Profile

Cover photo
TEB Sh.A
Worked at TEB Sh.a.
Lives in Prishtina
175 followers|88,921 views
AboutPostsPhotosYouTube
Story
Introduction
TEB aims to generate the best outcomes for its clients through financial solutions that are creative and responsible.

TEB operates according to well-defined principles. Corporate values have been derived from these principles based on responsibility to society as a whole and to the environment.

TEB has already established a reputation for trust, leadership and innovation – these values are reflected in all our activities.

In 2005, TEB A.S. entered into a joint venture with BNP Paribas. BNP Paribas is one of the five strongest banks in the world and the largest bank in the eurozone*. A leading banking and financial services provider, it has a global reach with strong retail and corporate banking activities. BNP Paribas also has a major presence in all major financial markets: New York, London, Hong Kong and Paris. It has one of the largest international networks with operations in more than 85 countries and employing more than 200,000 professional bankers around the world. Turk EkonomiBankasi A.S. (TEB) is among the oldest and most reputable players in the Turkish financial sector. Established in 1927, it has built up 85 years of in-depth knowledge and expertise in banking. TEB today remains one of the strongest banks in Turkey. Following the merger, the Group began to grow rapidly in the Turkish Market. The first subsidiary to emerge from the joint venture was in Kosovo and TEB Sh.A entered the Kosovo market in 2008.

Supported by the global banking experience of these two strong Groups, TEB Sh.A. has quickly demonstrated our ability to adapt rapidly to the local banking market. We are making major progress on our mission to bring the combined BNP Paribas and TEB A.S.’s banking culture to Kosovo.

In addition to core banking operations, TEB Sh.A offers a wide range of banking services and foreign trade financing. We operate in every segment of the banking sector:  Corporate, Commercial, SME and Individual Banking.

Providing innovative and practical products and services, we distinguish our activities in the market place through our customer focus, driven by a dynamic business model and advanced technological infrastructure.

We provide our broad range of financial services in the Kosovo market through branches and through all alternative delivery channels: Retail and Corporate E-Banking, Call Center, ATMs, POS-is and SMS Banking.

We are committed to protecting the environment and have introduced programs aimed at reducing our footprint.

TEB Sh.A strives to attract the best employees to serve client sand to create long-term value for shareholders.
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Prishtina
Links
YouTube
Work
Occupation
Banking Services
Employment
  • TEB Sh.a.
Basic Information
Gender
Decline to State

Stream

TEB Sh.A

Shared publicly  - 
 
Bleni veturën tuaj në Hyundai përmes ofertës nga Banka TEB.

Norma vjetore e interesit: 5.76%
Shpenzime administrative: 0.5%
Norma efektive e interesit: 6.08%
Afati maksimal I kredisë 84 muaj.
 ·  Translate
1
Add a comment...

TEB Sh.A

Shared publicly  - 
 
Banka TEB në bashkëpunim me Cacttus Education, ju ofron kredi për financim të shkollimit në lëminë e Teknologjisë së informacionit.
Cacttus Education është shkollë e lartë profesionale, e para dhe e vetmja në vend në Teknologjinë e Informacionit.

Për më shumë informata:
https://goo.gl/sw1sBR
 ·  Translate
1
Add a comment...

TEB Sh.A

Shared publicly  - 
 
TEB Sh.A. në përkrahje të ndërmarrësve të rinj të Kosovës

Banka TEB SH.A sponzoroi Ye! Kosovo Boost Programin e ndërmarrësve të ri për ide inovative.
Në kuadër të bashkëpunimit me Ye! Kosovo Boost Program, sot në lokalet e ICK (Qendra e inovacionit të Kosovës), u mbajt Pitching Event dhe ceremonia e ndarjes së shpërblimeve për idetë më innovative të ndërmarrësisë.
Vendi i parë u fitua nga Mrina Godanca (Architecture for Humans), e cila nga Banka TEB Sh.A. mori çmimin kryesor çekun prej 1,500 euro, çmim ky që u prezantua nga Zëvendës Drejtori Gjeneral i TEB Sh.A., Orcun Ozdemir, vendi i parë po ashtu mori edhe cmimin “Ndërmarrësi i Ri i Vitit” nga KIESA.
Vendin e dytë e zuri, Mendim Avdyli (Sumthesun), ndërsa vendi i tretë i takoj, Lum Kryeziut (Spartments) të dy këta u shpërblyen nga banka TEB SH.A me realizimin e ideve të tyre me kredi me 0% interes.
Ky event u organizua nga Agjencia për Investime dhe Përkrahje të Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA), u përkrahë nga EFSE Qendra për Zhvillim (EFSE DF) dhe Qendra e Inovacionit në Kosovë (ICK).
Banka TEB Sh.A. synon të nxisë dhe promovojë ndërmarrësinë me qëllim të krijimit të vendeve të reja të punës dhe zhvillimit ekonomik të përgjithshëm në Kosovë. 
 ·  Translate
1
Add a comment...

TEB Sh.A

Shared publicly  - 
 
Paguaj me Mastercard në POS Terminalet e bankës TEB me metoden më të re Contactless Me dinamizmin e jetës dhe trended globale, shpejtësia e kryerjes së shërbimeve të pagesave paraqet një sfidë për të gjithë, ndërsa në shërbim të përmirësimit të cilësisë TEB Sh.A. iu sjell sistemin Contactless të pagesave. Me këtë medotë të avancuar të pagesave, mund të paguani deri në 15 euro, vetëm duke e ofruar kartelën tuaj në POS terminalet e bankës TEB pa pasur nevojë ta përdorni chipin apo PIN-nin e kartelës tuaj.

http://www.teb-kos.com/al/index.php/lajme/paguaj-me-mastercard-ne-pos-terminalet-e-bankes-teb-me-metoden-me-te-re-con
 ·  Translate
1
Add a comment...

TEB Sh.A

Shared publicly  - 
 
TEB SH.A. sponsori i parë gjeneral i kombëtares së Kosovës
Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK) në një konferencë për media të organizuar sot e ka prezantuar TEB Sh.A. sponsorin e parë gjeneral të Kombëtares së Kosovës në basketboll për kualifikimet e Euro 2017. TEB Sh.A. ka vendosur ta mbështesë fuqimisht Kombëtaren e Kosovës në kualifikimet historike për Eurobasket 2017.
Drejtori i përgjithshëm i TEB Sh.A., Ayhan Albeyoglu dhe nga anëtari i Bordit të FBK-së, Valton Bilalli kanë nënshkruar kontratën. Në këtë konferencë është prezantuar edhe fanella e Kombëtares së Kosovës, të cilën e bëri basketbollisti Dardan Berisha.
Ayhan Albeyoglu, drejtor i përgjithshëm i TEB Sh.A. është shprehur i kënaqur me përkrahjen që do t’I japin basketbollit të Kosovës.
“Tani pas pranimit të FBK-së në FIBA ka ardhur koha që bashkëpunimin tonë ta thellojmë edhe më shumë, andaj edhe kemi vendosur ta përkrahim Kombëtaren e Kosovës në kualifikimet historike për Kampionatin Evropian dhe urojmë shumë që bashkërisht të kemi sukses. Ne jemi shumë krenarë që na është dhënë mundësia të jemi sponsori i parë i Kombëtares së Kosovës në këtë rrugëtim të rëndësishëm jo vetëm për basketbollin dhe sportin kosovar, por edhe për shoqërinë kosovare në përgjithësi”, tha Albeyoglu.
Bilalli falënderoi TEB Sh.A. për pëkrahjen që I ka dhënë basketbollit vendor në vazhdimësi.
“TEB Bank edhe më parë e ka përkrahur Federatën e Basketbollit të Kosovës, më saktësisht zhvillimin e basketbollit ndër gjenerata të reja dhe falë kësaj ne kemi rritje për 250% të ekipeve të kategorive të reja. TEB Bank po ashtu vitin e kaluar e ka mbështetur Përfaqësuesen U-16 të Kosovës në konkurrencën e meshkujve, e cila ka qenë e para që e ka prezantuar vendin tonë në gara të FIBA-s, pra në Kampionatin Evropian U-16, Divizioni C, ku është stolisur me medaljen e argjendtë”, tha Bilalli. “Ndërkaq tani kjo bankë ka vendosur të përkrah Kombëtaren A të Kosovës në kualifikimet për Kampionatin Evropian. Ne si federatë jemi shumë të lumtur që e kemi arritur këtë marrëveshje që për ne do të thotë shumë në këtë fazë të rëndësishme të prezantimit të basketbollit kosovar në arenën ndërkombëtare”, tha ai.
 ·  Translate
1
Add a comment...

