Profile cover photo
Profile photo
Team-Focus
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Joseph Oubelkas, schrijver van de bestseller ” 400 brieven van mijn moeder ” en Martijn dekker, professioneel triatleet, vertellen op 15 mei hun bijzondere verhaal bij Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht. Deze avond staat in het teken van #jemoethetzelfdoen

Voor € 30 hoor je inspirerende verhalen die je nog lang zullen bijblijven en drinken we samen een kopje thee, koffie en een borrel.

Inschrijven kan via administratie@team-focus.nl onder vermelding van: 15 mei. Vervolgens krijg je een inschrijfformulier dat je volledig dient in te vullen, waarna je kunt overgaan tot betaling.

We zien je graag op 15 mei!
https://team-focus.nl/15-mei-ben-jij-er-bij-oubelkas-en-dekker/
Add a comment...

Post has attachment
Mogen we ons even voorstellen? Wij zijn team-focus
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Wil jij ook op 30 juni komen ervaren wat ervaringsleren is? Hier een reactie van iemand uit vorige masterclass:
..."geleerd: ik kan/durf meer dan ik denk, ik heb meer invloed op een groep/individu dan ik denk te hebben, groepsleden hebben meer positieve invloed op me dan ik dacht, conclusie er is meer wederzijdsheid/contact dan ik dacht. Ik zie mezelf vaak als te over gefocust en daarmee egoïstisch. Dit is dus eigenlijk niet waar. Ook als denker kan ik waardevol zijn en ik kan zelf buiten het kader van denker stappen. Mensen veroordelen het niet en waarderen het zelfs"...

https://www.facebook.com/events/1430667387247508/
Add a comment...

Post has attachment
Op 19 mei was er een masterclass ervaringsleren in Buitenplaats Vaeshartelt. 30 juni 2015 is deze er weer. Inschrijven kan via Familie-Focus.nl
gr team focus
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Supervisie is een op reflectie gebaseerd leergesprek voor professionals die met mensen werken. De professional onderzoekt zijn werkervaringen onder begeleiding van een supervisor. Hij wordt zich hierdoor meer bewust van zijn eigen gedachten, gevoelens, verwachtingen, normen en waarden en van de wijze waarop deze zijn handelen bepalen. Hij leert hoe hij als persoon in het betreffende beroep in een concrete werksituatie te werk wil gaan. Dit leidt tot inzicht in en verbeteren van beroepsmatig handelen.

 #lvsc  #Supervisie #leren   #ervaringsleren   #supervisie   #lvsc   #team   #teamfocus   #focus  
http://team-focus.nl/training/individu-trainingen/supervisie/
Add a comment...

Post has attachment
#cultuurtraject  

Bij gedrag en acceptatie speelt voorbeeld gedrag van de leidinggevende en het managementteam een doorslaggevende rol. Kenmerkend voor de positie van managers bij verandering is dat zij moeten omgaan met de gevoelens en reacties van hun teamleden, maar ook met hun eigen gevoelens en reacties. In een Team-Focus Cultuurtraject gaan we daarom graag eerst met de leidinggevenden en vervolgens met de teams aan de slag.

WAAR GAAN WE SAMEN AAN WERKEN?

In het Team-Focus Cultuurtraject draait het om bewustwording van de attitude met betrekking tot veranderingen binnen de organisatie. Verder kunnen zaken als samenwerken, verantwoordelijk gedrag, doelen stellen en vertrouwen aan bod komen. Uitgangspunt bij onze aanpak is kijken naar wat wel werkt, in plaats van kijken naar de problemen. Positief, waarderend begeleiden, organiseren en veranderen, dat is wat we doen.

OP WELKE MANIER?

Om te komen tot het meest optimale cultuurtraject gaan we in gesprek met de opdrachtgever. Gezamenlijk gaan we bespreken hoe met behulp van bijvoorbeeld Ervaringsleren, DISC, coaching en supervisie, vorm gegeven kan worden aan de gewenste verandering. Op basis van het aantal trainers die aan ons verbonden zijn, kunnen wij ook grote groepen ineens trainen (150-200 personen).

CULTUURTRAJECTEN HEBBEN WE SUCCESVOL AFGEROND BIJ ONDER ANDERE:

Friesland Campina
Baat
Boskalis
Pergamijn
Radar

http://team-focus.nl/training/organisaties/cultuur-traject-2/
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
team-focus op Facebook, youtube, twitter 
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded