Profile

Cover photo
Verified local business
Taribush Uitjes - Kamp de Marke
Event Planner
428,560 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
De nieuwe promo van Drenthe, gemaakt in de tuin van Kamp de Marke!
#lheebroek #dwingelderveld #drenthe http://ow.ly/Guh4301zSt5
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
De promotie van onze Break in Room wordt nog verder uitgebreid!
Doe je beste onze nieuw banner ergens te spotten!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Nationaal Park Dwingelderveld, onze achtertuin, bestaat dit jaar 25 jaar en om die reden worden er een aantal extra dingen georganiseerd. Onder andere de theatervoorstelling 'Kudde' . Je kan daarvoor al online tickets bestellen!

http://ow.ly/4mPvH1
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Cool, wij kregen als geitenhouder ook een enquête van Provincie Drenthe ivm de eventuele komst van de wolf. Bij ons is die welkom!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
De Paashaas zit klaar en de tent staat!
Eieren zoeken tijdens de kindertocht wordt morgen geregeld door de Paashaas!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Het Wandelfestival zondag a.s. is een uitje voor het hele gezin. Voor de oudere kids is er een avonturentocht!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Dit is de moeite waard!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Weet jij binnen 90 minuten binnen te komen in onze Break in Room?
#omgekeerde #escaperoom

http://taribush.nl/uitje/break-in-room-escape-room/
 ·  Translate
Bij de Break in Room is het de bedoeling om zo snel mogelijk binnen te komen in tegenstelling tot een Escape Room. Te boeken bij Taribush in Drenthe!
1
Add a comment...
 
Hier nog een fotoalbum van een wandelaar van het Wandelfestival afgelopen zondag. http://ow.ly/ZSLcY door http://www.2wild.nl/
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Hier nog 1 keer de link naar de website van het Wandelfestival.
Iedereen is morgen welkom! http://ow.ly/ZHJhx
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Mooi @weeronline laat er geen gras over groeien.
Het Wandel Weercijfer voor zondag is een 9!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Vooraf inschrijven voor het Wandelfestival is niet nodig, het kan niet eens. Kom zondag gezellig aanwaaien! http://ow.ly/ZAp65
 ·  Translate
1
Add a comment...
Contact Information
Map of the business location
Lheebroek 30a 7991 PM Dwingeloo Netherlands
Lheebroek 30aNLDrentheDwingeloo7991 PM
+31 521 597 215taribush.nl
Event Planner, Canoe & Kayak Tour Agency
Event Planner
Canoe & Kayak Tour Agency
Event Management Company
Event Venue
Group Accommodation
Hiking Area
Recreation Center
Google+ URL

