Profile cover photo
Profile photo
TáncolniJó!
51 followers -
A tánc felfrissülés, teljes kikapcsolódás, felejthetetlen élmény!
A tánc felfrissülés, teljes kikapcsolódás, felejthetetlen élmény!

51 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
#tancolnijo Pilates órák - 2016. februárjától az alábbi pilates órákat szervezzük azok számára, akik szeretnének megszabadulni gerinc fájdalmaiktól, a nem megfelelő testtartásból eredő izom- és ízületi elváltozásoktól! Az órákat Lemákné Szabó Etelka (Etus) tartja. Az órákra a PILATES - Időpontfoglalás menüpont alatt lehet jelentkezni! A csoport létszám max. 10 fő!

Post has attachment

Post has attachment
#tancolnijo Versenytánc órarend 2016. I. félév - 2016. január 14-től az alábbi órarend lesz érvényben a versenytánc iránt érdeklődők számára!

Post has attachment
#tancolnijo Latin Lady Dance - Szeretettel várjuk november 8-tól azokat a táncolni vágyó lányokat, hölgyeket, akik táncpartner hiányában szeretnék jól érezni magukat. Szeretnének megismerkedni a latin táncok (samba, rumba, cha cha cha, salsa) alapmozgásaival! Az órák minden vasárnap 14.00-15.00 óráig tartanak! Jelentkezni e-mail-ben lehet, a stúdió e-mail címén folyamatosan!  

Post has attachment
#tancolnijo Megújultunk! - Felfrissülve várjuk a Fenomén TáncStúdió látogatóit! Táncosokat, tanfolyami csoportjaink tagjait! Kezdődhet újra az új táncévad!  

Post has attachment
#tancolnijo Gyermektánc óvodásoknak - Október 1-jétől Stúdiónkban óvodások részére táncórakat szervezünk! Óvodás tánc óráinkra a 4-6 éves korú ovosokat várjuk!Az órák tervezett időpontja: kedd és csütörtök 16.30-17.30! A gyermekek a tánc órák keretein belül játékos formában ismerkedhetnek meg a tánc alapjaival, illetve a klasszikus balett és a jazz tánc néhány mozdulatával. Többek között Walt Disney zenékre készítünk olyan táncokat, amely megalkotásában a kicsik is részt vesznek. Az órák so...

Post has attachment
#tancolnijo KEZDŐ Salsa tanfolyam - A Fenomén TáncStúdióban szeptember 17-től (csütörtök) salsa oktatás indul. Az óra időpontja: 20.30-21.30. Jelentkezni e-mail-ben lehet, regisztráció a jelentkezés sorrendjében történik. Az oktatás max. 26 fős csoportban történik.

Post has attachment
#tancolnijo Versenytánc órarend 2015 szeptemberétől! - A versenytáncórák 2015. szeptember 7-től indulnak. Részletek az alábbi órarendben!    
Wait while more posts are being loaded