Profile cover photo
Profile photo
TEDxUniversityofPiraeus
86 followers -
To TEDxUniversityofPiraeus είναι ένας ανεξάρτητος οργανωμένος φορέας στο Πανεπιστημίου Πειραιώς με σκοπό την διάδοση ιδεών που αξίζουν.
To TEDxUniversityofPiraeus είναι ένας ανεξάρτητος οργανωμένος φορέας στο Πανεπιστημίου Πειραιώς με σκοπό την διάδοση ιδεών που αξίζουν.

86 followers
About
TEDxUniversityofPiraeus's posts

Post has attachment
Το Xατζηκυριάκειο Ίδρυμα εδώ και δεκαετίες αποτελεί φάρο ανθρωπιάς για τη τοπική κοινωνία του Πειραιά. Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας περιμένουμε το Σάββατο 18 Απριλίου από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα στο χώρο του ιδρύματος (Κλεισόβης 18, Πειραιάς), να ενισχύσουμε όλοι μαζί τις προσπάθειες τους για να προσφέρουν μια καλύτερη καθημερινότητα στις νεαρές μας φίλες. Μια οδοντόβουρτσα, ένα σαμπουάν ή οποιοδήποτε άλλο είδος πρώτης ανάγκης μπορείτε να προσφέρετε είναι αρκετό για να γεμίσετε χαμόγελα τα πρόσωπα των φιλοξενούμενων του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος!
‪#‎TamingWaves‬ ‪#‎TEDxUniPi2015‬
Photo

Post has attachment
Η Μαριλένα Φατσέα, έμπειρο στέλεχος στον τομέα του Marketing μας εξιστορεί στο +TEDxUniversityof Piraeus 2014 ποιο είναι το γεγονός που την συγκλόνισε και την ώθησε να παραιτηθεί από την υψηλόβαθμη θέση της και να ασχοληθεί περισσότερο με την οικογένεια της. 
Με την αλλαγή να αποτελεί τη μόνη σταθερά στη ζωή ενός ανθρώπου, τονίζει ότι τα βήματα προς τα εμπρός είναι μονόδρομος :
"Δεν περπατάμε προς τα μπροστά με τα πόδια, αλλά με την θέληση μας", όπως είπε χαρακτηριστικά.

Post has attachment
Οι άνθρωποι από την μέρα που γεννιούνται έχουν ανάγκη για socialise. Από αυτήν μας την ανάγκη γεννήθηκαν τα social media. Ο ειδικός σε αυτά Παναγιώτης Καζάνης παρουσίασε στο +TEDxUniversityof Piraeus 2014 την δημιουργία και την εξέλιξη τους μέσα στα τελευταία χρόνια.

Όπως είπε χαρακτηριστικά “κάνουμε απίστευτα ταξίδια στον χωροχρόνο μέσα από άψυχα καλώδια τηλεπικοινωνιών”, ταξιδέψτε και εσείς μέσα από την ομιλία του :

Post has attachment
Η αρχαιότερη βυθισμένη πόλη του κόσμου βρίσκεται στην Ελλάδα νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου, το Παυλοπέτρι. 

Ο γεωλόγος Δημήτρης Σακελλαρίου μας ταξίδεψε στον χρόνο στο +TEDxUniversityof Piraeus 2014 μέσα από αρχαία ναυάγια και χαμένες πόλεις κάτω από τον βυθό.

Απολαύστε την θάλασσα στο μεγαλείο της :

Post has attachment
Γιατί ερωτευόμαστε? Τι είναι αυτό που μας έλκει στον σύντροφό μας ? Έχουν αλλάξει τα ερωτικά μας ένστικτα από την αρχαιότητα ως σήμερα?

Τις απαντήσεις δίνει η sex editor Eirini Cheirdari στην ομιλία που έδωσε στο +TEDxUniversityof Piraeus  2014 : http://goo.gl/zaTq0x

Post has attachment
Ο φυσικός Βασίλης Χαρμανδάρης μας χάρισε μια μοναδική ξενάγηση στην ιστορία και στο μέλλον του σύμπαντος. 

Γνωρίζοντας το παρελθόν μπορούμε πράγματι να προβλέψουμε το μέλλον?

Η απάντηση στην ομιλία του στο +TEDxUniversityof Piraeus 2014!

Post has attachment
Η Αναστασία-Φιόρη Μεταλληνού μας απέδειξε στο +TEDxUniversityof Piraeus  2014 πώς μπορείς να συνδυάσεις εξαιρετικά δύο πράγματα που αγαπάς έχοντας λαμπρά αποτελέσματα. 

Έχοντας σπουδάσει αστροφυσική και με χόμπι την μουσική κατάφερε να δημιουργήσει τα τραγούδια της γης, τους ήχους δηλαδή που θα ακούγαμε από το διάστημα αν αντί για αυτιά είχαμε κεραίες.

Εδώ μπορείς να δεις την ομιλία και να ακούσεις αυτούς τους μοναδικούς ήχους :

Post has attachment
Επιβλητικός ο Γιάννης Καλογεράκης στο σκηνή του +TEDxUniversityof Piraeus 2014. Με μια ομιλία που ενθουσίασε το κοινό μας κινητοποίησε, μας ώθησε να εκμεταλλευτούμε το σήμερα και να κυνηγήσουμε αυτό που αγαπάμε πραγματικά. 

Απολαύστε τον!

Post has attachment
Ο μοναδικός life coach +Dey Dos μάγεψε με την ομιλία του στο +TEDxUniversityof Piraeus 2014. Με την εμπειρία των ταξιδιών σε 79 χώρες, είναι ο πλέον ειδικός να μας παρουσιάσει τις συμβουλές του για τα ταξίδια αλλά και για την ίδια την ζωή.

“Η περιέργεια μπορεί σκότωσε την γάτα, αλλά η έλλειψη περιέργειας σκότωσε τον ταξιδιώτη!”

Δείτε εδώ τα υπόλοιπα μυστικά που μοιράστηκε μαζί μας :
Wait while more posts are being loaded