Profile cover photo
Profile photo
T-Mobile Nederland
20,880 followers -
Welkom bij T-Mobile NL.
Welkom bij T-Mobile NL.

20,880 followers
About
T-Mobile Nederland's posts

Post has attachment

Post has attachment
Unlimited data, bellen, alles http://bit.ly/2jsQ045

Post has attachment
Ongegeneerd een Facebook pagina van een collega pluggen? Ja hoor, dat mag op vrijdag. Buiten vallen de mussen van het dak, maar razende reporter Kevin laat zich niet afleiden. Hij schiet bijna dagelijks mooie kiekjes van fietsend Den Haag.
Inmiddels is zijn Facebook pagina de 1000 volgers gepasseerd en daar is hij trots op.
Volg Haagse Fiets Chic en geniet van fietsend Den Haag.

#fietsen   #denhaag  

 

Post has attachment
Numrush lanceert Wearable Magazine - Rush
Tijdens het wearable event bij T-Mobile lanceerde +Numrush het online magazine Rush dat geheel in het teken staat van wearables en sport.
Niet alleen is dit magazine een juweel voor het oog, ook staat het boordevol interessante informatie, weetjes, reviews en tips.

Heerlijk om te lezen, in de schaduw, met een lekkere verfrissing in de hand en de voetjes in het zwembad..

#wearable  

Post has attachment
Leer alles over wearables bij T-Mobile
Morgenavond is het zover. Ons eerste wearable event gaat dan van start. Tussen 18:00 - 20:00 kun je bij T-Mobile terecht om erg veel te weten te komen over allerlei vormen van wearables.
Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Welke merken zijn aanwezig? 
Aansprekende merken als Huawei, Samsung, Adidas, Fitbit, Withings, TomTom, Pebble, MyKronos en Hallofo zijn aanwezig om je alles te vertellen over hun producten.
Ook hebben we 2 interessante sprekers die je meenemen in de fascinerende wereld van de wearables.
  
Schrijf je in
Mocht je het morgen door de hitte niet meer zien zitten en wordt je blij van dit verkoelende filmpje van de TomTom Bandit, kom dan gezellig naar het T-Mobile hoofdkantoor in Den Haag.  

Schrijf je in via deze pagina: 
https://blog.t-mobile.nl/wearables-event/

#wearables  

Post has attachment
Kom naar het T-Mobile wearable event op 1 juli
Het kan je niet zijn ontgaan, de opkomst van wearables. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en stellen je in staat om bijvoorbeeld je sportactiviteiten te monitoren, maar ook je gezondheid en zelfs je kinderen.
Op 1 juli organiseert T-Mobile een wearable evenement. Het evenement is vooral bedoeld om je t einformeren over de mogelijkheden van deze wearables.
Grote namen als Fitbit, Adidas, Pebble, +Samsung Nederland en anderen zullen aanwezig zijn om je antwoord te geven op al je vragen.

Schrijf je in op onze wearable pagina. We verwelkomen je graag op ons kantoor in Den Haag.

#wearables   #pebble   #fitbit   #adidas   #huwaei   #samsung   

Post has attachment
Kom gezellig bij Webcare werken
Onlangs vond de verkiezing van De beste Social Media Awards plaats. Aan de verschillende deelnemende bedrijven was ook gevraagd om tweets uit hun eigen timeline voor te lezen die niet perse direct een vraag waren of bijvoorbeeld complimenteus waren bedoeld.

Wij zijn de beroerdste niet. We vonden wel wat kandidaten. Onze Amy mag als eerste een vrolijke tweet voorlezen. Na haar volgen nog veel meer inspirerende stukje proza. Geniet ervan. :-)

Ps...Sommige tweets kunnen als aanstootgevend of als kwetsend worden ervaren. Niet geschikt voor kijkers jonger dan 18. T-Mobile is niet verantwoordelijk voor geestelijke, lichamelijk of materiele schade als gevolg van deze tweets.

#webcare   

Post has attachment
De 5 dingen die je moet weten over Android M
Google heeft de nieuwe versie van Android een simpele naam meegegeven. Gewoon Android M.
Volgens +Ruud Caris zijn er 5 dingen die je moet weten van Android M. Lees zijn verhaal en bedenk of de M staat voor Mooi, Mwah, Magistraal, Middelmatig, Magere Melk of Morgenweereendag

#androidm   #android  
Wait while more posts are being loaded