Profile cover photo
Profile photo
TEB Sh.A
175 followers
175 followers
About
TEB's posts

Post has attachment
Public
Banka Teb mundëson financimin e shkollimit të nxënësve në Shkolla e Muzikës "Amadeus" Music School me 0% interes.

Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2017
Photo

Post has attachment
Public

Post has attachment
Public

Post has attachment
Public
Paguaj online me Debit kartelë
Photo

Post has attachment
Public
Përfito 2 këste shtesë. #Starcard të jep fuqi!
Photo

Post has attachment
Public
Vetura më e mirë me ofertën më të mirë!
Bëhuni me Renault MEGANE dhe përfitoni nga:
- Regjistrimi Sigurimi TPL - FALAS
- 4x goma dimri - FALAS
- Servisi - FALAS
Financohu nga banka TEB dhe paguaj vetëm 159€ në muaj.
- Pjesmarrja e klientit: 20%
- Financimi nga banka: 80%
- Norma vjetore e interesit: 5.28%
- Shpenzimet administrative: 0.50%
- Norma efektive e interesit: 5.57%
- Afati maksimal I kredise eshte 84 muaj.
Photo

Post has attachment

Post has attachment
TEB Sh.A. konfirmohet Banka e Vitit 2016 nga “The Banker”
Për vitin e dytë me radhë revista prestigjioze britanike i jep vlerësimin TEB Sh.A. si Banka më e mirë në Kosovë.
Photo

Post has attachment
Për të gjithë ju që dëshironi të bleni shtëpi apo banesë,
banka TEB vjen me ofertën më të re për kredi hipotekare.

Merr kredi deri në 180 muaj me normë të interesit 5.88%, shpenzime administrative 1% dhe normë efektive 6.20%
Photo

Post has attachment
Oferta e fundvitit per kredi konsumuese nga banka TEB.

Merr kredi deri në 25,000 Euro pa hipotekë dhe perfito nga normat preferenciale te interesit.
Fillo pagesen e kredise pas 3 muajve.

Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2016

Photo
Wait while more posts are being loaded