Profile cover photo
Profile photo
Интериорен дизайн TALLBOX
81 followers
81 followers
About
Интериорен дизайн TALLBOX's interests
Интериорен дизайн TALLBOX's posts

Post is pinned.Post has attachment
Търсите домашен уют, когато сте далеч от дома? 
Не търсете повече, ще отседнем в хотел „CitizenM” в Ротердам, Холандия.

Дизайнер на хотела е Роб Вагеманс, заедно с чудесно подбрания му екип, който сътворява една смела идея за "мобилните граждани на света". Модерното убежище е пълно с визуални съкровища, буквално зад всеки ъгъл. Централното местоположение на хотела улеснява тези, които пътуват по работа или за удоволствие и не познават града. В близост са жп гара „Blaak” и пазарът „Binnenrotte”. 

Основни цветове в интериора на „CitizenM” са черно и червено, допълнени със забавни, модерни мебели, които осигуряват усещане за лукс. 

#дизайн  #лукс   #хотел   #интериор   #дизайнер  

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Ако Ви е скучно и се чудите с какво да украсите къщата си, за да заприлича поне малко на дом - това е едно решение за тези от Вас, които са истински смели! Запитвали ли сте се какво се получава, когато необикновеното се смеси с артистичното, а светлината допълнително подклажда цялата сцена?
#бетон   #интериор   #каминиотбетон   #лампиотбетон   #интериорвбетон  
ЛИНК: https://tallbox.org/dekorativen-beton-za-moderen-interior/

Post has attachment
https://tallbox.org/klasicheski-stilen-apartament-ot-italiya/

Класически стил в съвременна интерпретация разположени в жилище на Италианската Ривиера. Не очаквам всички да харесват класиката, тъй като не я разбират, но има нещо интересно в този нов заформил се стил, което прави лесна връзка между миналото и съвремието. Може би това е използването на класически похвати в съвременни текстури и материали. Дизайнът в жилището е базирано на топли цветове и хармонични текстури в комбинация със светлина. 

Post has attachment
Частен дом в боров лес
В събота реших да покажа проект на украински архитекти. Да, добри са и имат много добри клиенти като цяло, хора които знаят какво искат и какво могат да получат за парите си. Ако си правите изводите от украинските ни туристи, то тези тук са малко по-различни от заможната клиентела в самата Украйна. Въпреки сътресенията от изминалата година и повече са проблемни само афектираните зони, останалата част продължава да си живее, сякаш всичко е наред (поне така изглежда). Къщата на която попаднах е проектирана и реализирана от студио Yakusha, а проектът носи името Дом Куб. 

#частен#дом, #боров #лес, #проектирана, #реализирана, #студио, #проектът

https://tallbox.org/chasten-dom-v-borov-les/

Post has attachment

Post has attachment
Частното жилище Wave проектирано от студио APOLLO са работили по жилище в японския град Фудзисава.

#японско, #жилище, #сърфист, #проект, #къща , #вътрешендвор, #архитектура, #идеята

Post has attachment

Post has attachment
Опасностите дебнат отвсякъде! 

Какви опасности може да се крият в една детска стая, в банята ами в кухнята? Тук ще коментирам основните опасни зони, където Вашето дете може да се нарани. Точно когато детето Ви проходи и жилището Ви се превръща в опасна зона. Проектирането на максимално комфортна зона за малките изследователи е Не лека задача. Ето няколко идеи как можем да обезопасим ъглите по мебелите и да използваме умно преградите.

Link : https://tallbox.org/kak-da-napravim-edna-detska-staya-po-bezopasna/

#детскастая, #направим, #безопасна, #кухня, #баня, #дизайн, #деца
Wait while more posts are being loaded