Profile cover photo
Profile photo
TSzC Széchenyi Szakgimnáziuma
19 followers -
"Sok ezer kis erő közös célra egyesülve hasznos és nagy műveket teremt."
"Sok ezer kis erő közös célra egyesülve hasznos és nagy műveket teremt."

19 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
A Tatabányai Szakképzési Centrum Széchenyi István Közgazdasági és Informatikai Szakgimnáziuma fennállásának 75. évfordulója alkalmából rendezett jubileumi ünnepség, emléktábla-avatás és jubileumi Széchenyi-bál fotóválogatását hozzáadtuk.
Széchenyi 75
Széchenyi 75
photos.google.com
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A Kiművelt Emberfők Alapítvány nevében megszervezett jótékonysági Széchenyi-bál újfent fergetegesen jóra sikerült. A terem zsúfolásig megtelt, a jó hangulatot a széchenyis diákok műsorán kívül a jó társaság, a zenekar talpalávaló muzsikája és a finom ételek együttesen szolgálták.

Hókné Szelőczei Anna igazgatónő köszöntő beszéde után tanulóink színvonalas műsora következett, akik felelősen, lelkiismeretesen helyt álltak, és önzetlenül, maradéktalanul teljesítették vállalt feladataikat. Herceg Viktória, Nasser Nóra, Végh Ramóna, Bondor Csaba, Domokos Bence és Mura Erik (11. A) modern tánca után Berendi Bence és Kecskeméti Dominik (9. B) tangóharmonikás–szintetizátoros zenei produkciója következett. Őket követve a 10. A osztályos lányok, Megyeri Kinga, Mészáros Rita, Orbán Alexandra, Ötvös Brigitta és Rau Aliz a kelet varázsát táncműsorukkal csillantották fel. A diákok műsorát most sem zárhatta más, mint a bált egyben megnyitó keringő, melyet Farkas Evelin, Pokó Dóra, Slezinger Ágnes, Tóth Evelin, Balogh Dávid, Bondor Csaba, Pataki Ádám és Tóth Attila táncolt.

A jókedv a tetőpontra azonban a tombolahúzáskor hágott. Rekord mennyiségű tombolaszelvény fogyott, ami szintén az árusításban részt vevő diákjaink – Buglák Martina, Pokó Dóra, Slezinger Ágnes, Tóth Evelin, Pataki Ádám és Tóth Attila – munkáját dicséri.
Sok-sok csábító tombolatárgyat tudtunk kisorsolni, melyek az iskola sorsát és diákjaink boldogulását szívükön viselők nagylelkű felajánlásaiból gyűltek össze.

Köszönjük a hozzájárulásukat, amely a bálunk sikerét növelte és az alapítványunk anyagi támogatására lelkesített!

Jótékonysági bálunkat mint projektet remek tanári–tanulói összefogással, kiemelkedő összehangoltsággal szerveztük meg, amiben az oroszlánrészt most is Zörgő Alexandra tanárnő, az est háziasszonya vállalta magára. Külön köszönet illeti őt! A rendezvényt előkészítő munkában a tanáraink közül a legtöbbet Gernerné Pável Erika tanárnő segített, és jutott bőven feladat Berkes Hajnalka, Nagy Zsuzsanna, Radicsné Békési Ildikó tanárnőknek és Nick Ferenc, Radics Attila tanár uraknak is. A tombolatárgyak összegyűjtése sem volt kis munka; ezt Gernerné Pável Erika, Izsáki Tünde, Kváča Zsuzsanna, Nádpataki Etelka, Nagy Zsuzsanna, Pirityi Katalin, Prohászka Sarolta, Radicsné Békési Ildikó, Zörgő Alexandra, Ambruzs Péter Attila, Balla István, Hegedüs Tamás, Nick Ferenc, Pintér László, Radics Attila és Válint Zoltán vitték véghez. Az alapítvány és diákjaink nevében mindannyiuk odaadó munkáját nagyra értékeljük és köszönjük!

A bál bevételéből ezúttal a Cisco Akadémiai tagságunk díját fizetjük, hogy informatikából a legkorszerűbb digitális tananyaghoz jussanak tanulóink.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015. november 14 - Széchenyi-bál
119 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére megrendezett ünnepség fotói 2015. október 22-éről. Az igazán méltó ünnepi műsort adta a 10. A osztály.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015. október 23-i ünnepség
57 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Komárom-Esztergom Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület 2015. október 12-én rendezte meg második alkalommal a Diákolimpiai Bajnokok Díjátadó Ünnepségét ahol iskolánk is részt vett.

Díjátadón az országos első három helyezett tanulókat díjazzák az összes sportágban. Minden korcsoport részt vett az átadón így közel 300 diák és 100 tanár volt jelen az eseményen.

Sportolók egy emlékkupát és pólót vehettek át jutalmul, míg a tanároknak egy emlékserleggel köszönték meg a munkát.

Ünnepség után hidegtálas uzsonnával várták a sportolókat és tanárokat a rendezők.

Iskolánk a floorballban elért első helyekért került meghívásra és díjazásra.

Bajnokcsapat tagjai: Németh Richárd, Dombi Csaba, Molnár Dávid, Bondor Csaba, Hajas Nándor, Molnár András, Villám Csaba, Orbán Gergő, Varga Gergő. Felkészítő: Gucsi Végh Péter.

Molnár Dávid & Gucsi Végh Péter
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ezúton is szeretettel invitálunk minden Széchenyihez kötődőt és bálozó kedvűt az idei Széchenyi-bálba.
Töltsünk el együtt egy kellemes, vidám estét! A bál hagyományos jótékonysági rendezvényünk, melynek bevételét most arra fordítjuk, hogy iskolánk tagja lehessen a CISCO Akadémiának, és ily módon az informatikát tanuló diákjaink rengeteg színvonalas digitális tananyaghoz jussanak.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A 2015. október 6-i iskolai és városi ünnepség fényképei.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015. október 6-i ünnepség az iskolában és a városban
59 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Széchenyi-gála 2015
247 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Széchenyi-nap 2015, Sorverseny
117 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded