή κατάσταση κτηρίων 
3.  Εντοπίσουμε πιθανά προβλήματα λειτουργίας, σημεία σπατάλης ενέργειας και αστοχίες 
του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού 
4.  Προτάσεις παρεμβάσεων σύμφωνα με την ενεργειακή κλάση του κτηρίου, την τοποθεσία και την τοπογραφία της περιοχής
6.  Κοστολόγηση των επικρατέστερων παρεμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου, της οικίας ή του διαμερίσματος 
7.  Υλοποίηση ενεργειακής αναβάθμισης από την εταιρεία μας (Διαχείριση-κατασκευή και επίβλεψη έργου παρουσία πάντα εκπρόσωπου μηχανικού από την εταιρεία μας)
8. Έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού και πιστοποίηση των αποτελεσμάτων της ενεργειακής αναβάθμισης.
9.  Εγγύηση υπηρεσιών και κατασκευής από την ΤECHLAB!Ενδεικτικά υπηρεσίες Ενεργειακής Αναβάθμισης
1. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΚΕΛΥΦΟΥΣ ΚΤΗΡΙΟΥ
2. ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ-ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑ – ΔΩΜΑΤΟΣ
3. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ Ή ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ
4. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ-ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
5. ΣΚΙΑΣΗ ΚΤΗΡΙΟΥ
6. ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ ΚΤΗΡΙΟΥ
7. ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ / ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
8. ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΤΗΡΙΟΥ
9. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ
Οι υπηρεσίες αυτές μπορούν να εφαρμοστούν και μεμονωμένα!
Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι οικολογικά με κατάλληλη σήμανση, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες.
Ελάτε λοιπόν να αναβαθμίσουμε την περιουσία σας και να σχεδιάσουμε το μέλλον!
Add a comment...

Post has attachment
Η εταιρεία μας εκτός από την επίβλεψη και την κατασκευή κάθε κτιριακού έργου αναλαμβάνει ανακαινίσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του πελάτη συνδυάζοντας μαζί την ποιότητα και την αισθητική δημιουργώντας άνετους και λειτουργικούς χώρους γρήγορα και οικονομικά.

Οι ανακαινίσεις περιλαμβάνουν αποτύπωση των χώρων, μελέτη και σχεδιασμό, ρεαλιστική απεικόνιση, προϋπολογισμό με βάση τη μελέτη που έχει πραγματοποιηθεί, χρονικό προγραμματισμό εργασιών, κατασκευή με εξειδικευμένα συνεργεία.
Παράλληλα, αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων με σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων. 

Το πιο σημαντικό είναι πως η εταιρεία μας στηρίζει τον επενδυτή, καθώς κάθε ανακαίνιση αποτελεί επένδυση, και τον προασπίζει καθόλη την διάρκεια της υλοποίησης από την σύλληψη της ιδέας έως και την μετέπειτα λειτουργία της κατασκευής, τα συμφέροντα των πελατών της. Εάν επιθυμείτε έναν συνεργάτη τότε έχετε το κατάλληλο εργαλείο στα χέρια σας.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Τέλος στην κατασκευή εμπορικών κέντρων με απλές νομοθετικές ρυθμίσεις.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded