Profile cover photo
Profile photo
Talouteen.com
7 followers -
Helppoja ja arkisia vinkkejä talouteen ilman jonninjoutavuuksia - pidetään faktalinjat kaikessa mitä julkaistaan.
Helppoja ja arkisia vinkkejä talouteen ilman jonninjoutavuuksia - pidetään faktalinjat kaikessa mitä julkaistaan.

7 followers
About
Posts

Post has attachment
Mikä ero on kulutusluotolla ja pankkilainalla? No ei yhtikäs mikään. Lainamarkkinat vain muuttuvat, takavuosien erona on erityisesti se, että pankkilaa saa nyt myös netistä vaivattomammin kuin koskaan: https://www.talouteen.com/pankkilaina-vertailu-netissa/
Add a comment...

Post has attachment
Onko osamaksulla ostaminen järkevää, turvallisa tai kannatavaa koskaan? Onhan se, kunhan pidät homman hanskassa, etkä lähde kahmimaan jokaista tuotetta maan ja taivaan väliltä. Elektroniikan ja auton haninta osamaksulla saattaa olla edullinen tapa ratkaista väliaikainen fyrkkavaje ilman pikavippiä tai muuta lainaa.
Add a comment...

Post has attachment
Lainankilpailuttajia lisää vai ja joka tuutista? No joo, ehkä, mutta tämän nimen voi mainita, sillä se erottuu joukosta. Se on nopeampi kuin monet muut ja kattava siinä samassa. Mitään äärettömän spesifikkiä ominaisuutta se ei kuitenkaan tarjoaa, mutta esittelemme kaikki luotettavat lainapaikat, joten tässä yksi komistamaan rivejämme: https://www.talouteen.com/nettirahoitus-kokemuksia/

Yhden asian palvelusta voi ainakin nostaa pinnalle, sen hakemus on nopein ja lyhyin, mihin olemme koskaan törmänneet ellei vanhoja "SMS-vippejä" lasketa, joita oli joskus muinoin 2004-2007.
Add a comment...

Post has attachment
Oletko koskaan kuullut käänteisestä asuntolainasta? No nyt ainakin olet, sillä sellainenkin lainamahdollisuus on olemassa. Sen saaminen on kuitenkin mahdollista vain, jos omistat pankille vakuudeksi kelpaavan asunnon eli suurimman osan suomalaisista voi jo tällä perusteella rajata pois.

Voitte lukea lisää vakuudellisesta käänteisestä asuntolainasta, kokemuksista ja sen kannattavuudesta täällä:
Add a comment...

Post has attachment
Oletko yrittänyt aloittaa säästämisen, mutta kuitenkin epäonnistunut siinä aina ja luovuttanut? Meidän neuvo on, että älä missään tapauksessa anna periksi, vaan aloita uudestaan ja mikä sen parempi päivä aloittaa, kun 1.6. sillä onhan kuun ensimmäinen päivä.

Säästäminen on pitkäjänteistä työtä ja se ei tarkoita, että kaikki henkinen energia pitäisi kohdistaa siihen. Päinvastoin, sen pitäisi olla taustalla rullaava prosessi, joka paranee vuosi vuodelta viisailla talouspäätöksillä. Lue nämä 10 vinkkiä, kuinka säästät rahaa pienilläkin tuloilla:
Add a comment...

Post has attachment
Onko lainavakuutuksessa mitään jiitä? Sehän maksaa ja kaikenlaista lisää... Mutta, kun mietitte asiaa toiselta kantilta, niin pitkässä asuntolainassa sellainen voi tulla hyvinkin kannattavaksi. Koskaan kun ei voi tietää, lähteekö työpaikka alta tai sairastutko äkillisesti tms.

Suosittelemme ainakin tutustumaan lainaturvavakuutukseen, sen tarjoavien tahojen ehtoihin ja hintaan. Laske lainaturvan kustannukset mukaan, niin lainan todellinen vuosikorko selviää. Usein tämä unohtuu vertailussa mukaan ja matkaan tarttuu kalliimpi laina!
Add a comment...

Post has attachment
Oletko muistanut vertailla ja kilpailuttaa kaikki vakuutukset? Katso eri vakuutustyypit ja niiden vertailu täältä: https://www.talouteen.com/vakuutusten-vertailu/

Vakuutusten vertailu kannattaa siinä missä sähkön, liittymän, tuotteen kauppakohtaisen hinnan kuin kulutusluoton tai asuntolainankin. Vertailemalla säästät rahaa, sillä silloin pääset edulliseen kohteeseen kiinni. Älä jätä vakuutusvertailua tekemättä, sillä niissä vuosierot ovat valtavia.
Add a comment...

Post has attachment
Sähkössäkin voi säästää - ja paljon. Teimme testin jo pari vuotta sitten ja nyt alkuperäisestä hinnasta on lähtenyt 16 % alaspäin kahden kilpailuttamisen myötä. Ensimmäinen tapahtui 2016 ja nyt 2018 vuoden alusta päästiin vielä parempiin numeroihin.

Sähkön kilpailutus siis todellakin kannattaa, tässä on opas, josta löytyy työkalut, kuinka edetä hommassa: https://www.talouteen.com/sahkosopimuksen-kilpailutus-kannattaa

Kilpailuta ja huomaa, että sähkön hinta voi olla merkittävästi edullisempi kuin, mitä tällä hetkellä maksat. Erityisesti omakotitalotaloudet ja yritykset voivat säästää satoja euroja vuodessa. Kaikki tämä onnistuu noin 2-3 minuutin hakemuksen täyttämisellä, jonka voit lopulta ottaa tai jättää.
Add a comment...

Post has attachment
Haluaisitko yltää jopa 12%+ tuottoihin vuodessa (nettona)? Tässä voit kääntyä yhtenä vaihtoehtona osakkeiden rinnalla Mintoksen puoleen, joka on P2P-lainaplatformi vailla vertaansa tai ainakin tämän hetken parhaimmistoa Suomessa/Euroopassa: https://www.talouteen.com/mintos-kokemuksia-p2p-lainaus/

Mintos on luotettava ja sillä on jo yli 60000 käyttäjää. Siellä voit lainata niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Joka sortin lainoja on tarjolla ja saat räätälöidä tai automatisoida homman täysin, valinta on teidän. Palvelu on joustava, transparentti (läpinäkyvä) ja ilmainen sekä kokemukset ensimmäiseltä vuodelta siitä ovat hyvät (tarkennettuna 10% tuoton hyvät) eli valittaa ei voi. Ei käyttö- eikä tuottomielessä.

Suosittelemme kokeilemaan ja hajauttamaan myös vertaislainoihin - erityisesti Mintokseen!
Add a comment...

Post has attachment
Kun haluat päästä helpolla ja tarvitset lainaa, niin jos et vielä tiedä, että lainanvälittäjät ovat puolellasi, niin tästä neuvosta kannattaa ottaa koppi. Mitään "maailman halvin" -takeita ei ole, mutta alkaen 4,5 % todellinen vuosikorko ja suora yhteistyö yli 20 pankin kanssa sekä avainlipputunnus kertoo jo jotain palvelun tasosta/luotettavuudesta.

Tässä on hyvä esimerkki palvelusta, joka on paitsi nopea, ilmainen ja turvallinen, niin myös vielä paljon muuta; se on täydellinen välittäjäpalvelu suomalaiseen makuun: https://www.talouteen.com/rahoitu-kokemuksia/

Hyväntekeväisyyttä palvelu ei harrasta, mutta sinulta se ei veloita euroakaan, vaan homma rahoitetaan pankeilta saadun palkkion muodossa. Tämä on paras mahdollinen tapa pyytää monen pankin tarjous yhdellä hakemuksella!

Add a comment...
Wait while more posts are being loaded