Profile cover photo
Profile photo
Team Blue
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
De website van Graafschapsfeesten Horn staat online, lees en zie hier hoe we tot dit eindresultaat zijn gekomen.

https://www.team-blue.nl/portfolio/graafschapsfeesten-horn/

Post has attachment
Bed & Breakfast 't Inj blij kunnen maken met een nieuwe website én flyers!

Lees hier meer: https://www.team-blue.nl/portfolio/bed-breakfast-t-inj/

Post has attachment
Een tijdje geleden heeft Team Blue voor Nicole Derks haar nieuwe website gemaakt.

Lees hier meer: https://www.team-blue.nl/portfolio/nicole-derks/

Post has attachment
U wilt een blog, (bedrijfs)website of webshop opzetten maar nog geen idee hoe u dit wilt aanpakken? WordPress is wellicht de oplossing die u zoekt! Lees meer op onze website of WordPress voor u geschikt is en wat de voor en nadelen hiervan zijn: https://www.team-blue.nl/wordpress-als-cms-geschikt-voor-mij/

Post has attachment
De vindbaarheid van je website verbeteren en in stand houden? Lees hier hoe je zelf aan de slag kunt met Yoast SEO, en verbeter de vindbaarheid van je website:
http://www.team-blue.nl/zoekmachine-optimalisatie-met-yoast/

Post has attachment
Picobello Catering is een startend catering bedrijf dat sinds dit jaar actief is. Met een divers assortiment zoals fingerfood, hapjes buffetten, thema buffetten en BBQ naast het normale koude en warme buffetten is het in ons digitale tijdperk een logische stap om een website te laten ontwikkelen. Hiervoor hebben ze ons benaderd, lees hier meer: http://www.team-blue.nl/portfolio/picobello-catering/

Post has attachment
Animaties zijn al een hele poos populair en worden steeds meer gebruikt. Op het gebied van webdesign zijn subtiele animaties een aangename toevoeging voor een website.

Bekijk de bewegende animatie hier: http://www.team-blue.nl/animatie-monster/

Post has attachment
Hermus Catering & Partyservice is vernieuwd met een nieuw logo, geoptimaliseerde website en flyers ter introductie van de nieuwe dienst bezorgmaaltijden: http://www.team-blue.nl/portfolio/huisstijl-hermus-catering-partyservice/

Post has attachment
Het is weer de tijd van het jaar, knusse sfeer, overal lichtjes, gezellig samenzijn en zoals ik heb gehoord veel postbodes met tassen vol pakketjes. De feestdagen komen eraan en dat is ook online te merken.

De laatste kerstinkopen worden gedaan, steeds meer online. Niet alleen de consumenten maar ook de verkopers hebben het ontzettend druk. De online voorraad gevuld houden, kerstacties worden gehouden maar vooral bestellingen afgehandeld. En dit moet natuurlijk wel veilig gebeuren!

In deze blogpost lees je alles over veilig online kerstshoppen, de toegevoegde waarde van SSL en de nieuwe mobiel eerst index van Google: http://www.team-blue.nl/googelend-het-jaar-uit/

Post has attachment
Hoewel iedereen zijn huis schoonmaakt, de auto poetst maar ook technisch onderhoudt met het bijvullen van onder andere olie en koelvloeistof wordt het systeem wat we vaak ook dagelijks gebruiken vergeten.

De computer wordt er vaak neergezet en er wordt van verwacht dat deze gewoon blijft functioneren door de jaren heen. Helaas blijkt dit in veel gevallen anders te lopen.

Lees hier hoe je een computer schoonmaakt: http://www.team-blue.nl/grote-computer-schoonmaak/
Wait while more posts are being loaded