TEB Sh.A

Shared publicly  - 
 
Banka TEB në bashkëpunim me Gjimnazin Cambridge School ju ofron Kredi për financim të shkollimit të fëmijëve tuaj.
Apliko për kredi me normë të interesit 0%, shpenzime administrative 0% me afat të kredisë 12 muaj.
Banka TEB do ta bëjë pagesën për shkollimin e fëmijëve tuaj drejpërdrejtë në llogarinë e Gjimnazit Cambridge School.
Përfito nga oferta duke aplikuar për kredi në njërën nga degët e bankës TEB.

Shpejtë dhe lehtë.

Norma vjetore e interesit: 0%
Shpenzime Administrative: 0%
Norma efektive e interesit: 0%
 ·  Translate
1
Add a comment...

TEB Sh.A

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

TEB Sh.A

Shared publicly  - 
 
FITO PEUGEOT 2008 OSE PUSHIM PËR ÇIFT NË ANTALYA
Kalo depozitat në Bankën TEB dhe bëhu pjesë e lojës shpërblyese për të fituar njërin nga shumë cmimet:
Peugeot 2008 ose ndonjërën nga 5 pushimet (7 ditë) për çift në Antalya (Ultra all Inclusive)
Klientët të cilët deponojnë/transferojnë mjete në TEB dhe hapin llogarinë me afat të caktuar (TDA) në vlerën minimale 10,000 EUR me afat të maturimit minimum 1 vjet do të fitojnë mundësinë për të marr pjesë në lojë shpërblyese në bazë të kritereve më poshtë:
· 10,000 - 25,000 € është e barabartë me 1 kupon
· 25,001 – 50,000 € është e barabartë me 2 kupona
· 50,001 – 100,000 € është e barabartë me 3 kupona
· 100,001 – 200,000 € është e barabartë me 5 kupona
· >200,000 € është e barabartë me 6 kupona

Nëse klientët fitues e mbyllin llogarinë me afat të caktuar, para maturitetit të shënuar në marrëveshjen e afatizimit (TDA), klienti obligohet t’i kompensojë bankës koston e shpërblimit të fituar nga banka. Kampanja është valide deri më 09.12.2016 dhe fituesit do të zgjedhen me datë 16.12.2016.
 ·  Translate
1
Add a comment...

TEB Sh.A

Shared publicly  - 
 
Banka TEB dhe IPKO sjellin ofertë të përbashkët duke dhuruar internet 4G falas për klientët e tyre
Përfito megabajt falas përmes aplikacionit TEB Mobile, duke zgjedhur opsionin pagesat, pastaj mobile top-up dhe shumën për të mbushur telefonin e juaj Pre-Paid të operatorit IPKO.
Për çdo mbushje të Ipko Top Up permes akplikacionit TEB Mobile fito pako të internetit falas sipas të dhënave më poshtë:
5 € top up mbushje - 1000 MB - 1 Muaj vlefshmëria
10 € top up mbushje - 2000 MB - 1 Muaj vlefshmëria
20 € top up mbushje - 3000 MB - 1 Muaj vlefshmëria
30 € top up mbushje - 5000 MB - 1 Muaj vlefshmëria
40 € top up mbushje - 7000 MB - 1 Muaj vlefshmëria
Një klient i vetëm (Përdorues i TEB Mobile) mund të fitojë paketën e internetit deri tre herë brenda një muaji.
Megabajtët do të kreditohen vetëm për numrat Pre-Paid të operatorit IPKO.
Numri ku do të kreditohen megabajtët falas nuk duhet të jetë domosdoshmërisht vetë numri i konsumatorit / personal, por mund të jetë çdo numër tjetër që vendosë klienti ti dergoj top up mbushje.
 ·  Translate
2
Add a comment...

TEB Sh.A

Shared publicly  - 
 
Të vjetrën bëje të re… Kredi për renovim

Norma vjetore e interesit: 6.60 %
Norma efektive e interesit: 6.92 %
Shpenzimet administrative: 0.50 %
Maturiteti: deri në 120 muaj
 ·  Translate
1
Add a comment...

TEB Sh.A

Shared publicly  - 
 
TEB Mobile me inovacione të reja

Aplikacionin TEB Mobile tani mund ta keni edhe në Apple Watch.
TEB BANK, Bankë për një botë në lëvizje.
 ·  Translate
2
Add a comment...

TEB Sh.A

Shared publicly  - 
 
TEB Private Banking - Shërbime të privilegjuara bankare.
 ·  Translate
3
Add a comment...