See inside

Panorama
Panorama
Write a review
Review Summary
4.6
20 reviews
5 star
13 reviews
4 star
6 reviews
3 star
1 review
2 star
No reviews
1 star
No reviews
Photos
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
Scrapbook photo 4
Scrapbook photo 5
Scrapbook photo 6
Upload public photo
Your Activity
All reviews
Grytsje Bakker's profile photo
Grytsje Bakker
2 months ago
21 mei 2016 was onze familiedag welke wij op Taribush Kamp de Marke hebben doorgemaakt. Wat een prachtige locatie en wat een relaxte dag hebben wij gehad. De ontvangst was super, de hapjes en drankjes goed verzorgd en erg lekker. De speurtocht met de geit was erg leuk, vooral toen de geit gewoon los met ons meeliep en zelf de weg kende. Anderen hadden een koppige geit, wat ook weer veel hilariteit gaf. Ook het boogschieten viel erg in de smaak bij jong en oud. Lekker relaxen met borreltijd en een heerlijke barbeque, de zit/hangkussens waren steeds bezet en worden inmiddels overal op internet gezocht voor thuis :) Met muziek op de achtergrond uit de jaren 60/70 waanden sommigen zich terug in de hippietijd. Wij waren met een groep in de leeftijd van 0 - 65+ jaar. Iedereen heeft genoten en we kijken dan ook terug op een zeer geslaagde familiedag. Jorn en Josbert, bedankt voor deze geweldig mooie en verzorgde dag! Wij hebben genoten! Groetjes, Grytsje Bakker-Sijens
• • •
Response from the owner - 2 months ago
Hoi Grytsje, Heel erg bedankt. Leuk om te lezen! Groetjes Harrie en natuurlijk ook van Jorn en Josbert!
Monique Hoppen's profile photo
Monique Hoppen
a month ago
We hebben begin juni 2016 een familieweekend gehad op Kamp de Marke van Taribush en dat was geweldig. Relaxte sfeer en prachtig omgeving. Van de dagactiviteiten naast de groepsaccommodatie heb je totaal geen overlast, je kunt echt op jezelf zijn met de familie. Bedden waren prima en de keuken is goed uitgerust voor grote groepen. De omgeving biedt voldoende activiteiten voor ieder z'n budget. Goede accommodatie op een toplocatie!
Response from the owner - a month ago
Hoi Monique bedankt! Daar doen we het voor. Groetjes Harrie
Geert Guchelaar's profile photo
Geert Guchelaar
4 months ago
Afgelopen zondag (13 april 2014) onze eerste familiedag gehad in de bossen van Dwingeloo, georganiseerd door Taribush. Hoewel het qua temperatuur iets warmer had mogen zijn, was het een geslaagd evenement voor onze groep, die qua leeftijd varieerde van 4 tot 62. Begonnen met een rondje bosgolf en via een wedstrijd pijl en boogschieten en een heerlijke boswandeling onder begeleiding van een geit met de naam Annelies geëindigd met een barbecue. Begeleiding door Jos was prima in orde en toen alle kruitdampen rond 18:30 waren opgetrokken, was iedereen het er over eens: heerlijke dag gehad, met dank aan Taribush.
• • •
Megan Huisman's profile photo
Megan Huisman
a month ago
Onze familiedag gehouden bij Taribush, het was een geslaagde dag en voor herhaling vatbaar. De organisatie doet er alles aan om de dag goed te laten verlopen. Prachtige locatie en erg kindvriendelijk. Leuke activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud.
Response from the owner - a month ago
Mooi. Bedankt voor je Review. Wij willen graag voor jong en oud een leuke dag kunnen bieden, mooi als dat ook zo wordt ervaren. Groetjes Harrie
Aline Stroetinga's profile photo
Aline Stroetinga
2 weeks ago
9 juli hebben we met ons personeel een prachtige dag gehad. iedereen heeft volop plezier gehad. En men was vooral erg te spreken over de BBQ. Super geregeld allemaal! De Jachthut is tevens een prachtige locatie! Bedankt voor de goed verzorgde dag. een dikke pluim!
Response from the owner - 2 weeks ago
Hoi Aline, dank je wel en fijn te horen! Jullie hadden de BBQ de Luxe, en die is net even wat uitgebreider dan onze standaard barbecue. Fijn dat die gewaardeerd is! Groetjes Harrie en natuurlijk ook van Gerda en Nienke
bianca van Blitterswijk's profile photo
bianca van Blitterswijk
a month ago
Op 4 juni hadden wij onze familiedag met collega's en hun gezinnen. We hebben het fantastisch gehad. Het weer was super en wat een geweldige locatie. Alles was tot in de puntjes geregeld. Het was ontspannen en iedereen voelde zich prima thuis. Je kunt zien en voelen dat jullie je werk leuk vinden... Echt TOP
Response from the owner - a month ago
Mooi!
Robin Schuttrups's profile photo
Robin Schuttrups
a month ago
Gisteren van een mooie familiedag genoten. Ondanks het wat mindere weer, werd er een leuk gevarieerd programma aangeboden op een schitterende locatie. Er is veel mogelijk in overleg en een bezoek is zeker de moeite waard. Het wandelen met de geit is ook zeker een aanrader, de kinderen genoten ervan.
Response from the owner - a month ago
Bedankt en mooi dat de kinderen ook hebben genoten! Groetjes Harrie
Gerda Vandonkersgoed's profile photo
Gerda Vandonkersgoed
10 months ago
Afgelopen weekend hebben wij ons familieweekend gehad bij De Marke van Taribush. De hele groep van 30 personen, varierend in leeftijd van 15 - 86 jaar heeft zich erg goed vermaakt. De accommodatie en de lokatie is geweldig. Vrijdagavond lekker bij het kampvuur, er liepen reeen en er was een prachtige volle maan. De volgende dag actief op de fiets richting Westerbork en 's avond op De Marke genoten van de bosbarbeque. Prima om dit op de lokatie te doen: als je hier zit wil je helemaal niet naar een restaurant. Op zondag hebben we met z'n allen (ook mijn vader van 86) meegedaan aan de archery games. Heel erg leuk, we hebben ontzettend gelachen. De Marke is is door de plek waar het ligt en hoe jullie alles hebben ingericht en geregeld een heel ontspannen plek om te verblijven.
• • •
Response from the owner - 10 months ago
Hoi Gerda, super leuk om te lezen. En uiteraard heel fijn dat jullie het leuk hebben gehad. Nogmaals heel erg bedankt. En wie weet tot ziens. Groetjes Harrie (met de drone) zodra ik de beelden heb laat ik het nog weten.