Profile cover photo
Profile photo
Taxi Service Venlo
30 followers
30 followers
About
Posts

*✔ 24/7 Bereikbaar ✔ Alleen ritprijs opvragen ✔ Vaste prijzen ✔ Geen dubbele tarieven ✔ Ongeacht weekend/nacht ✔ Klantenervaringen online ✔ Ervaren chauffeurs ✔ Online boeken ✔ Luchthaven vervoer ✔ Wijzigingen? Geen probleem!

*✔ Internationaal ✔ Voordelige tarieven ✔ Havenvervoer ✔ Personenvervoer ✔ Woon-werk vervoer ✔ Groepsvervoer.

* prijsafspraken mogelijk voor vaste klanten, incl. rijden op rekening

* vaste ritprijs van en naar diverse luchthavens zoals Schiphol, Weeze en Dusseldorf

* lectuur in de wagen ter ontspanning

* de taxi kan zowel telefonisch of per email worden besteld.

15de editie Nach van 't Limburgse Leed

Post has attachment

Post has attachment
Taxi Venlo Holland Casino
Photo

Post has attachment
Taxi Venlo Dusseldorf:
 is een 24 uur  service  naar het vliegveld van Dusseldorf

Met Taxi Service Venlo begint uw (zaken)reis uitgerust en comfortabel. Wij brengen u direct vanuit thuis, uw hotel of bedrijf tot voor de vertrekhal van de luchthaven. Dit bespaart gesleep met bagage, hoge parkeerkosten en uw reistijd wordt tot een minimum beperkt. Wij verzorgen alleen privé vervoer, dat wil zeggen dat u rechtstreeksnaar de luchthaven gebracht wordt en niet met andere passagiers gecombineerd wordt.

Post has attachment
Taxi en luchthaventaxi

Wij beschikken over een 24-uurs taxiservice, u reserveert snel en voordelig uw taxi via onze centrale. Voor deze service zij wij gerenommeerde taxibedrijf die u snel en veilig overal naartoe brengt. Daarnaast beschikken wij tevens over een airportservice en is het mogelijk om u op te halen van alle luchthavens in Nederland, België en Duitsland.

Wilt u graag een taxi of airportshuttle reserveren? Vraag onze receptie naar de mogelijkheden of stuur een mail naar onze centrale. 
Photo

Post has attachment
Taxi Service Venlo, is een taxionderneming die haar vervoersdiensten binnen en buiten Nederland verleent. Vervoerscomfort, vervoersveiligheid en een vertrouwde service zijn onze drie kernwaarden. Om dit waar te maken beschikken wij over professionele, vriendelijke en betrokken chauffeurs. Onze chauffeurs zijn niet alleen op grond van deze kenmerken geselecteerd maar tevens op de bereidwilligheid e...n het verlenen van goede service naar onze klant toe.
Al onze chauffeurs zijn gediplomeerd en ten alle tijden representatief gekleed. Daarnaast is ons wagenpark van alle gemakken voorzien en bestaat uit comfortabele en goed onderhouden wagens van het merk Mercedes.

Voor uw gemak accepteren wij creditcards en verzorgen wij eventueel ritten op rekening. Taxi Service Venlo verzorgt voor u zeven dagen per week, 24 uur per dag taxivervoer.
Photo

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded